קצת סטטיסטיקות

Anin17

New member
קצת סטטיסטיקות

בחודש האחרון נכתבו בפורום כמעט 700 הודעות (לא כולל אלו שנמחקו) כלומר ממוצע של 20-25 הודעות חדשות ביום
בפורום יש 41 חברים פעילים שרשמו לפחות הודעה אחת בחודש האחרון
7 חברים בפורום אחראים ל-85% מכלל ההודעות
הפורומים המועדפים על חברי הפורום הם: באר שבע בין תיכון לצבא בינו לבינה בוב דילן בייסבול וסופטבול
הפורום בקרוב חוגג חצי שנה מה אתם אומרים?

9ball master

New member
אתה טועה...

בחודש האחרון נכתבו 701 הודעות!!!
41 חברים זה יפה אבל לא מספיק בעיקר ש 7 חברים אחראיים לרוב ההודעות. אני מקווה שברגע שאיגוד השחקנים יהיה בר קיימא, אוכל לאחד כוחות עם תפוז ולהפוך את הפורום לפורום הרישמי של איגוד השחקנים ובכך אוכל לחשוף את הפורום בפני מספר רב של אנשים בכלל ושחקנים בפרט. בהצלחה לכולנו!!!! אנו צריכים להתחיל לארגן את מסיבת השנה של הפורום, נוכל לארגן איזה מפגש, כמובן שזה יהיה באולם ביליארד...

lior02010201

New member
סטטיסטיקה לא רע בכלל חוץ מזה ש7

חברים אחראים ל 85% (ואני חושב שאפשר לאמר ש4 ל80% או טיפה פחות)

lior02010201

New member
ב20 לינואר נכון? מחד גיסא זה מצוין

יום שישי אין בעיה לצאת מאידך גיסא זה יהיה בת"א ויש לי בעיה להגיע בלי תחבורה ציבורית

YefimP

New member
פורום לשחקנים זה טוב

בטח שיהיה טוב אם יהיה בארץ פורום ביליארד רציני ויהיה אפשר לדון בכל הנושאים הקשורים לביליארד - ציוד, חוקי משחק, לפגוש ולמצוא שחקנים וכו' אך לדעתי אי אפשר לארגן פורום רציני ומסודר על בסיס הזה פה, אלה צריך להשתמש בבסיס phpBB לדוגמא. אולי אני טועה ואני לא מכיר איזה אפשרויות שי לפורום הזה, אך לדעתי הוא לא כל כך נוח לשימוש...:(

9ball master

New member
גם אני...

מעדיף פורום אשר מבוסס על phpBB ולקח לי זמן להתרגל אבל אחרי שמתרגלים זה לא כל כך נורא

Anin17

New member
אצלי זה הפוך

הפלטפורמה של תפוז היא הנוחה ביותר בעיניי והפורום הוקם במטרה שהדיונים בו יהיו על ציוד, חוקים, מידע וכו...

למעלה