קצת ספוילרים

ronkikon

New member
קצת ספוילרים

אוי ואבוי קראתי כמה דברים באינטרנט ואני רוצה לשתף אותכם: בקשר לפריצה: התברר שהיו אחראיות לפריצה למשרד סאמר ועוד בחורה,ויותר מאוחר מעיפים את סאמר מהבית!!! רנה עברה התעללות מינית סוזן מהעונה הקודמת שחיפשה בסידרה את אביה אבל בעצם ההפקה של התוכנית מצאה אותו הרבה לפני אז הם עשו כאילו בשביל האפקט הדרמטי... ושג'ניפר באמת פגשה את אביה בכלא אבל לא הירשו למצלמות להיכנס אז היא שיחזרה את השיחה אח"כ בטלפון.. רייצ'ל אמרה בראיון שהיא לא מתכוונת לדבר עם סאמר בחיים שלה. מסתבר שכריסטין מהעונה הקודמת שבסוף זרקו אותה מהסידרה, שיקרה כמעט בקשר לכל דבר. היא באמת באה לבית לקדם את עצמה בקריירה, שאנשים יזהו אותה. היא השאירה את שני ילדיה שבחווה ללא מים וללא חימום, היא המציאה את זה שאנשים בקהילה שלה קראו לה זונה והיא מכרה ממש קצת פריטים שלה באיביי אחרי שהיא שיקרה ואמרה שהיא מכרה המון. היא עדיין גרה בבית שלה בחווה, היא לא עברה לשום מקום והשכנים שלה מספרים שהיא מעצבנת את כולם ואף אחד לא ממש רוצה קשר איתה.. תצטרף בקרוב לסידרה אישה שהחלימה ממחלת הסרטן ואישה שהיא סוהרת. סאמר כיום מוכרת דברים שלה בebay מכיוון שכרגע אין לה עבודה רנה ורייצ'ל מסתכסכות ומסתבר שרייצ'ל לא כל כך תמימה כמו שהיא נראית... פי ג'יי מדגמנת לאופנה למידות גדולות. אחותה של אריקה מהעונה הקודמת,אבוני- היא לסבית. שותפות הבית הבאות יהיו: אליסון, טס, בת'אני, ונסה, קנדי וקארן קאסי מוצאת את הילד שלה. מקווה שנהניתם :) ביי ביי רוני המאמנות בעצם גרות 10 דקות מהבית של מתחילות מחדש...

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לצרף תמונה = ללחוץ ע ל צירוף קובץ בהצלחה ומענין תודה

t a m i 2 5

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קודם כל תודה! ידעתי שסאמר נכנסה לשם זה היה כל כך שקוף הבחורה הזאת תחמנית, שקרנית וצבועה והיא לא הגיעה לבית מסיבות טהורות וכולנו ראינו את זה. לא סובלת אותה. אחרי שכולנו ראינו את הפנים האמיתיות שלה לא פלא שהיא הייתה צריכה לשים מסיכה כל הזמן...עם אופי חרא כזה עדיף מסיכה.. לגבי סוזן מישהי בקומונה אמרה את זה פעם נראה לי אבל זה עדיין מוזר לי שהם העמידו פנים כל כך הרבה זמן...זה מראה שהמפיקים קודם כל דואגים לתוכנית אחר כך לבנות...או שאולי רצו שסוזן תעבור תהליך בבית שלא תתאכזב אם הוא יסרב...לא יודעת.. לגבי ג'ניפר שפגשה את אבא שלה כבר ושיחזרה את הכל מחדש זה כמו הסיפור עם סוזן זה רק מראה שלא הכל זה ריאליטי ולא כל מה שמראים זה נכון... ואם היא שיחזרה את זה שוב למה היא בכתה והתלוננה בפניו שוב מחדש? זה היה נראה אמיתי...הן הפכו את הבנות לשחקניות גם... אז רונדה סתם דאגה לגבי סאמר שגורמת לבנות להיות מודעות למצלמה כי כמו שזה נראה הן מודעות למצלמה במילא אם אומרים להן לחזור על דברים מחדש עם כל הרגש... דורשים מהם לשחק בפני המצלמה...לכו תדעו איך הכל מתנהל מאחורי הקלעים... לגבי כריסטין... הבחורה הזאת עבדה גם עלי כי האמנתי לה עד שלב מסויים.. גם כן שחקנית... היא אמרה שכולם מסתכלים על היופי שלה ודוחים אותה בגלל זה...שמישהו יגיד לה שזה בגלל האופי שלה... לגבי פיג'יי אני ראיתי באיזה אתר שהיא דיגמנה שם... מוזר קצת אבל נו טוב...לפחות היא שלמה יותר עם הגוף שלה... האחות של אריקה לסבית והיא אמרה את זה גם בתוכנית... וזהו... תודה לך על הספויילרים רציתי לדעת מי פרץ... ידעתי שזאת סאמר ב 95 אחוז... ונראה לי גם רנה אבל לא באשמת רנה כי היא חדשה עדיין... מעניין אם זאת הסיבה שזרקו אותה או בגלל שלא התקדמה...כנראה בגלל שהיא לא התקדמה ולא מוכנה כי עובדה שחזרה לעונה השלישית...

פיפיטה

New member
אם חלק גדול מבויים

אז אין פלא שהורידו את הסידרה אחרי העונה השלישית כי כמו שאנו קוראים גם בארה"ב יודעים כל מה שקורה אחרי הקלעים וכנראה נמאס להם וזה נעשה מסטיק . ותודה על המידע

broken child

New member
אוי ואבוי בריבוע ../images/Emo5.gif

אבל רוני, אל תהיי בטוחה בכל מה שאת קוראת בנט. קחי הכל בע"מ. כמו שצריך לקחת בע"מ כתבות בעיתון וכד' [מנסיון אישי] סאמר - היה לי ברור שהיה תעוף. איכסה. מגעילה כזאת. לא סובלת אותה. ובקשר להערת הסוף שלך על המאמנות, הן שוהות קרוב לבית של מתחילות מחדש - לצורך הסדרה. הן לא גרות שם.

למעלה