קצת עזרה

adi_adidas

New member
קצת עזרה

שלום לכולם! אני מחפשת שירים יפים מתוך "הכי גאים שיש" (חוץ מ-"save the last dance..." ושיר הפתיחה). רק אל תתנו לי אתר עם שירים אלא שמות. תודה ולילה טוב. עדי. "ג´סטין ובריאן לנצח"

יש לי כמה...

1-שבריאן וג´סטין בפרק הראשון בלופט Full Frontal - You Think You´re A Man 2-שבריאן מעיף את ג´סטין מהלופט לאחר שג´ניפר אומרת לבריאן שהיא לא רוצה שייפגש עם הבן שלה יותר(שיר עצוב...) skindive-no more good guys 3-שבריאן בבית חולים עם מייקל, בפרק 22...עצוב(אין לי מושג למה הורדתי אותו, אני לא שומעת אותו בכלל)... jan garbarek - parce mihi domine

GO QUEER

New member
save the last dance 4 me

מישהו פליז יכול לשלוח לי ת´שיר הזה? מתחננת! איי סי קיו: 147417807 love,hila dont ever let life pass u by!!!

יש את...

את זה שאחרי שבריאן קונה את הציור של ג´סטין.. מישהו יורד לו והוא בנתיים מסתכל .. קוראים לזה סקסי בוי...( אין לי כוח לכתוב באנגלית..) זה מזה פצצה!!!!!!! זה כזה יפה!!!... כל פעם אני ניזכרת בזה ובבריאן.... אוייש....... ממש שווה להוריד..

CarolineKinney

New member
רוצה שיר באמת יפה........???

תורידי את השיר Heather Small - Proud זה השיר מהפרק הראשון כשבריי ומייקי על הגג של הבית חולים תהני.......

רינת4

New member
אני מתה על השיר הזה!

זה עשה את כל הקטע ממש מרגש. נכון?

angelina13

New member
עוד כמה...

1.Sleep של Dandy Warholes-אחרי הנאום "I don´t believe in love,I believe in fucking" של בראין. 2.Straight ..to number one של Touch and Go-מהפסקול הראשון,בסדרה בקטע של blow job בחדר הישן של מייקי. 3.You look so fine של Garbage-בפרק שבו ג´אסטין נבחר לking of Babylon,בראין יורד לback room ורואה את ג´אסטין עם דרים בוי.
hi,QAF ppl-הייתי בסביבה,קפצתי לבקר...

למעלה