קצת עייף פה הערב מה? כולם חוגגים באינטימיות חוץ ממני?
S shahardan New member 4/3/02 #4 סליחה על........... הבורות אבל מי זה אבי לרנר??????????? ואתה צודק אבל הכל יחסי !!!!
א אטיוד5 Active member 4/3/02 #6 אבי לרנר הוא טכנאי טלפון .... בזמנו כתבתי סידרת סיפורונים בשם "טעם החיים". הם פורסמו בפורום בשם סקס אחר. זה היה ב IOL לפני שהתמזג עם וואלה. אחרי המיזוג הפורום עבר, על אנשיו לתפוז. לצערי קשה למצוא את המקור. אם תרצה, אשלח לך באימייל.
אבי לרנר הוא טכנאי טלפון .... בזמנו כתבתי סידרת סיפורונים בשם "טעם החיים". הם פורסמו בפורום בשם סקס אחר. זה היה ב IOL לפני שהתמזג עם וואלה. אחרי המיזוג הפורום עבר, על אנשיו לתפוז. לצערי קשה למצוא את המקור. אם תרצה, אשלח לך באימייל.
א אורמור New member 4/3/02 #8 התהפך לי הכל,.. נרדמתי לפנות ערב, והתעוררתי כעת, מחפשת קורבן אינטימי לתמוך בו הלילה, יש עליך מישהו פנוי?
התהפך לי הכל,.. נרדמתי לפנות ערב, והתעוררתי כעת, מחפשת קורבן אינטימי לתמוך בו הלילה, יש עליך מישהו פנוי?
א אורמור New member 4/3/02 #11 אחד מוסיקאלי כזה כאילו../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif
פ פרח גן עדן New member 4/3/02 #14 גם אני פה......... לא מצליחה להירדם.... מישהו/י מוכן/ה לספר לי סיפור לפני השינה????
פ פרח גן עדן New member 4/3/02 #18 אההההההההה.......לא משהו אני לא אוהבת שוקולד! אבל אם היית מתחילה את הסיפור ב...פעם אחת אכלתי עוגת ביסקוויטים כזאת עם שכבות.קרה....טעימה....... זה סוף עם טעם של עוד.....
אההההההההה.......לא משהו אני לא אוהבת שוקולד! אבל אם היית מתחילה את הסיפור ב...פעם אחת אכלתי עוגת ביסקוויטים כזאת עם שכבות.קרה....טעימה....... זה סוף עם טעם של עוד.....