קצת על חסידות....

קישפרוץ

New member
קצת על חסידות....

אני בטוחה שהקטע הזה ישמח אתכם כמו שהוא שימח אותי… לא אני כתבתי אותו! את המחמאות אל תתנו לי. אני רק כותבת ``דבר בשם כותבו``….. (אלול- אל תכעס על הכותרת.. רק ככה אני יכולה לוודא שאתה קורא את זה… ) יש אנשים ויש אנשים. יש אנשים שלעזור להם- זה חסד. יש אנשים שלא לעזור להם- זה חסד. ויש אנשים שעושים לך חסד כשנותנים לך לעזור להם. יש אנשים הערים לעשות חסד. יש אנשים שמעוררים לעשות חסד. ויש אנשים שכשהם ישנים הם עושים חסד. יש אנשים שזה חסד לומר להם ``שלום``. יש אנשים שמרגישים שהם עושים חסד כשהם אומרים לך ``שלום``. ויש אנשים שעושים לך חסד כשסוף סוף הם אומרים לך ``אז שלום``. יש אנשים שזה אסון בשבילם לעשות חסד. יש אנשים שעושים חסד רק כשיש אסון. ויש אנשים שזה אסון כשהם עושים חסד. יש אנשים שאתה עושה להם ``חסד`` ואוכל אצלם. יש אנשים שאתה עושה להם חסד שהם אוכלים אצלך. ויש אנשים שכשאתה עושה להם חסד זה אוכל אותם. יש אנשים שפשוט לא רואים שצריך לעשות חסד. יש אנשים שפשוט ``לא רואים`` כשצריך לעשות חסד. יש אנשים שתמיד רואים אותם עושים חסד. ויש אנשים שעושים חסד רק כאשר רואים אותם. יש אנשים שמר להם כשעושים להם ``חסד``. יש אנשים שכשמר להם הם עושים ``חסד``. ויש אנשים שכותבים שיר מר על ``חסד``. (אלמוני שאוהב לעשות חסד) אמא שלי אומרת שכל אחד יכול למצוא את עצמו בשורה אחת מהשיר….. לי דווקא היה נורא קל למצוא אחרים….. למשל- את איציק שעושה חסד כשהוא ישן, או את קשוח שמרגיש שהוא עושה חסד כשהוא אומר ``שלום`` (לכולם!!) או את ילד מזדקן שעושה חסד כשסוף סוף הוא אומר ``שלום``… אני סומכת עליכם שתוסיפו תגובות משלכם, עם עוד אנשים שמצאתם פה... :)

עוד אחד....

ב``ה יש אנשים שזה ``חסד`` בשבילם להיכנס לצ`אט יש אנשים שזה ``חסד`` בשבילם לא להיכנס צ`אט (נצנוץ?) יש אנשים שעושים ``חסד`` לכולם שנכנסים לצ`אט ויש אנשים שעושים ``חסד`` לכולם שלא נכנסים לצ`אט... רדוד מידי?

נצנוץ

New member
אלוקים עשה אתי חסד

שנכנסתי לתועבה הזאת שקוראים לה צ`ט ומצאתי כל כך הרבה חסידים..... וחסידות ממש גמ``ח חברים הצ`ט הזה :))))

חסידות או חסידות??

חסידות מלשון נקבה של חסידים? או חסידות מלשון תורת החסידות?

אלול

New member
זה לא מה שאמר הראי``ה????

משהו כמו :דווקא בטומאה והרשעה הכי גדולה ניתן למצוא את הקדוש וטהור ביותר. או לחילופין יתרון האור הבא מהחושך ??

ועוד אחד. וואלה?

יש אנשים שזה חסד בשבילם להיזרק מהצ`אט ויש אנשים שזה חסד בשבילם שיש להם את הקוד לזרוק מהצ`אט ויש אנשים שזה חסד לכולם כשהם נזרקים מהצ`אט

מחאה חריפה!!

ב``ה מניה, שלום לך! מתי תבין או תקלוט שהקוד הוא חובה ולא זכות, שזה ממש לא חסד !!!??? רוצה קוד? תבקש פנים מול פנים אני יעשה הכל על מנת שיהיה לך, (לא שאני סומך עליך אבל שלא תבכה...:)))))) שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

אלול

New member
הפלת אותי בפך

הפלת אותי בפך

קיש !!! אכן שמן,למי שלא נולד עם תמונה של הרעבע מעל הלול,שידע שחסידות נמשלה לשמן (וזו בנראה אחץ הסביבות שהרבה אנשים מתחלקים על כל הראש בגלל החסידות או לחילופין מחליקים אל החסידות בלי כל שליטה). ואם יש שמן אז צריך להיות גם דלק אז למי שמעונין גם לתדלק אז שיגיע להתתועדות ושם יתדלקו אותו בסמירנוך 770 נטול עופרת (איך בכל הודעה שלי תמיד אני מגיע להתוועדות?????אני מכור?????). טוב קיש,הפח נשבר ואני נמלטי..... ביייייייי נ.ב. ``פח יוקשים `` זה משורש של השם שלך???

למעלה