קצת על הקורס AFF?

svms

New member
קצת על הקורס AFF?

חשבתי להכיר את עולם הצניחה, ולהצטרף :) מתי יש קורס AFF בפרדייב? מישהו יכול להסביר איך זה הולך? יומיים עיוני וצניחות בסוף שבוע? איך זה עובד כל העסק ? :) בתודה..

ikd

New member
ברוך הבא !!

מה שאתה צריך זה כרטיס עליה למטוס (one way) ו... אולי תקח איתך איזה סדין גדול... :) לפי דעתי הדרך הכי פשוטה זה פשוט להתקשר למועדון... אבל, בכל זאת, יומיים עיוני, שכוללים הדרכה על צניחה, מצב גוף, הטסת חופה, נחיתות, קיפול מצנח, תקלות ופתרונן והדרכה מסיבית על קפיצה מס-1. לאחר מכן בזמנך בפנוי מגיע למועדון ומבצע 7 קפיצות עם מדריכים, לפני כל קפיצה מקבל הדרכה, ובסיומה משוב. והקפיצה ה-8 סולו... Welcome to the club... או שמא... נחכה ונראה :)

svms

New member
תראה ועוד איך, השאלה היא מתי :)

אני מניח שאני לא היחיד שיש לו קצת בעיה עם מימון? כרגע אני לפני גיוס, יש לי עוד כ-7 חודשים. התקציב שלי מאפשר לי לקחת את הקורס AFF בקושי איז העוד הוצאות יש לקחת בחשבון? קנית ציוד?חליפה? משהו? האם מומלץ בצער להסתפק בטנדום עד אחרי הצבא? בתודה,

Delhi Galga

New member
אופציה ב'

כדאי לבדוק מחירים של קורס אלטרנטיבי (לא זה עם הדיקור), זה הקורס הבסיס שנדמה לי שקוראים לו IAD (משולב). אני חושב (- משמע אני צנחן) שהקורס הזה הוא פתרון מעולה למעוטי יכולת ('אוי מסכנים שלי') כדאי להרים טלפון למועדונים ולשאול על המחירים (ואם גם המחירים יודעים לצנוח).

ikd

New member
איזה שנינות... כמו תמיד ../images/Emo9.gif

להסתפק בטנדם, אין חיה כזאת... אז כמו שידידי פה אמר לשקול את ה IAD, ההוצאות לאחר הקורס לא פוחתות ממחיר הקורס, שלא תגיד שלא אמרו לך, אבל למה לקפוץ מעל הפופיק (שאפשר מ 12K), בוא תתחיל ותראה אם זה מתאים לך, אם כן אז העלויות הם לא פונקציה, אתה כבר תמכור את הבית והחברה בשביל זה. ההוצאות האולי מידיות של ציוד שתרצה לעשות לאחר הקורס יסתכמו כבערך 400$ נוספים (קסדה, דייטר, מד גובה וגוגלס - לא בסדר הזה). הוצאת מחירי צניחות, והמצנח יבוא מאוחר יותר... אז יאללא אל תשכח לשים פה את תמונת הפרצוף שלך לפני ואחרי הקפיצה הראשונה
...
שמיים כחולים, אה, שמעתי שיש גם בצבא איזה משהו דומה... קופצים מנמוך ומתקפלים בנחיתה...

FalxOri

New member
אין לך עבודה?

תפסיק לשרוץ בפורום ולך לעבוד! חוצמזה, אם הבן-אדם מתגייס ולא יראה בית כמעט, עדיף לחכות. אין טעם לעשות קורס וזהו. טנדם? אם אתה יודע שזה מה שאתה רוצה (וככה זה נראה). חבל על הכסף... אם אתה מתלבט, אז אולי... O

svms

New member
כסף הוא דבר מוזר, תמיד נוטה להגמר

כסף לקורס עצמו יש לי, אני מאמין שאני אוכל לצנוח גם מספר פעמיים בחודש מהמשכורת המאוד דלה שלי (כן, עובד, אם אפשר לקרוא לזה ככה) עלויות אחרות זה מה שמדאיג אותי, אם מדובר סדר גודל של כ2000 שקל אני מאמין שאפשר יהיה להסתדר על חשבון צניחה פה ושם, אבל ראיתי שמדובר בהרבה יותר, מצנחים, חופות ומה לא.. אשמח אם מישהו יבהיר את כל הענין של העלויות מסביב..

FalxOri

New member
לא דיברתי עלייך

אוופס... לא דיברתי עלייך, דיברתי על "IKD" שאמור לעבוד ולא לשרוץ פה כל היום... עלויות? ביחס ישר לכמות ההשקעה. 6000-7000 לקורס. ~135 לצניחה + 90 השכרת ציוד. קניית ציוד, אם אתה רציני, בין כמה אלפים (משומש מאוד) ל25,000 חדש קומפלט. פלוס עוד קצת הוצאות פה ושם. עלויות מדויקות יותר (חוץ מציוד שזה משתנה) יש באתרים של המועדונים. בהצלחה O

inzaghi

New member
אם הכל הולך לך חלק - בערך 1000 ש"ח

הקורס 6700 או 7300 אם משלבים השתלמות מקפלים שזה יום נוסף של עבודה עיונית. מעבר לזה : 525 ש"ח ביטוח לשנה 300 ש"ח דמי חבר באיגוד הצניחה (בשנה הראשונה 180 ש"ח בלבד) קח בחשבון שכל צניחה היא מעין "טסט" שאפשר להיכשל בו. לא הרבה נכשלים אבל אם כן יש צורך להוסיף צניחות לקורס במחיר של 100$ לצניחה - כואב , מנסיון. אבל אין ברירה. כשמסיימים את הקורס כל צניחה עולה 250 אמצע שבוע 275 סופ"ש (כולל השכרת ציוד).עוד דבר שאולי תרצה לדעת זה שבמהלך הקורס נדיר שתקפוץ יותר מפעמיים ביום אז קח בחשבון עלות של לפחות 4 הגעות למועדון (מעבר ליומיים העיוניים)-אני גר רחוק ככה שמחירי הנסיעות הקפיצו לי בעקיפין את מחיר התענוג בעוד איזה כמה מאות... כל העלויות מתייחסות ל"פראדייב" לא יודע את המחירים במועדון המתחרה. בהצלחה

Fly GirL Q

New member
זה לא רע בכלל, זו הדרך הכי טובה

להתחיל עם AFF זו הדרך הכי טובה להיכנס לספורט ואפילו שאין לך ביטחון שיהיה לך כסף להמשיך אחרי, זה עדיין שווה את זה! 8 קפיצות ממטוס בגובה 4 קילומטר וכמה צעדים לקראת רישיון צניחה לי זה נשמע דבר נהדר לעשות לפני גיוס, LIVE LIFE TO THE CORE

למעלה