קצת עדכון

ha1231

New member
קצת עדכון ../images/Emo4.gif

חשבתי שאני גיבורה וחזקה מספיק כדי להתחיל הכל מחדש אך כנראה שהנפש והגוף שלי לא חשבו כך כמוני. עברתי טיפול IVF שכנראה היה מוקדם מידי עבורי, ביום רביעי 27/6 עברתי שאיבה שעברה מאוד מאוד קשה, היה קשה להגיע לשחלות בעקבות ההדבקויות שלי השחלות מאוד גבוהות כך שקשה מאוד להגיע אליהן. סבלתי מלחץ דם גבוהה מאוד לאחר ההרדמה וקשיי נשימה, נשאבו 5 בציות הפרו 3 ויצא רק עובר אחד בציון 1-2, שאותו החזירו ביום שישי. במקביל סבלתי מכאבים בכל השרירים בגוף ולא היה מקום שלא כאב לי יצא לי פצע בפה בעקבות מכשיר שהכניסו לפה בזמן ההרדמה שגרם לי לפצע גדול מאוד על השפה. לאחר כל מה שעברתי ביום שישי בערב התחילו לי כאבים מאוד מאוד חזקים בצד ימין של הבטן, שהיה מלווה בחום של 38.1 הלכתי ביום שבת בבוקר לבית חולים והחליטו לאשפז אותי, כנראה שכל הגירוי של השחלה ויחד עם כניסות ויצאות נגרם לי מצב של דלקת או משהו דומה לזה הספירת דם היה גבוהה ודם בבדיקות דם ראו שיש דלקת ברמה גבוהה בגוף החליטו לתת לי אנטיביוטיקה לוריד מה שבסוף עזר לשיכוח הכאבים וכן הורדת החום. אושפזתי על ליום שלישי כשהשתחררי הרגשתי טוב מאוד וגם מאוד אופטימית להצלחת הטיפול כי הרי אחרי לידה והריון תמיד יש הצלחות. ביום שישי האחרון התחילו לי דימומים ישר דימום לא הפרשות, עדיין חשבתי שזה טוב כי זה מראה על השתרשות הרי לא יכול להיות שלא יהיה הריון כבר הייתי בהריון פעם אחת לא החזקתי מעמד והלכתי אתמול לעשות בדיקת דם להריון, אחרי שראיתי כי הדימום ממשיך הבנתי כבר שזה לא טוב בכלל. עברתי שבת ממש קשה, קיבלתי את המפתח לבית החדש שלנו ביום שישי אך לא יכולתי לשמוח כי אני ניכנסת אליו בידיים רקות ולא כפי שתוכנן, כל השבת רק בכיתי וגם אתמול. קיבלתי את התשובה שכמובן יצאה שלילית אלה מה. ועכשיו אני חוששת שאני אצטרך לעבור עוד כמה טיפולים ממש אין לי כוח לזה. חשבתי ללכת קצת לשיחות עם פסיכולג וגם להוסיף טיפול רפלקסולוגי כדי לטפל בגוף וגם בנפש. ממש ממש קשה לי חשבתי שעם הזמן שחולף יהיה יותר קל אך ממש קשה לי כל יום מחדש. סליחה על האורך וגם שאני עושה לכן קצת רע על הלב אך אני מרגישה צורך לספר לכן קצת על מה שעובר עלי וגם לקבל קצת עידוד שיהיה בסדר ועוד אצליח להיכנס להריון אחר מקרה שכזה. תודה מראש לכולכן על ההקשבה.

היי מתוקה שלי

קוראת ובוכה בטוחה שעוד יהיה בסדר את חייבת מנוחה את חייבת לחכות קצת לתת לגוף ולנפש להתחזק מחבקת אותך חזק אני כאן

חלי80

New member
מחזיקה לך אצבעות

היי חן באמת היה לי קשה לשמוע את הסיפור שלך. באמת כמו שזק אומרת את צריכה לנח קצת ולהרגע לא לחשוב על זה יותר מדי שתרגישי שוב מוכנה תנסי שוב ואני כמובן מחזיקה לך אצבעות ומחכה לתשובה חיובית חלי

ר ו מ י ה

New member
יקירתי שלי ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

עברת משהו איום איום איום- האובדן שחויית הוא משהו כל כך מטלטל ואיום ולא פלא שכל כך קשה לך
את נמצאת בתקופת אבל ולוקח זמן לעבד את מה שקרה לך. אני בהחלט חושבת שעזרה מקצועית תוכל לסייע לך ואולי אט אט תרגישי טוב יותר והימים יעברו יותר בקלות. אין לך מה לדחוק בעצמך זה תהליך ואני בטוחה שסיוע רק ייטיב איתך. לגבי הריון- היות וכבר הרית אני מאמינה שהריון נוסף בוא יבוא, אבל בבקשה אל תשכחי שגם את צריכה להיות בריאה. חיבוק ענק וטונות של תקווה להצלחה

הי

אני יודעת על מה את מדברת עברתי 3 סבבים עם הידבקיות קשות ולא היה קל .. גם ככה IVF זה לא קל אז בטח שבמצבנו .. אל תרימי ידיים זה לא אומר שתמיד יהיה כ"כ קשה .. כל טיפול הגבתי אחרת .. ..חזקי ואמצי.

ר ו מ י ה

New member
המקרה שלך ושל חן קצת שונה

מדובר על אובדן הריון בשלבים מאוחרים, כך שהכאב על השלילי שלה מגיע ממקום אחר.

