קצת סדר...

Alaithlos

New member
קצת סדר...../images/Emo15.gif

מפגש בהוד השרון, יום חמישי? מתקיים/לא מתקיים?
מפגש בעזריאלי ביוזמתה של יולי, מתי? מתקיים בכלל?
מפגש לפני ההקרנה הפעילה בשעה 5, מתקיים/לא מתקיים?
מפגש אצלי, בסוף השבוע הבא [16-17/4/04] מי מגיע? יש בכלל מספיק אנשים? אם יש בעיה להגיע ביום שישי אתם גם מוזמנים להגיע בחמישי אם אתם לא לומדים שישי..

invAsion

New member
המ... |קןביות|

הוה"ש אני לא יודע. עזריאלי של יולי לא. אין מפגש לפני ההקרנה... אנחנו פשוט נהיה שם. אבל חבל לבוא אם אין לכם כרטיסים. סופ"ש הבא? אני יכול, אבל לא נראה לי שאני אבוא. תלוי.

Alaithlos

New member
../images/Emo41.gifממש חשוב../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני חייבת לדעת מי בא למפגש אצלי. אם לא הרבה באים, ואין טעם למפגש, אני עוברת באותו סוף שבוע. אנשים זה ממש ממש משנה.

HuGo Hell

New member
השירשור הקודם היה לפני.. ../images/Emo1.gif

כל המפגשים שהיו החופש. אין לי כבר כוח להגיע למפגשים
כנראה אגיע רק מחר לירקון ואעשה לי הפסקה של הרבה זמן ממפגשים. לא נראה לי שאי הגעתי גם ככה ישנה למישהו פה

SaberTooth

New member
אתה יודע...

אף אחד מהמפגשים האלה לא היה של מכושפות...

HuGo Hell

New member
כן... ../images/Emo4.gif ../images/Emo1.gif

אבל בוא נראה אותך יום אצל יעל, יומים אחרי זה בפארק הירקון. יומים אחרי זה במפגש של שלושה ימים. ביום בצהריים שחזרתי נפלתי על המיטה מ-17:00 עד 20:00 ואז ב-23:00 שוב חזרתי לישון עד 9:00 בבוקר ככה. ותחשוב שהלכנו מיונתן עד עזריאלי (45 דק') + מעזריאלי עד תחנה מרכזית (שעה ורבע) ואז להסתובב באשדוד ב-1:00 בלילה ולהסתובב. ללכת ולחזור ללכת ולחזור ללכת ולחזור. ואז בבוקר ללכת חצי דרך לים ואז לחזור הבייתה ואז ללכת לעצור בבית הספר להגיד ביי ואז לאוטובוס. זה ממש מעייף. נראה, אם יהיה לי כוח ללכת לשרון אבוא... אבל בנתיים אני עייף מידי ללכת לכל מפגש.

Only me16

New member
אוייש! לא כאבו לך הרגליים?../images/Emo12.gif

וואיי וואיי אני דרך כזאת הייתי מתאבד מזמן...

צו צאנג

New member
מממ....

יש מפגש בהוד השרון ביום חמישי
ובקשר למפשג אצלך אני לא כל כך יודעת, אבל רוב הסיכויים ש
^_^

xander55

New member
אם יבואו אנשים שאני רוצה לראות

למפגש שינה, אז סבבה, רוב הסיכויים שכן, אלא אם כן יצוץ משהו כמו כל הזמן אז לא.

למעלה