קצת עדכונים

מצב
הנושא נעול.
קצת עדכונים

קצת עדכונים
אחרי התאוששות קלה מהמחזור הקודם (תרתי משמע
) התחלנו מחזור של מוקפאים ומחר יפשירו את הפרוזן יוגורטים שלנו תחזיקו לי אצבעות שעוד השנה נהייה בהריון

איזה יופי של התאוששות ../images/Emo45.gif את רואה

קצת עדכונים
) התחלנו מחזור של מוקפאים ומחר יפשירו את הפרוזן יוגורטים שלנו תחזיקו לי אצבעות שעוד השנה נהייה בהריון
איזה יופי של התאוששות
את רואה
הנה את כבר לפני ההריון הנכסף
שמגיע אוטוטו
אני מחזיקה אצבעות חזק, חזק, חזק של הידיים והרגליים, להחזרה מוצלחת עם בטא חיובית

orname

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קצת עדכונים

מחזיקה את האצבעות של כל השכונה..

קצת עדכונים
מחזיקה את האצבעות של כל השכונה..

נועה 35

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

קצת עדכונים
מחזיקה לך אצבעות

העין ה 3

New member
מחזיקה את כל האצבעות!

קצת עדכונים
מחזיקה את כל האצבעות!

anguly

New member
מקווה שהופשרו בהצלחה ושאת אחרי

קצת עדכונים
מקווה שהופשרו בהצלחה ושאת אחרי
החזרה. בהצלחה.

זה לא נראה כל כך טוב ../images/Emo10.gif

קצת עדכונים
זה לא נראה כל כך טוב

הופשרו שתי מבחנות עם 3 עוברים כל אחת בגלל "תוצאות לא טובות בהתחלקות". ארבעה לא שרדו, והוחזרו שניים עם 4 תאים ש"לא ממש התחלקו טוב"... מה שאומר-סיכויים קלושים
וגם לא נשארו לי עוברים מוקפאים לסיבוב הבא

M i r a

New member
הי אורנגדה

זה לא נראה כל כך טוב

הופשרו שתי מבחנות עם 3 עוברים כל אחת בגלל "תוצאות לא טובות בהתחלקות". ארבעה לא שרדו, והוחזרו שניים עם 4 תאים ש"לא ממש התחלקו טוב"... מה שאומר-סיכויים קלושים
הי אורנגדה
כידוע לך, צריך עובר אחד, בריא וטוב להיקלטות.... אז אל תהיי עצובה. תהיי אופטימית. מחזיקה לך את כל האצבעות. בהצלחה.

עמית@

New member
בעסה- אוף.

זה לא נראה כל כך טוב

בעסה- אוף.
כל כך מוכר... אבל כבר היו הריונות מעוברים לא מוצלחים (לראיה:תמר
) ועוד הרבה אחרים- אפשר לקוות בכל זאת?

אופטימיות זהירה

בעסה- אוף.
כל כך מוכר... אבל כבר היו הריונות מעוברים לא מוצלחים (לראיה:תמר
) ועוד הרבה אחרים- אפשר לקוות בכל זאת?
אופטימיות זהירה
אני מקווה שהאכזבה הצפוייה מראש תקל קצת על המתח של השבועיים האלה. אז גם תמרי היא עובר שלא התחלק טוב?

עמית@

New member
אחת משלושה ממש לא מוצלחים.

אופטימיות זהירה
אני מקווה שהאכזבה הצפוייה מראש תקל קצת על המתח של השבועיים האלה. אז גם תמרי היא עובר שלא התחלק טוב?
אחת משלושה ממש לא מוצלחים.
השני לצערי, נטש קצת אחרי ההשתרשות, אבל תמר החזיקה מעמד (גאון שלי) אופטמיות זהירה זה טוב

Mרוצה

New member
אני בעד אופטימיות זהירה!

אופטימיות זהירה
אני בעד אופטימיות זהירה!
למרות הסיכויים ה"לא-משהו", שני החבר'ה המופשרים שלך עדיין זקוקים לאנרגיות חיוביות שלך. אז תשלחי להם הרבה ויברציות חיוביות, מחשבות על השתרשות וגדילה. הם זקוקים לכל העזרה שאת יכולה לתת להם, לאור נתוני הפתיחה שלהם. ואנחנו כאן נחזיק להם ידיים!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה