קצת עדכונים...

קצת עדכונים...

הייושש!! מה המצב? טוב, קצת עדכונים. סקר חדש: מה אתם אומרים על שיתוף הפעולה של נינט עם אביב גפן ועופר מאירי לדיסק? לכו להצביע! (מי שלא יודע, זה נמצא בסרגל הכחול למעלה). נינט בעיתונים. ראש רחד, פוסטר. בפנאי + הרבה תמונות של נינט. דשים: לגבי ולטל. מסר לעולם: אתם לא ברמה שלנו. סתםםם מושפעת מהחברותא שלי.

זאת פינה חדשה...

וזה לא במקום עדכון שבועי. הפעם לא השקעתי בזה. כי אני צריכה לדעת עם אתם אוהבים את הרעיון ולהמשיך בזה וזה יהיה בהרבה יותר מושקעעע. פשוט אין לי זמן!

זאת פינה חדשה...

וזה לא במקום עדכון שבועי.הפעם לא השקעתי בזה. כי אני צריכה לדעת עם אתם אוהבים את הרעיון ולהמשיך בזה וזה יהיה בהרבה יותר מושקעעע. פשוט אין לי זמן!

ג ב ש ו ש

New member
תודה ליאורי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

טוב לראות אותך

גם אני קצת באה בעידכונים

אז ככה חבר'ה היום נינט בלא נפסיק לשיר - שעה 19:00 ערוץ 22 לפני זה רק ללקוחות יס! - נינט בערוץ של שיר נולד בראיון 16:00 עד 18:00 הראיון המורחב וגם מושדרים המון החזרות ללא נפסיק לשיר {כשנינה משתתפת - מה שנראה היום) יום ראשון, מרסל טייב {אמא של נינט} מתמודדת בלא נפסיק לשיר ואנחנו לא מפסיקים לעודד מהפורום! פנאי פלוס כמו שליאור אמרה יש המון תמונות (10) ראש1 - פוסטר של נינט ידיעות אחרונות - תמונה של נינט בהצלחה לנינט - תהנו!

תודה ליאור וטל!../images/Emo187.gif

ממ איזו תמונה של נינט יש בידיעות אחרונות? ומישהו יקליט את הראיון ואת החזרות האלו? אוף אני רוצה יס

למעלה