קצת עזרה, אם אפשר...

double M

New member
קצת עזרה, אם אפשר...

אני יודע שבטח כל כמה זמן בא לכאן מישהו אם אותה שאלה, אבל אני באמת צריך עזרה.... אני לא כל כך מבין במצלמות אבל אני מאוד אוהב צילום. אני מחפש מצלמה דיגיטלית, לא מקצועית אבל טובה. אני יודע שיש פער גדול במחירים ובאיכויות, אז אם אפשר המלצה על מצלמה או שתיים מכל דרג ורמה, מבחינת מחיר ואיכות... תודה רבה, מתן.

idohal

New member
לא כתבת סכום שאתה מתכוון להשקיע

אבל בהנחה שמדובר בכניבה לעולם הצילום אפשר להמליץ על: 1. CANON A70 זום X3 ו 3 מ"פ 2. OLYMPUS C730 זום X10 ו 3 מ"פ 3. OLYMPUS C740 אותו הדבר כמו C730 אבל עדשה איכותית יותר. המחירים נעים בין 2000 ש"ח ל - 3000 ש"ח

double M

New member
כנראה שכחתי לציין כמה פרטים...

אני בסך הכל בן 16, לא מקצועי ולא מתיימר להיות. התמונות לא מיועדות למטרה מלבד להנאה האישית שלי. כך שמצלמה מקצועית זה לא מה שאני מחפש. יש מצלמות טובות, פחות או יותר, במחיר נמוך יותר?

double M

New member
עוד שאלה לגבי מצלמות דיגיטליות...

אני לא כל כך מבין בזה, אבל בכל המצלמות שהשתמשתי בהן, של חברים ומכרים, זמן התגובה בין הלחיצה לפעולה היה מאוד ארוך. האם זה ככה בכל המצלמות?

double M

New member
אני באמת לא יודע...

הבעיה העומדת בפני היא שאין לי מושג קלוש מה הסטנדרט. האם אפשר למצוא מצלמות טובות ב-1,500 שקלים +-?

© DrorZi

New member
1500 זה סכום טוב

אפשר למצוא אולימפוס וקנון במחירים האלה לדעתי שיתאימו לך בול תעשה סיבוב ב ZAP.co.il ותחזור לעוד שאלות
דרור זי.

double M

New member
וואלה, הם לא טרחו להדגיש את זה....

ממזרים. אני אחזור בקרוב עם כמה אופציות שנראות לי. אני אודה לכם אם תעזרו לי. תודה על העזרה עד כאן :)

© DrorZi

New member
Refurbished ../images/Emo70.gif

תזהר מזה אני מציע לך ללכת על חדשה לגמרי CANON A60 למשל
דרור זי.

אכן קראתי

ובגלל שראיתי רק המלצות טובות החלטתי לשאול גם את חכמי הפורום לדעתם. בכל אופן תודה לכל העונים נראה לי שאני ילך על המצלמה הזאת ,אשמח לתגובות נוספות,בכל זאת זו הוצאה גדולה ,לפחות בשבילי. תודה רבה

למעלה