קצת עידן רייכל...

Ancient

New member
קצת עידן רייכל...

אולי לא כל-כך קשור לפורום, כי הוא יותר עוסק בעברי לידר, אבל אני אנסה בכל זאת. בשיר בואי \ הפרוייקט של עידן רייכל, יש לקראת הסוף טקסט מדובר באמהרית. מישהו יודע מה נאמר שם, בתרגום לעברית כמובן?

נראה לי שקראתי איפה שהוא שעידן אמר

שהטקסט הנ"ל נכתב של ידי נערה אתיופית מכפ"ס בשם מימי ואת תרגומו לעברית של טקסט זה אתה יכול לשמוע בשיר מתוך האלבום : "השיר של מימי" אני לא בטוח ב100% אבל נראה לי שזה נכון

למה את מאמינה לכל מה שכתוב בעיתון?!

כבר היה לנו דיון על זה עידן לא עשה את מה שאמרו עליו אם את רוצה אני יכול שוב ושוב להסביר למה אני בטוח בכך רק שאלה אחת לי אלייך למה את מקבלת כל מה שכתוב בעיתון כעובדה?!?גרררררררררררררררררררר מכעיס אותי לקרוא הודעות כמו שלך!!! כי אני מכיר את עידן אישית והוא נשמה טהורה זה שקבוצה של אנשים שקיבלו את הכסף שהגיע להם מעידן על פי ההסכם בניהם ראו הדיסק הצליח הרבה מעבר למה שהם דמיינו ויזמו פרסום כתבה בעיתון זה אומר שזה נכון?!?!?!?

Rain Star

New member
תומריקו, 2 דברים

1 - אתה לא מכיר את עידן אישית, אלא אם יש משהו שאני לא יודע עליו, ואם כן אתה תקבל ממני מכות...חחחחחחחחח 2 - אני מסכים איתך שלא כל מה שכתוב בעיתון נכון! ואני משער שיש פה היסחפות מדהימה של ידיעות אחרונות שלקחו אדם אחד שרוצה יותר כסף ועשו מזה סיפור גדול

Rain Star

New member
שיהיה ברור, אדם אחד = אחד מהאומנים

שחושבים שמגיע להם יותר כי הדיסק הצליח הכוונה שלי לא הייתה שעידן רוצה יותר כסף!!!

למעלה