קצת על עצמי!

קצת על עצמי!

שם :אילן גיל:ידוע כבר גבוהה: 175 מישקל כרגע 126 קעקועים 1 ברגל צבע עניים כחול מיספר נעלים 45 מיספר מיכנס כרגע 56 ספורט אומניות לחימה כדוררגל אופנים . אלכוהול: חס ושלום לא מיתקרב ולא רוצה אפילו לדעת את הטעם . מקום בלוי : קולנוע תאטרון פאב ובעיקר מקומות שקטים! מעדונים ודיסקוטים : לא מענין ביכלל וסתם כאב ראש. מוזיקה : כמה שיותר ישנה יותר טוב מוזיקה מעודפת רוק מאטל דום דת בלאק אבל רק לפי הצורך טרנס וכל המוזיקה החדשה : גועל נפש ולא מדבר אלי ביכלל. סגנון לבוש זרוק לפעמים אלגנט. בושם דאודרנט תלוי עם יש איזה מיבצע בסופר .בעיקרון הבושם שאני אוהב זה של הזקנים דנקולון ריח חזק וטוב .דאודרנט או של פה או כיף! מיזרחית וים תיכוני : ממש לא אבל ממש חוץ מי זוהר ארגוב המלך. פלאפון מיותר ולא הכרחי היה לי ומכרתי .לא צריך בשביל מה זה טוב! אמונה מאמין בגורל ואין דבר כזה אהבה בשלט רחוק! בעד חופש הבטוי! פוליטקה חדשות ממש לא מענין אותי לא חסר צרות אז למה להוסיף עוד! כלי תחבורה מצוין אופנים לא צריך יותר מי זה . סיגריות : ממש לא גועל נפש ומעדיף שלא יעשנו לידי .סיגריות ואלכהול לא תודה לא בשיבלי סרט מצוין: מאטל זקט, רוצחים מלידה, להרוג את ביל 1-2, פגוש את ההורים, ופגוש את הפוקרס ,מל, שתיקת הכבשים, טוראי ראיין הסמוראי האחרון, אהבה בשחקים, רשימת שנידלר, שם קוד דג חרב, אישה חתול , כל סידרת הסרטים של רוקי,רדיו, פרל הרבור, מליונר מי שגומר ראשון ,הסרטים של ברוס לי וגקי צאן ,כדור רגל בסיגנון שאולין צק פתוח, הסרטים של צק נוריס, ואן דם, סטיבן סיגל, הסיפור האמיתי על השחקנית והזמרת טינה טרנר ,כלבי האשמורת, טוריה, המלך ארתור, כל סירטי גימס בונד הסרט האוטוביוגרפי על כל אגדות הרוק של שנות 60 עד 90 .ועוד רבים אחרים זה עלי בקצרה .שיהיה לכולנו יום טוב !סרט מומלץ בחום חומות של תיקווה . ודבר אחרון .בגדים אני אך ורק בשוק .לילה טוב

b o x 1

New member
נינג'ה כנס רגע../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתהההההההההההההה הורגגגגגגגגג אותי עם ההודעותתתתתתתתתת שלךךך מלךךךךךךךךךךךך עכשיו רד טיפה למטה עכשיו צא מפה ואל תשכח לקחת

טוב יגיב לתגובה המטומטמת שלך!

תגיד יש לך בעיה! מי אתה אה מי אמר ליקרוא את ההודעה היא קשורה אליך לא! טוב לי עם מה שאני ומי שיש לו בעיה עם זה יכול ליקפוץ לי.זה מה שאני זה מה יש תילמד לקבל את הקיים זה מה יש ברור ! ועכשיו תצא לי מהווריד טוב ותן לי לדאוג כאן לעניינים שלי ברור ! על תתערב על תיגרום לי לפתוח את הפה שלי אני הפכתי להיות נחמד .אז שקט הס דיי מספיק לך לנקבות שלך ועזוב אותי בשקט .עוד הודעה שלך ואני ידאג אישית לחסום אותך לך תציק למישהו אחר .שיהיה לך המשך ערב נעים .ומיכאן אני מבקש מימך לא להגיב קרא וזהו!

b o x 1

New member
נינג'ה אל תחסום אותי בבקשה../images/Emo7.gif

אני מצטער שאני מגיב לך באיחור של שעתיים, זה בגלל שעד עכשיו ניסיתי להבין מה אתה רושם, וכן זה לקח לי שעתיים. ובקשר לחסימה אמממ... רד טיפה עוד טיפהההה כנס למסנג'ר שלי אני רוצה להיות חבר שלך בגלל שיש לך קשרים בתפוז [email protected] תקרא לאט תבין מהר

|בלוןטוב נו מה לעשות חוכמה אין כאן!

טוב שיהיה סבבה יגיב לך בצורה הכי נחמדה שיכולה להיום שיהיה לך חיים טובים ותצליח בכל !

אלי זהו סופית אני חולה עליך

איפה אתה אחי התגעגעתי אליך אתה יודע שעכשיו אנחנו שכנים? אני גר בחולון כבר שבועיים

למעלה