קצת עזרה פה

paulxxl

New member
קצת עזרה פה

מה קורה
ככה .... הכרתי מישהי בעבודה לפני כמה זמן
התחלנו פה ושם לדבר בוואטסאפ ואחרי כמה זמן גם בטלפון
יום אחד התקשרתי לקבוע איתה בישביל לצאת יום למחר והיא הפתיע אותי שהיא רוצה לצאת באותו יום.
היינו בפאב שהגענו בערך בשעה 23 והיינו שם עד 04 בבוקר עד שסגרו
אחרי זה לקחתי אותה הביתה והיא עוד נשארה איתי באוטו מתחת לבית עוד איזה 20 דקות.
כנראה שלא קלטתי או שלא הבנתי אבל אולי היא חיכתה שאני ינשק אותה או משהו כזה אבל זה נגמר בנשיקה בלחי בסוף.ושהיא יצא מהאוטו היא אמרה שהיא ממש נהנהתה שיצאנו.
המשכנו לדבר בטלפון ואחרי יומיים התקשרתי לקבוע איתה לצאת שוב.
היא הייתה נשמעת חולה אז שאלתי אם הכל בסדר ואם היא רוצה שנבטל.
בסוף לא נפגשנו והיא אמרה שנדחה ליום אחר.
זה היה במוצ"ש ומאז אני לא התקשרתי או שלחתי הודעה אבל גם היא לא...בכלל תמיד אני הייתי שולח הודעות או מתקשר זה אולי פעם אחת בא ממנה.
השאלה שלי היא אם לעשות מה שההיגיון אומר לוותר כי היא לא מחפשת אותי או שללכת עם הלב ולהתקשר אליה מחר לראות אם נצא ברביעי או חמישי...
חשוב לי לציין שגם נפגשנו בעבודה אחרי שיצאנו לכמה דקות והיא הייתה כוה מחוייכת וזה
לא יודע כבר מה לחשוב

בטח שלהתקשר שוב

היא מחכה לזה חחח, אתה הגבר אתה צריך לחזר יותר והיא נותנת לך מספיק סימנים שהיא מעוניינת והיא לא חייבת להתקשר לקבוע בהכרח..

אייני

New member
אתה מתלונן על ההתנהגות המבלבלת שלה

אבל אתה צריך לזכור שהיא לא קוראת מחשבות - ושכנראה ההתנהגות שלך מבלבלת לא פחות. אתה יוצא איתה לדייט של 5 שעות, שזה ממש מרשים - ולמרות שאתה איתה באוטו 20 דקות (בחייך!) אתה לא מנשק אותה בכלל בסוף.
בנוסף, אתה ממשיך לדבר איתה בטלפון, אבל רק אחרי יומיים מציע לה להיפגש שוב.

תכלס? גם במקום האישה היה לי קשה להחליט מה אתה בדיוק רוצה ואם אתה מנסה לשחק פה משחק כלשהו. לא ברור ממש מה אתה רוצה. לדעתי - תנסה להיות יותר סגור וחד משמעי - תחזר אחריה בצורה ברורה יחסית. ככה גם סביר יותר שהתשובה שלה תהיה ברורה יחסית (לטוב או לרע כמובן).

paulxxl

New member
זה מסובך

שמעו הבעיה היא אחרת אני חושב שנכנסתי לאזור "הידידות" כי היא מדברת איתי על זה שאתמול היה לה יום חרא כי היא חשבה על האקס וזה ...שזה מישהו שגם עובד איתי שבכלל זה מצב חרא...היא לא ברורה מהמבטים זה משהו אחד ומהדיבור זה משהו אחר
לא מבין למה שהיא תדבר איתי על האקס שלה אם היא רוצה יותר מידידות..

אייני

New member
תפסיק לבזבז את הזמן בתהיות נצחיות

ותתחיל לפעול בצורה חד משמעית. אתה סתם מורח את עצמך, ו*זה* מה שבאמת יכניס אותך לאיזור הידידות. מרוב שאתה מחפש סימנים וקשקושים אתה מפספס את השלטים הברורים באמת, כמו העובדה שהיא ישבה איתך באוטו 20 דקות אחרי הדייט. למי איכפת אם היא מדברת איתך על האקס או לא? במקום לשבת ולתהות - תתחיל לעבוד. אולי זה לא יצליח, אבל אפילו מצב שבו ניסית ונכשלת (ואתה יודע בוודאות שנכשלת) זה מצב עדיף בהרבה על חוסר הוודאות.

(סייג אחד - למקרה שנראה לך שהיא לא התאוששה עדיין מהאקס, ואולי כדאי לך לסגת באופן כללי. אני בהודעה שלי יוצא מנקודת הנחה שאתה עדיין מעוניין בה, אם זה גרם לך להפסיק להתעניין זה משהו אחר כמובן).

גם מידידות אפשר לעבור לחברות

ואם אוהבים כדאי להיות בקשר רגשי, וגם ידידות קשר רגשי. אם תהיו הרבה זמן ביחד, תוכלו לפתח קשר קרוב וליהנות ממנו. כדאי לנסות.

שלום

אם הקשר חשוב לך, נסה לשמור עליו. היה טוב ונחמד אליה בגלל חיבה ואהבה, עשה לה מעשים טובים ואמור לה דברים טובים. כך אולי תפתח ותחזק את הקשר, והיא תרגיש שהיא חשובה לך. היה עדין ואל תעיק, אל תתעקש לדבר בזמנים שלא מתאים או לא מתחשק לה, ואם תרגיש שהיא חסרת סבלנות או משהו שאל אותה אם מתאים לה לדבר עכשיו.

למעלה