קצת עידוד

קצת עידוד ../images/Emo7.gif

עכשיו חזרנו מבית חולים עשו לפשוש הקטן (חצי שנה ) גבס ברגל לתקופה של בין 6שבועות ל9 שבועות זה כדי ליישר לו את הכף רגל ההיא קצת עקומה (נוטה כלפי פנים ) עכשיו הוא נרדם אחרי בכי היסטרי מהרגע שהרופא נגע בו עד עכשיו אני מקווה שישן קצת .......

kashke

New member
כנסי לפורום קלאב-פוט 949 של תפוז

תוכלי לשמוע שם עוד על תינוקות שכפות רגליהם עקומות... הזמן עובר מהר.

א מ א י ה

New member
קבלי המון../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שזה יהיה לתקופה הקצרה ביותר

תודה רבה לכם

המון המון תודה על החיבוקים עכשיו הנסיך קם והוא קצת קווצי ולא רגוע ....מה אפשר לעשות משיהי יודעת ?

דלי4

New member
קבלו חיבוק נוסף גם מאיתנו..../images/Emo24.gif

אני מנסה לחשוב כיצד ניתן להקל על הפשוש את ההתמודדות ולא יודעת בדיוק מה לייעץ.. אני מאמינה שהימים הראשונים יהיו לו יותר קשים כיוון שעליו להסתגל למצב החדש. אולי קצת "אטרקציות" יסיחו את דעתו? מה דעתך על בקבוקי מים ריקים שבהם את מכניסה חרוזים צבעוניים או מים עם נוצצים, (סוגרת, כמובן, היטב עם הפקק ואפילו מדביקה ניר דבק סביבו ליתר ביטחון) ונותנות לפשוש לרשרש, לגלגל, להפיל וכיו"ב? אולי הבקבוקים הקטנים יהיו מתאימים יותר עבורו , מנסיון - משחק זה מושך תשומת - לב ובהחלט משמח. ועוד דבר - בעיתון "לאשה" האחרון במדור "המכתב שלא נכתב" מופיע מכתבה של אם לבנה בן השנתיים אשר כפות רגליו מכופפות פנימה (איני בטוחה שזו גם ההבחנה אצלכם). היא מתארת את המאמץ הנפשי הנדרש מבנה וממנה כדי לעמוד במסלול שבסופו מחכים לבנה חיים רגילים ובריאים.אני מאחלת לך שהמסלול שלכם יהיה קל ושתרגישו טוב!

דלי4

New member
קראתי שוב את הודעתך ואני מבינה

שאכן מדובר בנושא העולה במכתב שהזכרתי. אגב,בסופו של המכתב מופיעה הכתובת של פורום התמיכה להורים, כפי שכבר הוזכר להלן.

תשלחי מסר ל- מיכי2, לניר היה גבס

בגיל דומה, אולי היא תוכל לעזור תרגישו טוב

ossh3sara

New member
נכון, זה זמן לא נעים

הייתי ב"סרט" הזה. אבל התוצאה בהחלט שווה. אצלי זה היה לילד ב-2 הרגליים. הוא יהיה בסדר גמור מחר.

naamamushki

New member
../images/Emo24.gif גדול... יהיה בסדר

אח שלי היה חצי שנה עם גבס - היום עם רגל ישרה ובלי טראומות... תחזיקו מעמד...

גם לאספי היה גבס. צירפתי קישור להוד

להודעה שכתבתי למישהי. אמנם לאסף היה גבס רק חודש (בגלל שהוא היה פיצי), אבל גם 9 שבועות זה לא נצח. התוצאה כ"כ טובה שאין לך מה לדאוג.

הכי מאושרת בעולם ../images/Emo124.gif

אני עכשיו האישה הכי מאושרת הפשוש התהפך עכשיו לשני הכיוונים "עם הגבס) מהבטן לגב ומהגב לבטן אושר גדול

m a m m y

New member
../images/Emo24.gif גם לאחותי עשו כזה

מנחם אותך לדעת שהיום יש לה רגליים מהממות?

נונינקה

New member
אוף נשמע מסורבל אבל גם זה יעבור

מאחלת לכם הצלחות ותוצאות טובות כדי שתוכלי להגיד בסיפוק שזה היה שווה את זה.

למעלה