קצת על ירון ברלד

עופר 123

New member
קצת על ירון ברלד

זה פשוט מחדל שעד עכשיו לא דובר פה בפורום על ירון ברלד
. ברלד הוא התוספת הלא-כל-כך חדשה לתוכנית ארץ נהדרת, ומזה שנים רבות עושה סטנד אפ, ובעל פינה מיוחדת בתוכנית הספורט הסאטירית "בובה של לילה". למי שלא שם לב, הוא שמן, לא בכאילו, ולא בראש
.

אם תצפו רגע באחד הקטעים, תראו שהוא קומיקאי מאוד פיזי, ומשתמש בגוף שלו היטב בשביל ההומור והצחוק. יש כאלו שיאהבו את ההומור הוולגרי שלו, יש כאלו שישנאו, אבל נראה לי שאי אפשר להתעלם מזה שקומיקאי שמן נמצא באחת התוכניות הנצפות בארץ. עם זאת, עולה השאלה האם סטנדאפיסט רזה היה נדרש לעשות את מה שעושה ברלד כדי להופיע בתוכניות הללו?

מה דעתכן/ם עליו? הכרתן/ם אותו? שמעתן/ם עליו?

ע',
שמוכרח להודות שנפל מצחוק ממוכר השווארמה.

sharoni 4

New member
הוא היה בשנות ה-90

הוא היה בשנות ה-90 דוגמן עם ריבועים בבטן
קומיקאי פוסט טראומה

עופר 123

New member
שנות ה-90 היו לפני למעלה מעשור.

מה דעתך על מה שהוא עושה עכשיו?

הוא עושה אותו דבר...

הבדיחה היא שהוא צייר קוביות על כרסו המשתפלת, שזה בדיוק ההומור הפיזי שמאפיין אותו כיום. אותי הוא מצחיק בבובה של לילה, במיוחד בתור יהודל'ה.
ואני אומרת שכל אחד יכול וצריך לנצל לטובה את נתוניו. אין פסול בשימוש במידותיו כדי להצחיק....

מה שאני אוהבת הוא בעצם את ההומור הפיזי

שאצל אחרי פשוט לא היה עובד.

חוץ מזה החיקוי שלו לרני רהב פשוט אדיר

הוא בהחלט מצחיק אותי

ולא רק עבורו אלא עבור כל שחקן: הגוף הוא הכלי העיקרי.
אהבתי בעיקר את המערכון הסאטירי על הדוגמנות
אבל כשאתה עושה רק דמויות שמנות נלעגות זה אומר משהו על כותבי ההומור והסאטירה ואיך הם רואים אנשים שמנים.
ולהיות one trick pony, נמאס מתי שהוא.

lizush

New member
דובר גם דובר

עוד לפני שמישהו ידע מי זה....

כאן

היום הוא הרבה יותר מצחיק מבעבר, הוא אחד ה-מטורפים, יעשה הכל בשביל להצחיק... ומצליח...

אני מכירה אותו שנים

הוא אחד האנשים הקורעים שהכרתי והחיקוי הנצחי של היונה לעולם לא ימחק מראשי
אני מכירה את ברלד על כל תקופותיו, בתקופה שהוא היה שמן וצייר לעצמו ריבועים בבטן ובתקופה שבאמת היו לו ריבועים בבטן וגם היום, רצוי להגיד שירון ברלד הוא באמת קומיקאי פיזי והוא סוג של היפראקטיבי וזה שהוא שמן רק גורם לך להיות יותר מרותק אליו.

אני לא ממשתתפי הפורום

הגעתי מהראשי אבל אני חייבת לציין שהתפוצצתי מצחוק כשראיתי אותו בשבוע שעבר בתכנית, יותר מכל הקטעים.

למעלה