קצת ספויילרים :)

amit302

New member
קצת ספויילרים :)

הייתי בסט של דני הוליווד, היה גמניב ראיתי את כל הסטים חחח זה כל כך יפה, ואת כולם כולם שם חמודים חוץ מגילה אלמגור שהיא מגעילה ברמות מטורפות. אז ככה ספולירים. -עמליה משרתת בבית של דני הוליווד (או לפחות ככה הבנתי ) לולה חונקת אותה (ראיתי את הסצנה ללא קול אז לא כל כך הבנתי -הם בצילומים של פרק 97, יום ראשון שני ושלישי אלו ימי הצילום האחרונים - שהייתי בסט של הדיסקוטיל בנו שם את האוהל מסיני. הם הולכים לחזור אליו כנראה, אני משערת שמישהו יחזור בזמן לתקופה הזו וינסה להפריד בין דני לדניאלה או משהו. -שדיברתי עם שי פלד אמרתי לו שכבר הראו לנו מי הרוצח, אז הוא אמר מי אמרתי דניאלה . ואמרתי לו 'אבל אני יודעת שזה לא נכון כי בפרק 77.... בלה בלה בלה .. " והוא אמר לי "נכון . יפה" ברגע זה הוא חשף לי ספוליר XD ואז הוא כזה התחרט חח ואמר לי אולי.. את חושבת ככה או שאת חושבת שהיא הרוצחת? וכבר הבנתי שהיא לא D: וזהו המשך יום סבבה D:

amit302

New member
חח לא

אחרי הסיור השני( פשוט הדיסקוטיל באולפן אחר ) היא נורא מיהרה והספקתי לראות רק את הבלונד שלה XD ואותה נכנסת למכונית.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחח מגניב, תודה.

הם לא החתימו אותך על חוזה סודיות או משהו?

../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifאני חושבת שאני יכולה לנחש

מה יהיה בסוף או יגלוש לעונה השניה: לולה או איה ירצחו את דני. אני לא חושבת שעמליה תעשה את זה אני חושדת רק בשתיהן ואז דניאלה והחבורה מפתח תקווה יחזרו ל2008 ואז דניאלה תפגוש את מושיקו שבתקופה שלנו כבר גבר(ואותו יגלם רן דנקר כמובן)ואז הם יהיו ביחד. מה אתם אומרים על האפשרות הזו?

אילנית99

New member
ב 2008 הוא אמור להיות

בן 40+ והיא בת 20 וכלום... אין מצב שהם יהיו יחד לדעתי היא תציל אותו ברגע האחרון.. ותגניב אותו לזמן אחר.. נניח לשנות ה 70.. או ה 80

אז אולי

הנכד של דני הבן של מושיקו. מה שכן אני חושבת שאם דנה תעביר את דני לזמן 2008 זה יהיה יותר מידי דמיוני ומופרח והכי מרגש זה יהיה אם היא תפגוש את הנכד של דני (כי את צודקת לפי השנים מושיקו אמור להיות בן 40 בדיוק ב2008)והם יהיו ביחד.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאני תומך בגירסא של מיטל

מושיקו יגדל להיות בן 40+, דניאלה תפגוש אותו ב-2008 ותגלה שהוא בעצם מושיקו מהישרדות
. מה אתם אומרים? יש ביניהם דימיון נכון? XDD

XDD נכון הוא קופי

רק בגלל האימא שאובסיסבית לגבי כל שיטות החינוך המוזרות שלה והחופרות הוא יצא ככה XDD זה היה נחמד

amit302

New member
תודה ומיכוון ש..

היא עברה במסדורון ואמא שלי ניסתה לצלם אותה עם הפלאפון והיא צעקה עליה וזה כמעט שברה לה תמצלמה כאילו היא צלמת פפרצי XD 'צריך לבקש לפני שמצלמים, למה את מצלמת אותי? ' ואז היא צרחה על המפיקה שיש לה הצגה ב8 והשעה שש וחצי והיא צריכה להיות שם ב7 ורבע והיא צריכה להספיק לתהארגן..צעקה צעקה אבל. אני מתפלאת האמת שזה עדיין לא בוואלה חח.

lolo59

New member
כנסי

קודם כול, תודה על הספוילרים. שמח שנהנית. שנית, יכול להיות שבגלל שהייתה בלחץ מההצגה, אז היא צעקה על אימא שלך, כי היא חשבה-כאמור-שהיא מהפפראצי, והיא לא רצתה להתעכב בגלל זה. לא נראה לי שהיא עשתה את זה כי היא כלבונת או משהו. כי אני מכיר כמה שראו את אפרת בוימוולד והם אומרים שהיא פשוט אחת המתוקות! או שאולי היא הייתה עצבנית באותו יום, ולא לחוצה מההצגה, לכן לא היה לה עצבים לפפראצי, וכמו שאמרת - היא חשבה שאמא שלך היא פפראצי. אני לא בא להצדיק את אפרת. לדעתי, היא טיפה הייתה צריכה לברר מי אתן לפני שהתנפלה, אבל אפשר גם לנסות להבין את הצד שלה.

למעלה