קצת סטטיסטיקה

perhay

New member
קצת סטטיסטיקה

האם אתם יכולים להצביע על: א. השאילתות הכי פופולריות בספריות שלכם? ב. השימוש הכי פופולרי במחשב למטרות לימודיות? אצלנו יש הרבה חיפושים בנושא הסטוריה כללית ושואה. עוד תחומים של חיפושים הם התחום הסוציולוגי והתחום של מדעי החיים, למטרת הכנת עבודות גמר וביוטופים. קרוב ל"יום אנגלית" רוב החיפושים הם סביב מדינות דוברות אנגלית. השימוש הכי אינטנסיבי של המחשב למטרות לימודיות הוא עכשיו בנושא עבודות שורשים לכתות ז'. חלק מהעבודה קשורה לאתר של עבודות שורשים, ובחלק אחר, עליהם לערוך לבד את הפרקים השונים.

נושאי החיפוש אצלינו דומים לחיפושים

בספריה שלכם, perhay, להוסיף חיפושים בנושאי אמנות. תלמידי ביה"ס, אלה שעושים את עבודותיהם בעצמם, מדפיסים כאן את עבדותיהם. אחרים הרי מצלמים או מעתיקים מהאינטרנט.

חייםלוי

Member
מנהל
אצלנו, מכיוון שזו ספריה אקדמית

הנושאים ממש מגוונים מכל התחומים. מחפשים הרבה במדעי היהדות וכל מה שקשור ביהודים. כמובן שיש עוד נושאים רבים. היה לי פעם מישהו שניהל משפט כלשהו והיה צריך למצוא בעיתונות משנות ה-60 פרטים על המקרה שלו. מקרה אחר היה של מישהו שהיה ספרי טלפונים ישנים משנות ה-30 וה-40. אני כבר לא זוכר בגלל מה.

perhay

New member
בהודעה הקודמת שלי רכזתי את הנושאים

הכי מבוקשים. אבל, גם אצלנו, הפניות הן שונות ומגוונות. מלבד לנושאים לימודיים, יש ביקוש של הפעלות לתנועות נוער, אנשים מחפשים חומר להדרכת טיולים, יש גם די הרבה ביקוש לנושאים פסיכולוגיים (הרבה פעמים מכיוון מחלקת רווחה) ואצל הנוער, אחד הטרנדים הוא כל מה שקשור עם מגיה, מסתורין, מיסטיקה וכו'. זה מה שאני אוהבת בעבודה בספרייה. כספרנים יש לנו הפריבילגיה לעבוד במקום עם גיוון ועם אתגרים אינטלקטואליים.

למעלה