קצת עזרה בבקשה

no have name

New member
קצת עזרה בבקשה

לא מזמן החלו השידורים החוזרים של העונה הראשונה של ורוניקה מארס באקסטרה הוט. ראיתי את העונה השנייה ועכשיו לראשונה אני רואה את העונה הראשונה, ולא ממש הבנתי, ורוניקה שמעה שהיא אחות של לילי קיין ואחות של דנקן, לא ביתו של קית, אח"כ היא עשתה בדיקה, אח"כ היא לא רצתה לגלות את תוצאות הבדיקה ואז בעונה השנייה היא שוכבת עם מישהו שהיא לאא בטוחה שהוא לא אחיה??? או שבהמשך העונה היא מגלה שהיא ביתו של קית?!?!?!?! מה בדיוק קורה עד עכשיו (עד פרק 10) בעונה הראשונה כי אני מבולבלת למדי, תודה רבה לכם!!!

Good 2b Me

New member
../images/Emo58.gif לעונה ה1-2 פה ומעליי../images/Emo188.gif

היא תגלה שהיא אכן ביתו של קית'.. אנ'לא י'דעת מה קורה לי אני לא זוכרת הרבה פרטים מהעונה הראשונה..הכל מבולבל לי..גם בעונה השניה יש דברים שאנל'א זוכרת..
אז אני לא זוכרת איך היא גילתה שאביה האמיתי הוא קית'.. יש מצב שהוא גילה שהיא בודקת את זה אבל אנ'לא בטוחה, אנ'לא זוכרת... בטח רק ביליבלתי אותך יותר
סורי X: ומה את רוצה לדעת בדיוק עד פרק 10

buffgirl

New member
אוקי, קצת סדר. ../images/Emo58.gif עונה 1+2

ורוניקה חשדה שאולי היא לא הבת של קית' אלא של ג'ייק קיין, מה שהופך אותה לחצי אחות של דאנקן ולילי. היא שלחה DNA שלה ושל קית' למעבדה שתבדוק אבל לא העזה להסתכל בתשובות. מאוחר יותר בעונה אנחנו רואים שקית' עצמו עשה אותו דבר. הוא הסתכל בתוצרות וראה שהיא הבת שלו באמת. יותר מאוחר הוא גם גילה את זה לורוניקה, כך שהיא ידעה שהיא ודאנקן לא באמת אחים. זה מה שאפשר להם גם לחזור להיות ביחד.

למעלה