קצת עזרה לא תזיק...

• פותח הנושא Josie
  • פורסם בתאריך

Josie

New member
קצת עזרה לא תזיק...

תקשיבו - אני צריכה לעשות עבודה באנגלית, והחלטתי לעשות על... נו, מי נראה לכם? אז אני רוצה לעשות כמו ביוגרפיה כזאת על בלינק, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי - לזרוק ככה כמה פרטים שרק אתם יודעים וכל מיני דברים כאלה. אני אשמח עם תשתפו פעולה, כי אם לא המורה הזונה הזאת מורידה לי תציון...
בתודה מראש -

Alinush182*

New member
אוקי...

זה מה שאני כתבתי לאחת ששאלה מי זה בלינק, והוספתי לה גם פרטים על טום: חברי הלהקה-טום דלונג-->גיטריסת,שירה, מארק הופוס--> גיטריסת באס, שירה טרוויבארקר--> תופים, המתופף הכי טוב בעולם לטעמי, טום בן 26 וכך גם טרוויס ואילו מארק בן 29! אחותו של מארק הפגישה בין טום ומארק כי היא ידעה ששניהם רוצים להקים להקה, טום עדיין היה בתיכון אז מארק אמר לו שכשהוא יסיים תיכון הם יקימו להקה, טומוש סיים תיכון וניפגש שוב עם מארקוש והם הקימו להקה בשם בלינק עם המתופף סקוט ריינור, הם איימו עליו שאם הוא לא ינגן איתם הם ירביצו לו אחרי בצפר..... יום אחד קיבל עורך דינם מכתב ובו מצויין שיש כבר להקה בשם בלינק, ואם הבלינקים שלנו לא יחליפו את השם יתבעו אותם, אז הם לא רצו להחליף שם והוסיפו את המסר 182 למספר אין משמעות בכלל..... פעם בסיבוב הופעות חשוב שעה ליפני ההופעה סקוט קיבל הזמנה לקולג´ שחלם להתקבל אליו, אז מארק וטום אמרו לו שאם הוא הולך עכשיו הוא לא חוזר, סקוט בחר בקולג´ והבלינקים נישארו בלי מתופף,באחת מלהקות החימום שלהם "האקוובאטס" היה מתופף מעולה ושמו טרוויס בארקר, הם הזמינו אותו לנגן איתם כי הם היו חייבים מתופף, הוא למד את כל השירים שלהם ב-45 דקות(!) וניגן בהופעה, הם ראו שהוא מנגן מאוד טוב איתם והחתימו אותו על חוזה קבוע! והוא הצתרף ללהקה! טומי נולד ב- דצמבר 13 1975 בפווי, מגיל קטן הוא מאמין בחייזרים(aliens exist-שיר שלהם ), יש לו מחשב רק לצורכי ריגול אחרי חייזרים. מגיל צעיר טומוש הורגל לעבודה קשה, הוא השקיע זמן בבנית אתרים ולימודי גיטרה, יום שמח אחד אבא של אחד החברים שלו עבד בזבל ומצא שם גיטרה אז הוא הביא את זה לטומוש...בגיל 15.... הוא עבד במקום שנקרא-"ג´אריס צ´יקן" וב-"ריבס" שבעירו, הוא הופיע בסרט "Idel hngs" והיה לו להגיד שורה אחת, הוא שיחק עודב בדלפק מזון מהיר......

Josie

New member
תודה

רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה!!! על המאמץ

ofir_einhorn

New member
שמעי יש

שמעי יש הרבה חומר על כמעט כל להקה באתר מומה ועל בלינק גם יש הרבה אז תכנסי וזייהו

למעלה