קצת על עצמי...

באלאדיה

New member
קצת על עצמי... ../images/Emo82.gif

למי שאולי שם
שקצת נעלמתי בזמן האחרון, הייתי עסוקה בחודש האחרון בהרבה מאוד שינויים, עזבתי את עבודתי, קניתי דירה שיפצתי קצת ועברתי, וסוף סוף הגעתי אל המנוחה והנחלה ואני יושבת מול מחשב ועוד עם אינטרנט!! קראתי את כל מה שפספסתי והתגעגעתי מאוד, אני מקווה שעכשיו יהיה לי יותר זמן להקדיש גם לפורום וגם לריקוד וגם לחברים שהכרתי מהפורום. התחשק לי להגיב לכל שרשור ושרשור אבל זמנם עבר, בקצרה: תמרה - תתחדשי על האתר, בזה שאת יפיפיה כבר דובר הרבה, התמונה עם שמלת הבאלאדי הלבנה - ס-ו-ף, רפי ואוש - התחדשו על הדירות (איזה כיף זה?), גליה - סחטיין על עוד מופע מוצלח, אלינה - מאוד נהניתי מהסרט אוריינטל (כן כן הרבה זמן לא הייתי) היית מרתקת בהתנהלות שלך ממש נחרט לי בזיכרון, סביוני - תודה על התרגום, השושנה - אל תתייאשי ממני (וגם פיפי, ליאת ו- tlingit), ברוכים הבאים לכל החדשים... וכמובן
לוהטת ל- tlingit שלי שדאגה להכול ולכולם. it's good to be back

lydiamai

New member
וואללה באמת חסרונך הורגש. מזל

טוב על הדירה והשיפוצים. ועל ימים חדשים. שיהיה בכיף ובהצלחה.

../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שאני אתייאש? מצאת לך... את המילה "עליי" יש לבטא ב-ע' הכי גרונית: "אני - מי יכול עליי"? ברוכה השבה, הגעגוע הזה היה באמת ארוך מדי...

../images/Emo24.gifלבאלאדיה אהלן וסהלן

וברוכה השבה אלינו. חסרת לנו מאוד. וואו עשית כל כך הרבה דברים, גם לעזוב עבודה (עבודה חדשה יש?), ליקנות ולשפץ דירה - כל הכבוד. מה אם ריקודים? תודה על המחמאות בידידות תמרה

ברוכה השבה, התגעגענו

מזל טוב על כל השינויים ,בדיוק עמדתי לשלוח לך מסר ולשאול לפשר ההיעלמות. ההודעה שלך הקדימה אותי. בהצלחה בבית החדש ובשינוי קל של הפתגם: "משנה מקום משפר מזל"

חוף 1

New member
|../images/Emo66.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב על ה
החדש עם נכנסת אאז ברגל ימין ובכל אשר תלכי שתצליחי
לולולולולולולולולו

leah1010

New member
../images/Emo49.gif והרבה ../images/Emo20.gif

מזל טוב על הדירה טוב שחזרת לפורום ולשגרה - הרגשנו בחסרון ובהחלט מגיע לטינגליט
לאה

באמת התגעגענו

אני מקווה ובטוחה שהדירה יפה מחכים לך בקוצר רוח בשיעור ביום חמישי כולם שואלות, איפה את?????? דברי איתי....

fifi ness

New member
מתגעגעת אלייך ורוצה לחבק אותך!

אינשאללה איהנה מזיו פנייך ביום חמישי הקרוב!

למעלה