קצת על חמלה

קצת על חמלה

חכמינו זכרונם לברכה אמרו שמי שמרחם על אכזרים, סופו להתאכזר לרחמנים.

ואכן אני מוצאת פה המון חמלה, הבנה וסימפטיה למעשיו של אותו זמר לאומי, ויחד עם זאת המון זעם כלפי אלו שביקשו לדבר על המוסריות הפגומה במעשיו. המון הוצאת דברים מהקשר, המון דמגוגיה זולה.

אנשים אלו כנראה שכחו שבשביל אנשים מסויימים הנושא הזה הוא לא ויכוח רטורי במועדון דיבייט, אלא מציאות. וכשבן-אדם מתווכח על משהו שהוא אישי עבורו כמעט תמיד הטונים עולים והרגש מתערב. מצד שני זה הוא הזעם הקדוש שבלעדיו הרבה דברים לא היו משתנים. כי בלשבת ולהתפלפל על כשלים לוגיים לא יוצא הרבה בדרך כלל.

ולגבי מה שקרה פה-אני לא יודעת באמת מה הלך. אבל כולם פה אנשים בוגרים, יש פה מנהל שהוא בחור יחסית צעיר, שזה תפקיד חדש בשבילו, ושהסכים לקחת על עצמו את העול כשאף אחד אחר לא רצה. והוא בקושי שבועיים בתפקיד וכבר סופג ביקורת על הניהול שלו ואותה ביקורת נשלחת אליו בצורה ארסית ובוטה על גבי הפורום הפתוח מאנשים שכבר היו מנהלים ויודעים שזה לא בסדר. אז אולי מתפלק לו לפעמים, כי מה לעשות הוא לא נולד מנהל בתפוז, וזה חדש לו. ולפעמים הסרקזם הסמוי לא כל כך עובר דרך הטונים של ההודעות, ויוצא שלא מבינים בדיחות, או שהסתלבט לא זורם ככה בשלוף. אז מה עם קצת חמלה, טיפה, טיפ-טיפונת? מעט חסד? תנו לבן-אדם להתאקלם ואז תשחיזו את הסכינים?

נ.ב. וכיוון שאני האורקל מדלפי ורואה את הנולד אני גם יודעת שיהיו כאלה שימהרו להזכיר לי נשכחות. אז אני אומרת מראש-שכחו מזה, לא אותו מקרה, והכי לא אותו בן-אדם.

dibablas

New member

http://www.youtube.com/watch?v=lQUdqW6Qdo4

poseidon111

Active member
אין גבול לצביעות? את מדברת על מתן ימי חסד?

שעה אחרי שמוניתי לתפקיד מנהל, הפצצת את הפורום ההוא בדברי נאצה.
גם מסרים עם איומים שלחת. שעה אחרי המינוי, לא יום ולא שבועיים. שעה אחת.
את סומכת על כך שהאנשים פה לא יודעים את העבר שלך בנושא?
רוצה להצטייר כמגינת הצדק והמוסר האינטרנטי?
ממש נשמה זכה ורחומה את.

את ממש לא אורקל, רק אחת שחושבת שמה שמותר לה אסור לאחרים.

לא מותק

אני תקפתי רק לאחר שקיבלתי איום במסרים ממישהי קרובה אליך. בהתחלה אמנם הבעתי את מורת רוחי, אבל הג'ננה הגיעה אחרי שהיא איימה עליי. אם בא לך לפתוח את זה בכל זאת.

אתה האחרון שיכול לדבר על צביעות. באמת. כולם פה נראה לי יודעים מה רמת העורמה, התככנות, ההתנשאות, הקטנוניות, הטרחנות והאטימות שאופייניות לך.

dibablas

New member
בואו לא נגרר גם כאן לריב.

חבר'ה, בואו נזכור שזה פורום, מקום שבאים אליו כדי לקרוא, לשמוע מוזיקה, לשתף, לצחוק, לנוח וכו'.
זה לא מקום לסבל, לא עונש ולא חובה.
מי שיש לו דברים לא פתורים עם אנשים כאן או ממקומות אחרים יכול לפתור את זה תמיד במסרים, במייל, בטלפון, פנים אל פנים, בתיבת הדואר או בכל דרך אחרת.
רק בואו נשמור על אווירה חיובית,
למי שלא הבין, בסופו של דבר זו המטרה-אוירה חיובית, לא יותר ולא פחות.

http://www.youtube.com/watch?v=BXIntcazMPw

poseidon111

Active member
אדרבא. הכל מתועד כולל הימים והשעות. את בהחלט

יכולה להגיד כאן כל מה שאת רוצה.
למי שלי היה חשוב שידע, יודע הכל, שלב אחר שלב.
למעשה אני כועס על עצמי שאני בכלל מתייחס אלייך.

שתי הערות

הראשונה, שאני מסכים אתך מאוד בקשר לביקורת כלפי המנהל. אפילו לביבי נתנו 100 ימי חסד גם בפעם השניה.

השניה, זה עתה סיימתי לקרוא ניתוח פתולוגי מרתק לנוחי דנקנר ולשלטונו בחברה הישראלית במשך עשור. המסקנה הבולטת היא, אכזר, אוהב כוח. תאב בצע וגם בריון. ר"ל חז"ל כנראה הנחו מראש שכסף הולך לכסף, ופחד הולך אל פחד.

למעלה