קצת עצבים!

lital_helmer

New member
קצת עצבים!

היום זה היום החופשי היחיד שלי בשבוע ודווקא היום החליט בן הזוג לבלות מחוץ לבית. גם ככה אני לא רואה אותו כמעט כל היום..הוא עובד המון שעות..וגם בערב אנחנו לא נפגשים בגלל שהוא התחייב. אני רק מציינת שהדבר הזה שהוא עושה היום קשור לתחביב שלו שגוזל ממנו ערב בשבוע לפחות ולעיתים יותר. (אני לא מתחברת לזה). ועכשיו אני כועסת. אמר שיבוא מאוחר! ליטל

shelycat

New member
צר לי

אז קודם כל שולחת לך חיבוק להרגעה. ודבר שני סתם מתוך סקרנות, מה התחביב שלו?

lital_helmer

New member
משחקי תפקידים...

מאוד מסובך להסביר..וגם קצת קשה. אבל זה נעשה בקבוצות..ומדובר באחד מהמון סוגים של משחקים...כל כמה זמן זה משתנה. תלוי מה בא להם לשחק. ליטל

lital_helmer

New member
איך? מי?

יכול להיות שאנחנו מכירים? או שבני הזוג מכירים? ספרי...ספרי...(כאן או במסר) ליטל

shelycat

New member
...........

הוא כבר לא ממש בעסק מספר שנים אבל זה בהחלט נתח מההיסטוריה של החצי השני שלי.

lital_helmer

New member
אהה......

כבר לא משחק... אם בן הזוג שלי היה כאן עכשיו בטח היה המתחיל לחפש דרכים להחזירו למשחקים...
הוא ממש בעניינים..(יש גם עמותה, עיתון, אגודה...אל תשאלו..) ליטל

shelycat

New member
האמת, הוא בטח היה מצליח

גם להחזיר אותו לזה, ובהחלט ידוע לי על כל רשת הפעילות הענפה בתחום. אני אישית לא התחברתי לזה (עוד בתיכון חברים ניסו להכניס אותי לזה-לא בהצלחה). באיזה איזור אתם אם אפשר לשאול?

lital_helmer

New member
ת"א, הצפון הישן.

קרובים לכל הבלאגן...(בנושא המשחקים)
אבל במקור שנינו מאשדוד, הוא כבר ותיק בת"א יחסית אלי. ליטל

יעלי2

New member
היום שמעתי גירסה גברית

של גבר (גרוש) שאמר שכל הנשים הופכות לקלפטות כשהן מתחתנות. תני לו ללכת לתחביב כאילו שרק אתמול נפגשתם, תני לו לעשות משדהו בשביל עצמו לבד ותבקשי למצוא זמן איכות אחר. אני מבינה את הצורך להיות רק איתו קצת יותר מהרגיל, אבל אם לך היה שיעור חשוב או תחביב ווא היה מבקש (מנג´ס) שתהיי איתו בבית, לא היית אומרת רוצה להשלים את השיעור?

lital_helmer

New member
כמובן שאני מבינה..

ולא אכפת לי שהוא הולך.זה תחביב שנמשך כבר שנים עוד לפני שהכרנו. אני פשוט מוחה על צירוף המקרים המעצבן. (האמת, יכול להיות שאני פשוט עצבנית גם על דברים אחרים וזה יוצא על זה..?!?!) לא נורא יעבור לי. ליטל

אתי@

New member
ומשהו שבעלי אמר לי לא מזמן

נשים שלא נותנות לבעלים שלהן מרחב, ואת האופציה לעשות דברים לבד, לפעמים
מרחיקות אותם
אני יכולה לומר לך שהוא זוקף לזכותי
את העובדה שהוא נשאר בקשרים עם ידידות, שהוא היה סקפטי לגבי המשך הקשר איתן, ואני עודדתי אותו להמשיך. והוא מעריך שמידי פעם אני מזכירה לו להתקשר לחבר ולקבוע איתו משהו לבד. זה משהו שהוא מעריך, וגם אם הוא לא יוצא עם חברים לבד לעיתים קרובות - הידיעה שאני מעודדת אותו לעשות כך, ושהוא תמיד יכול, מספיקה לו בשביל תחושת החופש.

