קצת עזרה

SAMAR

New member
קצת עזרה

קצת עזרה פה לא תזיק, ובאמת אני מבקשת בצורה רצינית, אני לא מוצאת תמונות של סטיב או! [אני וידיד שלי עשינו התערבות והוא מוביל!] אני צריכה להראות לו שאני בקיעה יותר ומתמצאת יותר ממנוואני באמת כן, פשוט אין בשום מקום תמונו של סטיב או [ואם יש אי אפשר להדפיס אותן או יש לי אותן כבר] בבקשה תעזרו לילדה קטנה ומסכנה למצוא תמונות שלו אם אפסיד, אהייה חייבת לשתות בקבוק טבסקו! [פלפל חריףמאוד חריף] פליז/images/Emo8gif

sweet 666

New member
חחח, אז לרוויה!

סתם סתם... הינה..יש פה כמה תמונות שלו ושל כל השאר...

אההה.. הבהילו אותי לרגע..

לא הבנתי למה פתאום מבקשים תמונות ששל סטיבו או אם היטלר בכלל גר באוסטרליה..

omni96

New member
אולי סטיבו חבר של היטלר

או שהתמונות של סטיבו נמצאות באוסטרליה או שאולי ההיטלר של סטיבו נמצא באוסטרליה של התמונות

לא לפי מה שחיים אומר!

אח אח חיים.. איך אפשר שלא להתפקע מצחוק כשמסתכלים על הבן אדם.. הצחוק שלו זה דבר פשוט מדבק.. כשהוא מתחיל לצחוק אז כולם צוחקים.. הוא מכוער כל כך והצחוק שלו נשמע כאילו הריאות שלו עוד שניה יוצאות מהנחיריים עמית: "נילי איך זה הגיוני שהיטלר נולד באוסטריה והנהיג את גרמניה?" חיים: "היטלר בכלל נולד באוסטרליה!" אח אח .. על מי היינו צוחקים אם לא היה.. טוב על כל שאר הילדות המפגרות בכתה שלי.. נורית: "כיום אפשר לבדוק את המצב הנפשי בעזרת מכשירים" הגר: "בעזרת מכשירים חשמליים?" אופיר: "לא בעזרת תרנגול 4 אגוזי פקאן ו5 עלי אקליפטוס!!" המורה להיסטוריה: "בלה בלה בלה בלה היטלר בלה בלה בלה" אביב: "המורה.. מי זה היטלר?" סצנה: הכתה רואה סרט דוקומנטרי על מחלמת העולה ה2 אביב: "המורה .. מי זה הבחור המכוער עם השפם?" והרשימה ארוכה.. תשאלו את כליל.. הוא מתעד כל משפט

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחחחח ענק!!!!!!!!!

בקשה תגיד לי שהן לא באמת אמרו דברים מפגרים כאלו... טוב ידידה שלי אמרה פעם אחת במקום פרטיזנים - פרמז'נים... היא חשבה שפרטיזן זה סוג של גבינה!!!!!!

בשיא הרצינות אחי!!

הם טיפשים כמונעליים ללא שרוכים! חחח והיום היה כזה מצחיק.. שיעור נהיגה ראשון שלי היה (כן כן חחחח) קיצר אני כזה הולך מכונית.. נכנס כזה מקדימה והם מסתכלים עליי כמו בובונים חחחח זה היה קורע מצחוק..

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחח בטח שמכיר...

היה מורה של חברים שלי - מורה חמוד... כלי כזה זקנצ'יק

שהלי

New member
השחורות האלה זה חתיכת

בדיחה. כן כל הגוש השחור כולו, ובכנות- אין לי בעיה עם שחורים- עד שהטיפשות שלהם עוברת כל גבול אנושי...... נועם שנער מחקה את חיים מעולה. ללומדים ברופין- תבקשו לשמוע..

holly shit

New member
הוא לא נולד באוסטרליה!!

באוסטריה..זה שונה. חח תאמינו למי שכן מקשיבה (אין ברירה) בשיעורי היסטוריה.

למעלה