קצת עזרה ומידע

קצת עזרה ומידע

שלום! אני עוקב אחרי הפורום כבר הרבה זמן אבל אף פעם לא הגבתי מפני שאין לי איפוד. זה נראה לי פרום מקצועי עם הרבה אנשים שמוכניןם לתרום מהבנתם. ועכשיו לשאלתי: בקרוב אני הולך לקבל איפוד 20 גיג'ה דור רביעי, עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איזה תוספים מומלץ לקנות עם האיפוד (הוא יקנה בארה"ב ככה שזה לא בעיה להזמין דברים אם יש צורך)? ועוד דבר קטן אם מישהו יכול להביא איזה ביקורת על הitalk (אתר אינטרנט או מנסיון אישי) והאם כדאי לקנות אותו? תודה מראש על העזרה (וממצטער אם אני מצריך אתכם לרשום כמה דברים בפעם המליון).

TheRealDeal

New member
italk ודברים נוספים

תוספים לאיפוד יש בלי סוף, מוצר שהוא פשוט חובה זה נרתיק ISKIN הוא נחמד, יש עוד הרבה, רק תחליט מה אתה צריך ורוצה, לי יש ISKIN אבל לדעתי הוא יותר יפה בלבן, הייתי מעדיף נרתיק שאפשר להוציא ממנו את האיפוד בקלות. ITALK, זה מקליט קול, יש לו חיבור למיקרופון חיצוני ויש לו גם פנימי, יש לו רמקול קטן, לא רציני... תקנה אם אתה צריך מקליט קול אבל תדע שהרמקול (לפי תגובות וסקירות של משתמשים) עובד טוב בINDOOR בחדר לא רועש. מוצר שלדעתי הוא פשוט שווה אם יש כסף הוא כל סוג של רמקול שמתחבר עם החיבור של הדוק- הוא כמו דוק עם רמקולים ליד, לא גדול בכלל, כשהוא מקופל הוא כמו בערך 3 איפודים אחד ליד השני והעובי דיי דומה וכשהוא פתוח הוא אותו דבר רק יש מאחור משענת כזאת בשביל לשים אותו על משטחים ישרים. יש עוד עשרות סוגים של תוספים, כל תוסף מיצרות לפחות 3 חברות שונות בצורות ודרכים שונות... אתר טוב לסקירות מצורף

ITALK

כלומר אתה טוען שהITALK לא יעיל בחדר עם מעט רעש? או רעש גדול יותר? מקורה להקלטה מה זה משפיע עליה? ובאיזה איכות הITALK מקליט בחדר ללא רעש? בנוסף אם תוכל לתת לי לינק למקום שאפר לרכוש בו נרתיק לאיפוד (לא ISKIN). תודה.

i talk מניסיוני...

לא מאוד מוצלח... מקליט בחלל הפתוח, וקולט באותה הזדמנות את כל הרעשים אם זה בחדר, הרצאה, בית קפה וכדומה - למרות שהתוכנה כאילו מאפשרת לכוון אותו לרגישות גבוהה, אבל יעיל רק להקלטת תזכורות קטנות כמו טייפ מנהלים. אם אתה רוצה להשתמש באיי פוד להקלטות ממש, נניח של שיחות ארוכות (הוא מקליט רק קבצי אם פי 3 במונו, אגב, לא כמו המיני דיסק) - כדאי יותר מתאים למיקרופון. לי יש כזה, מתוצרת Belkin והוא מעולה - הוא נראה ומעוצב כמו האי טוק, ומפעיל את תוכנת ההקלטה באותו אופן, רק שהוא מאפשר לחבר דרכו לאיי פוד כל מיקרופון זעיר, ואז אפשר להשתמש למשל במיקרופון שמצמידים למי שמדבר לדש הבגד והוא מסנן את כל רעשי הרקע. בקיצור מומלץ. ראה לינק למטה

למעלה