קצת על עצמי

קצת על עצמי

אני גר באזור חיפה אבל אבא שלי והזונה שלו גרים בתל אביב ואני שם כל הזמן הייתי גולש בתפוז הרבה בהרבה פורומים אבל זה אחד הפורומים שאני הכי אוהב למה יש פה תמונות של תל אביב שהיא עיר מכוערת וזה משמח אותי כי ככה אני מרגיש שחיפה יותר יפה אבל חוץ מזה זה פורום נחמד ורציתי לכתוב פה ולהשתתף גם בדיונים שלכם פה ומראש אני אומר פה שאם מישו רוצה ללכלך על חיפה פה בהודעה להודעה שלי אני יחרבן לו בפה למה אני אומר לכם פה דברים בכבוד וברמה ולא סתם מלכלך עלכם כי תל אביב באמת עיר מכוערת אבל משתפרת קצת לאט לאט

danezeq

Member
קבלו בהבנה את הפסיכופט האובססיבי../images/Emo6.gif

הוא כ"כ מעוצבן עכשיו אחרי ש"פלט" בטעות את פרצופו האמיתי, הפר לרגע את הנימוס ואצילות הדיבור שלו המוכרת לכולם עד שהחליט "להתנקם" בי בשיטת הגן חובה יפה מאוד ליאור - ככה תגיע ממש רחוק
זה כ"כ שקוף ועלוב, אוי בןאדם - אין לך עתיד, ("מחרבן8עליך" - "מישהו בכלל חירבן לכיוון שלך?" מוכר?) אתה תמיד תיהיה כזה פסיכופט, עזוב אותנו ולך תאכל את המטרנה- בעצם עדיף את הרמדיה ל ו ז ר.

yariv t

New member
אולי אתה מחרבן אבל אני......

מנגב את התחת עם אנשים כמוך יא סמרטוט חיפאי

yariv t

New member
חיפאים הם זבל,נו טוב...

מה אפשר לצפות מאנשי חיפה...העיר המסריחה והישנונית הזאת

yariv t

New member
תל אביב מסריחה? "כאילו דא"???

אמנם היא לא ניו יורק אבל היא בטח לא חיפה וטוב שכך. אז מה.....אבא שלך עם הזונה ההיא?אז איפה זאת ששילשלה אותך לעולם? אהההה היא נישארה בחיפה.....נו ברור....איפה שהצואה נימצאת גם האמא הביולוגית שלך נישארת

Secular

New member
זה רק שאלה של זמן,

עד שכולם יבינו מה שהבנתי מזמן, ליאור הוא יצור אינפנטילי צבוע וטיפש (שקשה מאד להבחין בכך ממבט ראשון בגלל השפה הגבוהה והביטחון המופרז), ליאור, תחסוך מכולם את עצמך, סע לגרמניה, למקום שאתה באמת שייך ועזוב אותנו לנפשנו, הייל ליאור!

שי חלצי

New member
בני כמה אתם?

אני מקווה מאוד שאתם לא אנשים מבוגרים... למרות שבכל מקרה זה נורא...

Secular

New member
את השאלה הזאת צריך להפנות לטרול

שעונה לשם ליאור שמנסה לגרור את הפורום לתת רמה שהוא רגיל אלייה.

למעלה