קצת עייף פה הערב

מייקי69

New member
תודו, תודו, כולכם כבר מתחת לשמיכות

טוב, גם אני הולכת שמה... ומה עם איזה נושא חדש ? הא? האמת, יש לי - אמה-מה מפחדת מההוא למעלה - זה שיושב על הגבעה מישו מכיר אותו? תגידו, הוא נחמד או באמת מפחיד...? טוב, שוטה, יש לי נושא - בדיוק בשבילך (סתתתתתתתתתתתתתתתתם) אז אני עולה למעלה רגע, ומורידה איזה נושא שיעיר פה את כולם !!!!!

אני לא מאמין ../images/Emo24.gif

מישהי מפחדת ממני, רץ לספר לחברה. אני מכיר אותו, ורק אני. לגלות לך סוד? הוא בכלל לא קיים. את עלית אתמול, אני ירדתי והיא דפקא נהנתה איך היתה העליה שלך? בקשר לנושא שלך למעלה (אופס, ירד למטה) הנושא לא רלוונטי, לפחות לגבי אני אוהב זיון טוב עם או בלי צעקות. אם המקרר חורק, שורק או מזמזם כלל לא חשוב לי כל עוד הוא מלא. אגב הנושא הזה אפילו לא העיר אותי. מקווה שהייתי נחמד.

מייקי69

New member
../images/Emo140.gif איזו השתדלות.......

אתה תרד (למי שתבחר...) ואני אלקק (לך....) הנה ככה
תכל´ס? - קבל את ברכותי על ההשתדלות להיות נחמד. האמת, שמעו אותך קצת חורק שיניים, מה שהפך את ה"השתדלות" להרבה יותר מתוקה
חחחחח אבל מי אומר שזה קל, להיות נחמד (מייקי חורקת שיניים).... ובכל מקרה - כל היורד - הרי הוא מבורך!!! דהיינו - אני כבר חושבת שאתה נחמד...... רגע, מה עדיף??? שתרד לי ולא עלי? שתרד לה ולא עלי? שתרד עלי ושתרד לי? שתרד לה ולי? פחחחחחחחחחחחחחחחח לא טוב היות האדם לבדו... במיטתו, עובדה - התחרפננתי..... יאלללללה - שנעבוד קצת?

דיאבלו

New member
מייקי מה קורה לך

נכנסת עם הראש בדלת של המקרר באמצע הלילה??? התחרפנת לגמרי!!!!! לכי לישון מייד שמעת!!!!!!!! אני מזמזם בלליבי שיר ערס עבורך (משהו של אבי ביטר) פחחחחחחחח די.

מייקי69

New member
חחחחחחחח

לילות קשים (ובודדים) עוברים על כוחותינו ומושיע.... איין !!!!!

תבור.

New member
מושיע מושיע מושיע הי הי הי

הוי סליחה התכוונתי למשיח... כמו שנאמר אם אין מושיע לי.... מה עם הימים??? מקווה שהם קלים יותר.

דיאבלו

New member
אין דבר כזה לילות קשים

הקושי בלילה הוא כשרוצים משהו ואין אבל כשלא חושבים על זה, אופסס.... הקושי נעלם תיהיה אופטימית והכל יסתדר חוצמזה כבר סגרנו שאני מביא לך גור מהכלבה שלי חכי חכי, את עוד תתעגעי לימים בהם היה לך שקט ושלווה אני עברתי שבעה מדורי גהנום עם הכלבה כשהיתה צעירה את יודעת מה זה כשמישהי באה לישון (אלק לישון) אצלי ובבוקר היא מגלה שחזייה בשווי 500 שקל נטרפה ע´י כלבה אכולת קנאה?? את יודעת מה זה כשקונים סלון חדש ואחרי שבוע מעיפים אותו לגינה בתור ספת זולה כי הוא מחורר כמו מסננת. את יודעת מה זה כישנים בחורף הירושלמי, מכוסים עד הצוואר ומגלים שהכלבה קפצה על המיטה עם מלא בוץ וטיילה על כל ס´מ בשמיכה??? אילו לילות קשים באמת די.

תבור.

New member
דיאבלו קבל תיקון

היא כנראה דיברה על לילות שמתקשים (או לא) ולא קשים אולי זה מסביר...

מייקי69

New member
מה, לא סיפרתי על החתולה שלי...

שקמה בוקר אחד עם שתי ביצים וקול של גבר? אוףףףףף.... צחקתי ממך קשות.... צחקתי צחקתי - - - עד שנזכרתי - שהחתול שלי אוהב "לצוד" אותי בלילה. הוא מחכה יפה יפה עד שאפרוש לי למיטה.... מגיע באופן "מקרי ביותר" (בשקט בשקט) אל מרומי השידה.... שם הוא קופא (ליתר בטחון. אידיוט, חושב שהוא עובד על מישהו) ו- טראח!!! על הראש, עם ארבע כפות, בו-זמנית אז אם אתה נתקל בי ברחוב, ואני מכוסה שריטות.... או שאתה שומע אותי צורחת בלילות.... זה לא תמיד מהנאה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה יש´כם עם חתולים אתם?! ../images/Emo108.gif

מייקי - דברי עם חייבת לדעת. שאלי אותה מה עוללה לשולץ שלה אחרי שנמאס לחברה שלה לשמוע אותה צורחת בטלפון: "שולץץץץץץץ!!!! זה כואב!!!!"

אני יורד בירידות ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ן

ועולה בעליות. שמעו אותי חורק שיניים עד השרון הרחוק? ומי גילה לך שאני נחמד? טוב נו לפחות השתדלתי. מקווה שעבדת קצת.

למעלה