אבל רק קצת... ../images/Emo13.gif
מאי יקרה, כל מקרה לגופו, מה שמתאים לאחד לא בהכרח יתאים לאחר. אני יכולה לספר לך מניסיוני האישי (שבגיל 27 הפכתי לגרושה...) שדווקה להיכנס לבועה שגילי המליץ עליה לא היה הדבר הנכון בשבילי כי זה רק גרם לי לשקוע עוד יותר עמוק מכל הבחינות. מצד שני, לא חיפשתי קשר רציני, שהרי רק יצאתי מאחד כזה...ולכן עשיתי חלק ממה שגילי המליץ עליו לפני...עשיתי לעצמי כייף, פינקתי את עצמי, עשיתי לעצמי שקט מבחינת קשרים "רציניים"... הייתי צריכה לבדוק מה עשתה לי כל מערכת היחסים שעברתי עד הגירושים, מה היא שינתה בי (והיא שינתה המון..), אז כן (!) יצאתי וניסיתי דברים ופגשתי המון אנשים חדשים, ואני לא מצטערת על שנייה אחת מהשנה וחצי האחרונות שעברתי.. עד שנרגעתי, מצאתי את הפינה השקטה שלי שבה אני שלמה עם עצמי לחלוטין ומהפינה הזו הצלחתי למצוא משהו אמיתי, משהו נכון עבורי, משהו נפלא..והמשהו הזה היה שווה את ההמתנה הזו... אז קחי לך זמן להכיר את עצמך פוסט-גירושים, לא הייתי ממליצה לך להיכנס לבועה, גם כי בועות (אלא אם כן הן במים ואת מוציאה אותן בצלילה
) הן לא דבר חיובי בעיניי (שוב, מניסיון של שנים...) וגם כי רב האנשים לא יודעים להתמודד עם בועות ולא יידעו להוציא אותך מהבועה שתצרי לך, רק את תוכלי לצאת ממנה אם כן תחליטי להיכנס לאחת כזו, אבל אני כן ממליצה לך לצאת החוצה, יש שם חיים אחרי מערכת טראומטית ככל שתהיה, להכיר, להתנסות, לפגוש, לעשות כל מה שאת חושבת אפילו לרגע שייעשה לך טוב ולא להצטער לרגע...כבר אמרו לי שכל דבר שקורה בחים קורה מסיבהמסויימת ומכל דבר לומדים והכל נשמע קלישאות, אני יודעת, אבל זה נכון וזה עובד
אז המון בהצלחה ורק ימים מאושרים שיהיו לך,