קצת על Huey

D gitaL

New member
קצת על Huey

תגידו עם יש קשר טופאק שר ב changes It´s time to fight back that´s what Huey said 2 shots in the dark now Huey´s dead ודד פרז שרו בשיר פרופאגנדה משהו כמו they killed Huey cuz they knew he had the answer יש קשר?? ובכלל נראה לי שדד פרז קצת מושפעים מטופאק, אני צודק?

D gitaL

New member
מישהו

הקפצה ותגידו למה כל פעם שאני מבקש משהו אני צריך להקפיץ את זה איזה 4 פעמים מינימום?

D gitaL

New member
גם יכול הליות

אבל זה אולי נובע מבורות של אנשים בפורום?

D gitaL

New member
לא רק זאת השאלה העיקרית

אני רוצה לדעת גם אם דד פרז מושפעים קצת מטופאק???

D gitaL

New member
שמע הם מדברחם על יוהי ועל פנתרים

שחורים לא מזכיר את טופאק?? וגם ככה סתם שאלתי

Itai S

New member
וכן הם אמרו את זה בראיון ישן פעם,

הם גם עשו שיר בthe rose that grow from concrete

Itai S

New member
לא זוכר מי זה בדיוק,

אבל כן שניהם כתבו על אותו היואי, שהיה איזה מקרה מפורסם איתו בהתקלות עם שוטרים שירו בו בגלל שהוא היה שחור. נראה לי זה גרר את המהומות המפורסמות בלוס אנג´לס

chiki chiki

New member
מה הקשר מושפעים?

קודם כל דד פרז הם 2 פעילים פוליטים שחורים ... דיי גזענים גם..(כלפי לבנים).. ויואי היה איזה פעיל שחור שנרצח ואיתו נרצח גם רעיון ... ומי שנרצח שניסה להוציא ארנק עם תעודת זהות הוא אמאדו דיילו שנורה 41 פעמים על ידי שלושה שוטרים מושחתים ש"חשבו" שהוא גנב משהו.. בשביל להעמיק יותר בעניין דד פרז תכנס למאמרים.. מישהו הרחיב שם.. ולעניין זה שהם מושפעים? בכלל לא.. יואי הוא גורם משותף להרבה שחורים .. שרוצים להשתחרר מהממשלה והמשטרה שרודפת אותם.. בעקרון דד פרז שרים בעיקר על העניין של השחורים והמלחמה בלבנים... ו2פאק גם שר על זה לפעמים בזמנו.. אבל זה לא אומר שהם מושפעים.. בכלל לא.

enwhysea

New member
היוי ניוטן וה"בלק פאטרס"

Heuy Newton היה ממיסדי הפאנטרים השחורים (יחד אם בובי משהו...) ארגון ל"הגנה עצמית" נגד שוטרים בגטו של אוקלנד.. ויותר מאוחר לאס אנגלס.. ויותר מאוחר כל ארה"ב.... הם הרחיבו את הפעילות ותרמו המון לקהילות השחורות בארה"ב בסוף שנות ה 60 ושנות ה 70.. פעמים היוי נאשם ברצח בארה"ב... ברח לקובה.. וחזר ללמוד בקאליפורניה אחר כך.... הוא נרצח באוקלנד לפני איזה 15 שנה בשוד או משהו כזה ברחוב... מי אמר שלא לומדים מסרטים? :) בעיקר מ- Panther

D gitaL

New member
הפנתרים השחורים לא היו רק ארגון

ל"הגנה עצמית" נגד המשטרה הם לחמו בכלליות למען הקהילה השחורה

enwhysea

New member
איזה חלק מ...

"הם הרחיבו את הפעילות ותרמו המון לקהילות השחורות בארה"ב בסוף שנות ה 60 ושנות ה 70.. " לא היה מובן?

למעלה