נופר30

New member
אך את מצליחה ? אני כל פעם שאני

שואלת אותו מה שלום זאת וזאת ( ידידות של שנים ) הוא אומר מזמן לא דיברתי איתן ואני אומרת לו אז תתקשר או תזמין אותן אבל נראה לי שהוא החליט שלא יאה לגבר נשוי לשבת לשיחה בבית קפה עם אישה אחרת ( לא פעם הוא אמר לי על ידידה אחרת שלו שהוא לא נפגש איתה כי היא נשואה וזה לא יאה ) בכל מקרה הוא לא מוכן לשמוע על לצאת עם חברים בלעדיי או לטוס לחו"ל עם חברים בלעדיי אני מעריכה אותו על זה ( אבל מצד שני גם אני הרבה פעמים שואלת מה שלום זה וזה ואולי ניפגש עם זה וזה )

אתי@

New member
בקשר לידידות

בהתחלה זה היה קשה. הוא תמיד אמר שזה אני יודעת שלא קורה כלום, זה טוב מאוד. אבל אם מישהו שהוא מכיר יראה אותו בבית קפה, עם אישה אחרת, בלעדי, זה עלול להראות לא טוב. בסוף שכנעתי אותו שזה בסדר גמור, אבל הוא לא עושה את זה לעיתים קרובות. יותר כיף לנו ביחד
ולפעמים אני מצטרפת אליו... מה שחשוב לו זה הידיעה שהוא יכול לעשות את כל הדברים האלה ושאני מעודדת אותו לכך. זה נותן לו תחושת חופש ומרחב, וזה מה שחשוב לו. דרך אגב, לגבי חו"ל עם חברים: הם כבר כמה שנים מדברים על טיול רפטינג בתורכיה, רק גברים. והאמת היא שאני לא מתה על הרעיון
אנחנו נוסעים כל כך מעט, שזה נראה לי לא פייר לבזבז נסיעה על חברים
איזה רעה אני
לא אמרתי לו כלום כי בנתיים זה סתם דיבורים, אבל אם זה יצא לפועל אני בטוחה שאני נורא אקנא

rona25

New member
אגב חו"ל עם חברים- לפני שנה ומשהו

בעלי נסע עם 2 חברים שלו לשבוע צלילות במלטה... כל החברים והמשפחה פתחו עלי עינים "איך את נותנת לו" ואני בשיא השלווה עוד הייתי המומה מזה שהם מתפלאים עלי. אני בגישה אם את סומכת על בעלך אין שום סיבה שלא תשחררי קצת את החבל (ואני לא באה לשפוט חלילה זו הגישה שלי לחיים) והוא יחזור בכיף... הם נסעו וצללו והיה להם כיף, ובעלי חזר מתגעגע ואוהב מתמיד וחוץ מזה - לא תמיד צריך חו"ל בשביל להתהולל / לבגוד אפשר גם בארץ... מתחת לאף.... זה ענין של אמון בין בני זוג

אתי@

New member
ברור, אבל אני בכלל לא התיחסתי

לבגידות. רק ציינתי שאני אקנא שהוא נוסע ואני לא

נופר30

New member
מה שנכון נכון

אני לפעמים צריכה לשכנע את שלומי שילך עם החברים לאיזו מסיבה שמזמינים אותנו ואני לא יכולה ללכת ( כמו מסיבות במועדונים עם מלא סיגריות ) לוקח לי שעתיים לשכנע אותו ללכת ואז הוא חוזר אחרי שעתיים כי הוא לא נהנה בקיצור לפעמים קצת מרחק זה טוב

למעלה