קצת על בדידות...

הקיו

New member
קצת על בדידות...

אז הנה זה הגיע.... עברתי לבית החדש לפני 3 ימים. 3 ימים קשים... בדידות, שקט וריק. בית פרטי,עיר זרה ומבודדת. בית כמעט ללא ריהוט, שקט בטירוף (יש הד חזק ברקע בגלל הריק). רק היום הרהבתי להתחבר למחשב ולראות מה התחדש. עד כה הדכאון השתלט. מנצלת כל רגע על מנת להמלט מהבית, חוזרת רק כדי לישון בלילה. ולא מצליחה. מ-פ-ח-ד-ת.....עוד לא התרגלתי לרעשים השונים והזרים לי כל כך. עיר חדשה וזרה. לא מכירה אף אחד. יודעת שהמצב זמני אך חסרת סבלנות ומחכה לשינוי. אבל, יודעת כי אין למה לחכות וכי השינוי צריך לבא מתוכי. אך אין לי כוח לכך. האמת, לא היו לי חברים גם במצבי הקודם (הדתי) ובודאי שלא כעת. אך מתנחמת שלפחות יש לי לאן ללכת בחג (הביתה, למשפחה) יודעת שלרבים מקרב חברי הפורום אין... מבינה ומזדהה כל כך. בקיצור, קשה ומדכא. מקווה שיחול שינוי ואפגוש אנשים חדשים....

שחף -בת

New member
וגם שולחת לך

ענקי!!!!!!!!! שחף.

spinoza

New member
גם אני עברתי את זה

לפני שנה וחצי עברתי לגור לבד, והיו לזה יתרונות וחסרונות, כמו שאת מתארת, בקושי היו רהיטים, הד , וכשניסיתי לפתוח את הספה בלילה היא נשברה. והמקרר עשה רעש, אבל מתרגלים. (היתרונות זה שלא מפריעים לי אחים חברים או בני משפחה - ויש יותר זמן ) >> הצעה מגונה : אולי נתארגן לגור כמה חבר´ה יחד. אולי יש עוד שותפים <<

הקיו

New member
שוב בבית...

3 ימים בבית! חזרתי הביתה בשל החג וסוף השבוע הצמוד לו. את ההרגשה אין לתאר!! סוף סוף בבית. בחדרי הקט. הוריי בסביבה ולוואי שמצב זה היה נמשך. .. אבל ביום א´ צריך לחזור. תודה לכל המגיבים ששלחו לי הודעות אישיות יפות ומרגשות כל כך. מתחילה לחשוב שאולי לא הייתי צריכה את כל זה... עדיין לא מאוחר מלהתחרט. הוריי אינם יודעים דבר וחצי דבר על השינוי שחל בי במהלך השנה האחרונה וכמותם עוד רבים. אבל יודעת שאם אחזור שוב להיות דתיה אין זה בשל העובדה שפתאום חזרה האמונה לקנן בי...אלא פשוט כי אני נשברתי... נשברתי טרם התחלתי את ההתמודדות האמיתית. את היציאה מהארון. את בניית החיים החדשים. הכרת חברה חדשה, סביבה חדשה (חילונית להפליא). יודעת שחלפו להם רק 3 ימים באותו בית שעושה לי כל כך רע ועוד 3 ימים בבית הוריי שטוב לי בו כל כך... אבל לא אתן למחשבות אלו להרוס לי תוכניותיי. או לשנות את החלטותיי. פוחדת להשתפן וקרובה לשם כל כך...

אלי פלס

New member
סביבות חדשות...

לפני ארבע שנים, אחרי כמה שבועות של הומלסיות ונדודים ברחבי ארץ הקודש, נחתתי בירושלים. בארבעת החודשים הראשונים שלי בירושלים, הייתי ב´הוסטל´ ולכן אי אפשר כל כך להשוות בין המצב שלי אז לבין המצב שלך היום. אבל מבחינת ההיכרות עם השטח והסביבה (הגיאוגרפית והחברתית), המצב שלי היה דומה למצב שלך היום. למזלי, היכרתי אנשים שהכירו אנשים שהכירו אנשים (או משהו כזה) והם הוציאו אותי למקומות, ליוו אותי ונתנו לי הרגשה נוחה במקום... אני לא יודע איפה את נמצאת בדיוק אבל, איפה שלא תהיי, אנחנו וודאי מכירים מישהו... אפשר לעשות לך שידוך (לצורכי ידידות) עם החברים והחברות שלנו באיזור שלך. גם עבורם זה יכול להיות נחמד... תמיד נחמד להכיר מישהו חדש... רק תגידי. כולנו עומדים לשירותך...

בהצלחה !

ולא משנה איפה תמצאי את עצמך בסוף הדרך, (יש סוף? ואני עוד לא הגעתי לשם...) אני בטוח שהבית והשהות בו קלים יותר עכשיו כשיש לך אופציה משלך... >אתאיסט מציע ללכת לאט יותר ולהגיע רחוק יותר<

baryo2

New member
בדידות?

איך אני מתגבר על הבדידות? אני מדבר עם אלהים, מספר לו את ליבי, מספר לו את כל הבעאסה שיש לי ממנו ומהחרדים, פשוט אני כבר לא מפחד ממנו, אני חבר שלו, פתוח, מספר לו בדיחות, ומתגלגל מצחוק, אני בטוח שהוא מבין אותי, אם לא אז זה לא אלהים.

למעלה