קצת עזרה

ריקו`

New member
קצת עזרה

שלום פעם ראשונה שאני בפורום אני בן 18 לפני צבא סה"כ בכושר כללי טוב, ואפילו טוב מאוד יש לי רק כמה שאלות יש לי רצועה קטנה של שומן מסביב לבטן אני כבר כחצי שנה מוטרד ממנה ומתאמן בקביעות ע"י פעילות אירובית של כשעה, במשך 3-4 פעמים בשבוע ריצות, ודיאטה שכעיקרון אני מקפיד עליה אחוזי שומן מועטים, סיבים ופחמימות יש לי ריבועים בבטן, ואת הארבעה העליונים רואים כשאני מכווץ את השרירים אבל מה אני צריך לעשות כדי להעלים את הרצועה שמסתירה את הבטן התחתונה? אני עושה כבר המון זמן תרגילים וזה לא עוזר קראתי חלק מהמאמרים וזה בדיוק מה שאני עושה איך אני משיג את התוצאה של עור ממש מהודק מסביב לשריר, ככה שיראו את הריבועים גם בלי שאני אכווץ את השרירים? בד"כ אין לי בעיה לפתח שריר, זה קורה אצלי מאוד מהר עוד דבר איזה תרגיל אני צריך לעשות כדי לפתח את החלק הפנימי של שרירי החזה? אני עושה שכיבות שמיכה ובכל סט אני עושה כ-100 שכיבות שמיכה מלאות שמתי לב שזה עובד על החלק החיצוני של החזה אני מתכוון, יש את החלק שכשמכווצים את השריר ממש רואים שהשרירים כאילו נפגשים באמצע החזה ונדחקים אחד אל השני אצלי יש מין שקע הדרגתי כזה והייתי רוצה לפתח שם שריר יותר בולט תודה למי שיטרח לענות!

מיתוסים

כנס למאמר בפורום "שאלות ותשובות בנושא בטן" למידע נוסף. על מנת לראות את כל ה"קוביות" עליך לרדת עוד במסת השומן ולעלות במסת השריר, יכול להיות שמבחינה גנטית פיזור השומן אצלך גבוה יותר בחלק זה לכן העבודה תהיה קשה יותר או אפילו בלתי אפשרית. לשאלתך השניה, אין דבר כזה חלק פנימי בחזה או ליתר דיוק קיים שם שריר שנקרא חזה קטן שאין לו כל קשר לחזה הגדול וכמו כן לא ניתן לראותו !!!

ריקו`

New member
ולמרות זאת..

תמיד רואים שחקנים..או אנשים בחוף הים שיש להם את קו החיבור בין שני צדי החזה שלהם שנראה ממש כאילו שני השרירים לחוצים אחד כנגד השני אין אפשרות לעבוד על השריר הזה? שריר החזה שלי די מפותח חוץ מהאיזור המרכזי, זה נראה שקוע בהשוואה לשאר..

fcfighter

New member
בדיוק קראתי על זה...

יש כמה דרכים שעזרו להרבה אנשים לפתח את החלק הפנימי של החזה 1. לעשות פרפר יד יד ולהקפיד לעבור את הקו האמצעי של הגוף בכל תנועה 2. לעבוד עם משקולות חופשיות (לחיצת חזה) ולדחוק ל-2 שניות את השריר בסיום כל חזרה, ז"א כשהידיים ישרות אז צריך לכווץ את השריר. 3. תעבוד על חזה עליון 4. תעלה במסה

fcfighter

New member
נכון שזה גנטי אבל

יש תרגילים שאפשר לשנות צורה של שריר כמו לעשות צורה כדורית לדו-ראשי כך גם לחזה יש תרגילים שמפעילים יותר החלק הפנימי של החזה וגורמים לקצות עצבים "מתים" להתעורר לחיים, לעומת זאת יש תרגילים שלא מגרים את החלק הפנימי של הראשים ומשאירים אותו לא מפותח...

למעלה