קצת עצוב לי עכשיו...

Dolphinea

New member
קצת עצוב לי עכשיו...

כפי שחלק מכם יודעים וחלק לא... אני צריכה לעזוב את הדירה שלי בסוף החודש... עדיין לא מצאתי דירה אחרת ואני נאלצת לחזור ולגור עם ההורים שלי... זה מאוד מעציב אותי ... זה לא פשוט לחזור לגור עם ההורים במיוחד עכשיו כשכבר התרגלתי למקום שלי ולפינה שלי... אני יודעת שזה לא הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אבל אני עדיין עצובה... רק רציתי לשתף...

c o h e n 8

New member
רק בשבילך....

גם כשהכל נראה שחור אל תברחי גם אין רגע אחד של שקט אל תשתקי גם שעצוב לך עכשיו אל תתעצבי כי חיוך אחד שלך ישנה לך הכל, אם רק תרצי אל תדאגי, תמשיכי לקוות בסוף יבוא הטוב והוא ימשיך להיות רק שלך, שלך בלבד אל תתעצבי, ותמיד תזכרי את לעולם לא לבד... את לא לבד.

CHIKOLULU

New member
אחינו...../images/Emo122.gif

תרפה קצת... תיצור הפרדה... תנסה להקשיב קצת יותר... שכך תקרב אליך יותר אנשים...

סופה10

New member
../images/Emo24.gif

אווי אני מצטערת בשבילך.... אל תשאלי זה קרה לי גם. ב-2001 יצאתי מהבית פעם ראשונה עצמאית בשטח לקיבוץ אחרי 4 ש' לא הייתה לי ברירה וחזרתי להוריי זה היה מאוד קשה תאמיני לי שאני מבינה אותך ואני באה ממשפחה לא קלה(ללא פרטים נוספים) אחרי זה יצאתי מהבית ולקחתי איתי את אחותי שנה גרנו בי-ם ושוב חזרנו להורים(זה היה יותר גרוע) ואז יצאתי מהבית בזכות החבר(נגיד...) ואני גרה עכשיו לבד ועוד 3 ח' אני אמורה כמוך לחפש דירה חדשה... אבל אני אומרת לך אני לא חוזרת להוריי אני מעדיפה לגור בצריף ולא לחזור לגור איתם!!! מבינה אותך ומאחלת לך הרבה סבלנות והצלחה במציאת דירה במהרה!

היי מאמי

אני עוברת סרט כזה עם ידיד טוב שלי... אני רק מתארת לעצמי כמה זה קשה לכם, תהיי חזקה אל תתעצבי, תעברי את זה בקלות... אותי את יודעת איפה למצוא בכל זמן כל שעליך לעשות זה לחייג וללחוץ על הירוק
[אם לא עניתי זה בגלל השיר שמתנגן לי אני כ"כ אוהבת אותו... אבל אחזור אליך]

מר קו23

New member
כמו כל בן אדם מעצבן

אני אגיד תסתכלי על החצי הכוס המלאה 1.שיש לך מקום לישון. 2.שזה חוסך הרבה כסף בחודש. 3.והכי חשוב את הולכת להיות עכשיו עם האנשים שאוהבים אותך אין כמו המשפחה. או שתסתכלי על חצי כוס הריקה 1. לא יהיה לך מקום משלך. 2. שוב חוזרים לשאלות הקבועות לאן את יוצאת? מתי את חוזרת? תנהגי בזהירות יש הרבה מטורפים בחוץ. אז שיהיה לך בהצלחה ותמיד תקחי את הדברים למקום יותר טוב ממה שאת נמצאת בו.........

למעלה