קצת על עצמי

miral girll

New member
קצת על עצמי

אני גרה בתל אביב אבל אבא שלי והזונה שלו גרים בירושלים ואני שם כל הזמן הייתי גולשת בתפוז הרבה בהרבה פורומים אבל זה אחד הפורומים שאני הכי אוהבת למה יש פה תמונות של ירושלים שהיא עיר מכוערת וזה משמח אותי כי ככה אני מרגישה שתל אביב יותר יפה אבל חוץ מזה זה פורום נחמד ורציתי לכתוב פה ולהשתתף גם בדיונים שלכם פה ומראש אני אומרת פה שאם מישו רוצה ללכלך על תל אביב פה בהודעה להודעה שלי אני יחרבן לו בפה למה אני אומרת לכם פה דברים בכבוד וברמה ולא סתם מלכלכת עלכם כי ירושלים באמת עיר מכוערת אבל משתפרת קצת לאט לאט אייקון של אחד שחירבנתי לו בפה ואתה הבא בתור

yariv t

New member
חחחחח,לא למחוק אותה,זה משעשע

ומזכיר לי כמה אני שפוי אני מכריז רשמית של מירל גירל כעל חיית השעשועים של הפורום

yariv t

New member
תשיכו=תמשיכו. מירושלים הבירה

....ושבת מגעילה לבעלי תפוז שמקטינים לי ת"תמונות

mirall girl

קודם כל אם את גולשת בתפוז אז את בטח יודעת שבפורומים שומרים על שפה נקיה .. אז הפעם אני לא מוחקת אותך מפה , אבל זה הפעם!! אז בלי קללות ,בלי חירבונים אוקיי? שבת נפלאה אנשים

danibz

New member
יש בה גאוניות מסוימת

אני בהחלט מסכים שמן הראוי לאפשר לה מקום אצלנו , תמיד יש מקום לעוד אחת, בכל אופן תמונות נהדרות ומקסימות.

בא לי לדבר על ת"א..

אוקיי אז ככה .. אם את משווה בכלל את ת"א לי-ם אז רואים שאת אוהבת הרבה זבל או שאת פשוט צפונית מסריחה או ערסית עוד יותר מסריחה י-ם הרבה יותר יפה זה בטוח במליון אחוז אולי ת"א זה מרכז הארץ אבל בי-ם יש יותר תושבים אז עשי טובה לפני שאת מעיזה בכלל לפתוח את הפה המלא חרא שלך על י-ם קחי לעצמך שניה תחשבי רגע על אבא שלך ועד כמה הוא חשוב לך ותדברי יפה על העיר שלי! שיהיה לך ולכולם סופ"ש מהנה! ואם אי פעם תדברי.. סתםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחח

A N I g M A

New member
../images/Emo45.gif אין על ירושלים

ולא משנה כמה אומרים שת"א יותר שווה. נו אז יש לכם ים ואת עזריאלי. לנו יש.... לנו יש את ירושלים!

למעלה