חן ../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע על הזיהום שהגיע ועל הטיפול שנכשל
אני יכולה רק לדמיין את הגיהנום בו את שרויה, נראה לי נכון יותר לעבד את האובדן שחווית ולקחת עוד קצת זמן לאיזון גופנפש, אני תמיד ממליצה על טיפול. בכל מצב ועל אחת כמה וכמה במצב בו את נמצאת. את נעזרת בפורום אובדן הריון? יש שם בנות שחלקן עברו בדיוק מה שאת עברת וזה יכול להיות מקור תמיכה עבורך, כל כך צר לי לשמוע את מה שעברת
יודעת שאת כמהה להמשיך ולא לשבת לכאורה ב"חיבוק ידים" אבל את חייבת לטפל בעצמך, לנוח, לתת לזמן לרפא קצת את החור השחור והנורא שנפער בשל אובדן התאומות
אין לי ספק שלעולם לא תחזרי להיות חן מלפני האובדן, תהיי חן אחרת, את כבר חן אחרת, הן ישארו בליבך תמיד
לכן, אני חושבת שקודם כל את צריכה לפנות לטיפול, לעבד את האסון, להתחזק ולראות מה הלאה, איך הלאה ומתי הלאה. עצם זה שהרית פעם אחת נותן המון תקוה להמשך
אם תרצי משהו, אל תהססי לפנות אלי
בואינג

lee E

New member
../images/Emo201.gif

אין לי שום דבר חכם לומר לך. הלוואי ויכולתי לומר משו שיקל על הכאב. מה שכן, אל תהססי לכתוב כאן את מה שעובר עליך. אני מקווה שגם קצת עידוד ויטואלי יגרום לך לקצת הקלה. אל תהססי לתת לנו לנסות לעזור לך להכיל את הכאב.

ha1231

New member
פורום אובדן הריון

לא היה לי אומץ להיכנס לפורום הזה, עד היום אני מחפדת להיכנס לשם. אך אולי בהמשך אני אנסה להיכנס לשמוע ואולי גם להתעודד קצת ולדעת שיש תקווה שהיו מקרים דומים ושנכנסו שוב להריון תקין ויצאו עם ידים מלאות. תודה רבה על האכפתיות ועל הרצון לעזור. אני עוברת תקופה לא קלה וחשבתי שעם הזמן הכל יהיה טוב יותר אך לצערי זה לא כך, יש הרבה מחשבות ועוד יותר הרבה חששות.

אוזנית

New member
חן יקרה

לפני שנה וחודש נפל אצלי היריון ראשון אבל בשלב מאוד מאוד מוקדם. אין לי ספק שאם לי היה קשה אז את בטח עוברת ייסורים שקשה לי לתאר לעצמי. אין מה להציע לך פרט לתמיכה ולתקווה שתרגישי טוב ותהיי בריאה, ושההריון המיוחל בוא יבוא. לגבי רפואה אלטרנטיבית על סוגיה, מאוד בעד.

אוי חן ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif ממש אין לי מילים

חכמות ונכונות לומר לך.... שולחת
מקווה שתוכלי להתחזק כמה שיותר, קודם כל בשבילך... אח"כ תמשיכי לחשוב הלאה.

מישמש33

New member
חן יקרה

מתקשה להגיב במקרים כאלה, כי הכאב כ"כ גדול רק רוצה לחבק
ושולחת לך המון כוח לעבור את התקופה הקשה הזו ויחד עם זאת להמשיך הלאה.

לוואנדר

New member
חיבוק גדול ממני

יקירתי אני עצובה לשמוע מה שעובר עלייך אך קבלי חיזוק ואנא בבית החדש ביצעי טיהור אנרגיות שאומר: קחי לך מי ים+ הכניסי כמה עלי זית ושיטפי את פינות הבית לאור נרות + קטרות בריח לוואנדר או לחלופין ריח שמן לוואנדר כך בכל אופן נאמר לי לעשות בביתי, אתמול אספתי מי ים והיום אדאג לעלי זית.....חחחחחחחחחחחחחח שלך לוואנדר

ha1231

New member
תודה רבה

שמעתי באמת על טיהור בעזרת מי ים אך לא ידעתי על כל השאר. אקח לתשומות ליבי ואעשה את מה שאת ממליצה.

חן../images/Emo201.gif

אין לי מילים שיכלו לנחם או להקל בכאב לצערי . זוהי תקופה קשה מאוד ולמרות שזה לא נראה כך עוד יבאו ימים טובים ועצם זה שהצלחת פעם אחת זה כבר מעודד ואני בטוחה שזה רק עניין של זמן עד שתצליחי שוב ובסופו של דבר את תהיי אמא ! אומם זה לא ימחוק את הצלקת הכבדה שחרוטה עמוק בליבך, כי את זה אף אחד לא יוכל למחוק . ואולי באמת התחלת מהר מידי את הטיפולים... אולי כדי להתייעץ עם איש מקצוע ולדחות קצת את הטיפולים עד שהגוף והנפש יתחזקו מעט. אנחנו כאן בשבילך

חנ'וש המקסימה../images/Emo24.gif

בעזרת ה' יהיה בסדר ואת תזכי להיות בהריון אני בטוחה בנתיים קחי את הזמן, תעשי רפלקסולוגיה (אני עושה וזה נהדר) וכן זאת לא בושה ללכת לפסיכולוג לי זה עזר ואני מוכנה לשלוח לך במסר אם תירצי את הפרטים שלו.
תרגישי טוב ואם את צריכה אנחנו כאן.

למעלה