קצת עדכונים

• פותח הנושא wafl
  • פורסם בתאריך

wafl

New member
קצת עדכונים

שוב שלום.. אז אני חוזרת ומעדכנת אתכם מהפעם האחרונה לגבי המתאמנת שהנושא שעלה הוא מיקוד שליטה פנימי. בקצרה - נעשתה שיחה נוספת שנקטעה באמצע ע"י לאחר שהרגשתי שהמתאמנת ממש לא מרוכזת בשיחה הספציפית והתנהגות דומה גם בשיחות הקודמות. וביקשתי ממנה לחשוב ולחזור אלי האם היא רוצה להמשיך בתהליך האימוני. לאחר מס' ימים המתאמנת התקשרה כולה מלאת אנרגיות עם רצון לבצע שינוי ולהמשיך את האימון. שמחתי מאוד לשמוע בקולה את האנרגיות החדשות ואכן חזרנו להתאמן. ותודה למי שליווה אותי בסוגיה הזו. עד כאן עדכונים וכעת אני צריכה את עזרתכם- קיבלתי הצעה להעביר ערב על אימון ( רקע על אימון) לגיל השלישי כשהצעירה מביניהם (גברים ונשים) היא בת 70+ חלקם סקרנים וחלקם קצת פחות. משך הערב הוא שעה וחצי. עבורי זה אתגר גדול כבר ליקטתי חומרים ממקורות שונים ובניתי פחות או יותר ערב. אולם מה שעלה בראשי תוך כדי שאולי אוכל לעשות להם איזשהו תרגיל אימוני קצר על מנת להוסיף טעם לערב וכל זאת מבלי לעייף אותם מידי כמובן. אשמח לקבל מכם רעיונות יצירתיים ככל שיהיו. ובינתיים תודה והמשך שבוע נהדר

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תרגיל אימוני

אני לא בטוחה שכאן צריך ללכת על יצירתיות אלא דוקא על פשטות. הייתי עושה הדגמה קצרה של אימון - הייתי מבקשת מהמשתתפים לזרוק לאויר כמה נושאים שהם לא מרוצים מחייהם, ובוחרת אחד מהם להתאמן מול כולם. 10-15 דקות. לאחר מכן - מתחלקים לזוגות ועובדים 7 דקות כל אחד, כאשר שמים דגש על דברים שהסברת - חשיבה חיובית, מה אני יכול לעשות בענין וכו'. עוד וריאציה - שלישיות, מאמן מתאמן וצופה - תפקיד הצופה אקטיבי - לעזור להציע שאלות בונות ולשים לב לשפה שלילית ומקטינה.

למעלה