קצת על חסידות....

קישפרוץ

New member
קצת על חסידות....

אני בטוחה שהקטע הזה ישמח אתכם כמו שהוא שימח אותי… לא אני כתבתי אותו! את המחמאות אל תתנו לי. אני רק כותבת ``דבר בשם כותבו``….. (אלול- אל תכעס על הכותרת.. רק ככה אני יכולה לוודא שאתה קורא את זה… ) יש אנשים ויש אנשים. יש אנשים שלעזור להם- זה חסד. יש אנשים שלא לעזור להם- זה חסד. ויש אנשים שעושים לך חסד כשנותנים לך לעזור להם. יש אנשים הערים לעשות חסד. יש אנשים שמעוררים לעשות חסד. ויש אנשים שכשהם ישנים הם עושים חסד. יש אנשים שזה חסד לומר להם ``שלום``. יש אנשים שמרגישים שהם עושים חסד כשהם אומרים לך ``שלום``. ויש אנשים שעושים לך חסד כשסוף סוף הם אומרים לך ``אז שלום``. יש אנשים שזה אסון בשבילם לעשות חסד. יש אנשים שעושים חסד רק כשיש אסון. ויש אנשים שזה אסון כשהם עושים חסד. יש אנשים שאתה עושה להם ``חסד`` ואוכל אצלם. יש אנשים שאתה עושה להם חסד שהם אוכלים אצלך. ויש אנשים שכשאתה עושה להם חסד זה אוכל אותם. יש אנשים שפשוט לא רואים שצריך לעשות חסד. יש אנשים שפשוט ``לא רואים`` כשצריך לעשות חסד. יש אנשים שתמיד רואים אותם עושים חסד. ויש אנשים שעושים חסד רק כאשר רואים אותם. יש אנשים שמר להם כשעושים להם ``חסד``. יש אנשים שכשמר להם הם עושים ``חסד``. ויש אנשים שכותבים שיר מר על ``חסד``. (אלמוני שאוהב לעשות חסד) אמא שלי אומרת שכל אחד יכול למצוא את עצמו בשורה אחת מהשיר….. לי דווקא היה נורא קל למצוא אחרים….. למשל- את איציק שעושה חסד כשהוא ישן, או את קשוח שמרגיש שהוא עושה חסד כשהוא אומר ``שלום`` (לכולם!!) או את ילד מזדקן שעושה חסד כשסוף סוף הוא אומר ``שלום``… אני סומכת עליכם שתוסיפו תגובות משלכם, עם עוד אנשים שמצאתם פה... :)

נון בת

New member
ויש ......

בס``ד ויש ילד חסיד (תמים?) אחד שרדף אותי בעקשנות עם חסדיו ובזכותו קמה נוצתי לתחייה בפורום זה אז אפשר לומר: יש אנשים שעושים לך חסד ולאחרים הם עושים בכך ``חסד``.... תאלצו לשוב ולסבול אותי כאן 8-p תודה מעומק הלב לילד!!! שלכם, נון (ושלעולם לא יהיה) סטופ.

האלול הזה חירפן לך ת`שכל, חבל עליך קיש, תני לאלול ולמינה להתפלמס, לך נשאר רק לשבת ולבהות כמונו, חבל לחזור בתשובה בגלל זה.....

התמ-ים

New member
קיש, אמא שלך צודקת, רק עם תיקון קטן

``כל אחד יכול למצוא את עצמו לפחות בשורה אחת מהשיר`` לא נעים לי לקלקל, אבל דבר אחד קטן מפריע לי. כתבת: ``לי דווקא היה נורא קל למצוא אחרים``, ונתת דוגמאות של מצ`וטטים לאו דווקא חיוביים שיצא לך להכיר / לפגוש בצ`ט. אז שני דברים: א. אנשים חיוביים לא מצאת שם? ב. איש חכם אמר פעם: ``תשפוט את עצמך, אם תצליח לשפוט את עצמך, סימן שאתה באמת חכם ...``, זה לא שאני מנסה לרמוז על רמת חכמה כלשהי, אבל לפני שאת מוצאת אנשים אחרים, חפשי קודם את עצמך בשיר הזה. (זאת המלצה ולאו דווקא ביקורת) יום טוב ובשורות טובות לכולם

למעלה