קצת עידכון

סמו יה

New member
קצת עידכון

ל\שם שינוי בלי שאלות כל כך.. אז פעם אחרונה שכתבתי פה, הייתי בערך שלושה שבועות אחריי הניתוח, בלי טיפת תיאבון, עם הרבה עייפות וסבל ואפס סבלנות מאז ניהתה לי תקופה קצת עמוסה בעיקר בלימודים ונעלמתי אבל לא שכחתי שהפורום היה מקום תמיכה מדהים המצב עכשיו שונה מאד כאבים, עייפות, חוסר סבלנות - כל אלה נעלמו התחלתי לאכול, פחות או יותר הכל איך זה קרה? האמת די מוזר ביום שכתבתם לי פה שהסיבה שאני לא יורדת, והסיבה שאני עייפה, היא כי אני לא אוכלת החלטתי שמכריחים, לא בכוח, לאט לאט, אבל חייבים לנסות.. אז ניסיתי כל מיני דברים (לפי השבוע הרלוונטי) ופתאום משהו ממש ממש נתקע, זה היה די נורא (די מאד נורא) אבל ברגע שהוא עבר, נפתח לי התיאבון, ונפתחה לי גם הדרך (אני צריכה לציין, אני לא אחריי סגירה עדיין, רק ניתוח..) בכל מקרה, כרגע קורה הרבה שדברים נתקעים, בצקים אני לא אוכלת בכלל, גם כי זו סיבה מעולה להפסיק, אבל גם כי כאלה שכן ניסיתי עשו לי את המוות שבוע הבא סגירה ראשונה (אני רוצה להגיד לו לא לסגור לי 5 אלא פחות ,אני רוצה לעשות הכל ממש ממש לאט) המשקל לא זז לי כמעט, מאז הניתוח ירדתי בערך 6-7 ק"ג בשבוע הראשון, וזהו, נשארתי יציבה (לפחות לא עולה) אין להודעה פואנטה, סתם לעדכן, ולהגיד שלום

אופירA

New member
מנהל
תרגלי שתייה לפני האכילה

ותלמדי באיזה שעות מאכלים נתקעים פחות, ותתאימי את האכילה לשעות האלה. כדאי מאוד לא לסגור 5 בסגירה הראשונה, כי כבר יש לך הגבלה. בכל אופן, אחרי הסגירה, תקפידי לבדוק ש-3 כוסות מים יורדות חופשי בלי להיתקע בכלל.

סמו יה

New member
מה זאת אומרת

"בלי להיתקע בכלל" - הכוונה שהן צריכות לעבור חלק כאילו כלום? כי כבר יש מאכלים שלא יורדים חופשי (כמובן שלא נוזלים) - אבל בסופו של דבר, הם עוברים (עם ההגבלה הזאת (באמת? זה כבר נחשב "הגבלה" ?), היתה פעם אחת בלבד שמשהו לא הצליח לעבור בכלל) אני שמחה לראות שאת (או בכלל) חושבת שאני לא צריכה לסגור 5, הייתי בטוחה שאני אצטרך להילחם על זה עם ד"ר אבינוח, שעד כמה שידוע לי בסגירה ראשונה סוגר 5 לכולם (ורק אם לא עובר פותח) ואני לא רוצה לסגור 5 בכלל בפעם הראשונה, גם לא כדי לבדוק אם עובר.. עיניין השתיה לפניי הארוחה, אני ממש משתדלת, וממש מקווה כבר להקנות לעצמי את ההרגל של אוכל בלי שתיה ולהיפך - אני מרגישה שזה לא טוב לטבעת, אבל קשה לי עם זה. בכל מקרה, בניגוד לשתיה קרה, שתיה חמה הרבה פעמים מורידה את מה שלא עובר.. (שתיה קרה עושה יותר גרוע) טוב, כנראה שכן יש לי שאלות.. תודה על התגובה!

אופירA

New member
מנהל
לא הבנתי חלק מדברייך

3 כוסות מים צלולים צריכות לעבור חלק לגמרי אחרי סגירה, כדי לוודא שהמעבר לא נעול. אפשר לשתות לאט, אבל המים צריכים לעבור חלק, בלי להרגיש תקוע. אפשר שיהיו גרעפסים. לגבי הסגירה - את תודיעי לד"ר הנחמד, בחיוך מלאכי, כמה את רוצה שהוא יסגור לך. תחליטי אם את רוצה 3 או 4. הוא יסגור כמה שתרצי, ולא יתעקש על דעתו. אני אמרתי לו שאני לא רוצה לסגור הרבה, כי אני חלשה ורוצה לדרג את התהליך, אז הוא הציע לי לסגור 3, וכך היה. בכל מקרה חייבים לעשות את בדיקת 3 כוסות המים. לגבי השתייה לפני הארוחה - לא הבנתי את דברייך. אני מתכוונת שצריך לשתות 2 כוסות מים לפני הארוחה, כדי להפעיל את הוושט ולעזור לאוכל שמגיע לאחר השתייה לעבור. לא התכוונתי ששותים בזמן האכילה, ולא אחרי האכילה. שתייה אחרי האכילה רצוי רק לאחר הפסקה של 10 דקות לפחות.

סמו יה

New member
זו היתה

כתיבה אסוציאטיבית הבנתי שהכוונה שלך היא ללפניי הארוחה, ולזה הגבתי ב"אני משתדלת" בהמשך כתבתי שאני משתדלת להקנות הרגליי אכילה בלי שתייה ושתייה בלי אכילה - כלומר, ההפסקה בינהם סורי על הבלבול - כתבתי את ההודעה בהמשכים ורק עכשיו קלטתי שהיא יצאה מבולגנת..

למעלה