קצת עזרה לחדשים..

• פותח הנושא my1
  • פורסם בתאריך

my1

New member
קצת עזרה לחדשים..

אני אחרי מערכת ארוכה ומייגעת שהובילה לגירושים. פגשתי בחור חביב. מה לעשות להתחיל לנסות כ"כ מהר או אולי כדאי לשבת קצת לבד ולברר עם עצמי דברים חדשה בחיים לבד, חדשה בצא´ט, לא חדשה בחיים (קצת אחרי 27). מאי.

מאי

לדעתי אחרי כל קשר צריך לקחת פסק זמן,לעבד את הפרדה ולבדוק היכן היו השגיאות (הרי לטנגו צריך שניים).רק אחרי שמשלימים את התהליך עם עצמך אפשר להתחיל משהו חדש. יודעת שיהיו גם מי שיאמרו אחרת.

gilgili

New member
קצת לבד

ממליץ להיות קצת לבד,יש דברים שצריכים להשתקם ולחזור למקום שממנו הם יכולים לצאת בצורה הכי נכונה. אם הקשר שיצאת ממנו שינה בך משהו ,את צריכה זמן כדי לגלות את זה. קשה לבחון את עצמך כשאת בקשר,וחבל. קחי את הזמן,תרשי לעצמך לעשות מה שבא לך מבלי לחשוב יותר מידיי אם כדאי,תפנקי את עצמך ותני לעצמך שקט,כמה שיותר שקט,שקט מכה שיותר דברים,ממש תשקעי לתוך בועה של עצמך, כשיבוא הנכון הוא כבר יוציא אותך מתוך הבועה. בהצלחה.

dianah

New member
אבל רק קצת... ../images/Emo13.gif

מאי יקרה, כל מקרה לגופו, מה שמתאים לאחד לא בהכרח יתאים לאחר. אני יכולה לספר לך מניסיוני האישי (שבגיל 27 הפכתי לגרושה...) שדווקה להיכנס לבועה שגילי המליץ עליה לא היה הדבר הנכון בשבילי כי זה רק גרם לי לשקוע עוד יותר עמוק מכל הבחינות. מצד שני, לא חיפשתי קשר רציני, שהרי רק יצאתי מאחד כזה...ולכן עשיתי חלק ממה שגילי המליץ עליו לפני...עשיתי לעצמי כייף, פינקתי את עצמי, עשיתי לעצמי שקט מבחינת קשרים "רציניים"... הייתי צריכה לבדוק מה עשתה לי כל מערכת היחסים שעברתי עד הגירושים, מה היא שינתה בי (והיא שינתה המון..), אז כן (!) יצאתי וניסיתי דברים ופגשתי המון אנשים חדשים, ואני לא מצטערת על שנייה אחת מהשנה וחצי האחרונות שעברתי.. עד שנרגעתי, מצאתי את הפינה השקטה שלי שבה אני שלמה עם עצמי לחלוטין ומהפינה הזו הצלחתי למצוא משהו אמיתי, משהו נכון עבורי, משהו נפלא..והמשהו הזה היה שווה את ההמתנה הזו... אז קחי לך זמן להכיר את עצמך פוסט-גירושים, לא הייתי ממליצה לך להיכנס לבועה, גם כי בועות (אלא אם כן הן במים ואת מוציאה אותן בצלילה
) הן לא דבר חיובי בעיניי (שוב, מניסיון של שנים...) וגם כי רב האנשים לא יודעים להתמודד עם בועות ולא יידעו להוציא אותך מהבועה שתצרי לך, רק את תוכלי לצאת ממנה אם כן תחליטי להיכנס לאחת כזו, אבל אני כן ממליצה לך לצאת החוצה, יש שם חיים אחרי מערכת טראומטית ככל שתהיה, להכיר, להתנסות, לפגוש, לעשות כל מה שאת חושבת אפילו לרגע שייעשה לך טוב ולא להצטער לרגע...כבר אמרו לי שכל דבר שקורה בחים קורה מסיבהמסויימת ומכל דבר לומדים והכל נשמע קלישאות, אני יודעת, אבל זה נכון וזה עובד
אז המון בהצלחה ורק ימים מאושרים שיהיו לך,

virtual angel

New member
מאי היקרה

כמי שסיימה זה עתה מערכת יחסים שהיתה ממש כמו נישואין, אני יכולה לומר לך שאני בהחלט אותה התלבטות.. למעשה כבר התקדמתי צעד קטן לקראת חיי החדשים (פגשתי בחור מדהים באילת לפני כמה ימים). אני חושבת שזה ייקח עוד המון זמן עד שאוכל לחשוב ברצינות על מערכת יחסים חדשה ואהבה. אבל סטוצים לשיפור המצברוח עוד לא הרגו אף אחד כאן בשבילך, שולחת לך חיבוקים

למעלה