קצת סדר... הודעות!

חבר'ס הודעה חשובה

הממ אז ככה.. אני מדבר עם הרבה הרבה ממכם במסנג'ר ובאיסיקיו ונורא כיף לי ונחמד.. אבל אני שם לב ברוב השיחות שכולכם מתעניינים ושואלים שאלות זה אחלה לגמרי וכיף לענות.. אבל על הרבה מהשאלות האתר של הלהקה יכול לענות לכם ואולי יהיו לכם קצת פחות שאלות.. יש בו באמת הרבה מידע... אז אני מפנה שוב את תשומת לבכם אל האתר... לקרוא שם יותר על מה הולך עם הדיסק וכו'...

הכתבה במיי מיוזיק - עכשיו ברשת!!!

כן חברים זה עלה לאינטרנט אז כנסו לראות!!! אפילו שמו תמונה ליד =] -------->>>

קצת סדר... הודעות!

הממ אז ככה.. * אני מדבר עם הרבה הרבה ממכם במסנג'ר ובאיסיקיו ונורא כיף לי ונחמד.. אבל אני שם לב ברוב השיחות שכולכם מתעניינים ושואלים שאלות זה אחלה לגמרי וכיף לענות.. אבל על הרבה מהשאלות האתר של הלהקה יכול לענות לכם ואולי יהיו לכם קצת פחות שאלות.. יש בו באמת הרבה מידע... אז אני מפנה שוב את תשומת לבכם אל האתר... לקרוא שם יותר על מה הולך עם הדיסק וכו'... * ההופעה הבאה שלנו תהיה בפטיפון ת"א בסוכות, כדאי לבוא יהיה נחמד ביותר! פלאיר מצורף בהודעה הבאה! * מי שלא שם לב - הכתבה מ24 עלתה לאינטרנט, אפילו שמו תמונה =] ---> * להורדה בשירשור או שניים מתחתיי - גרסה אקוסטית שהוקלטה בפברואר 2006 של השיר "עוגות גבינה", שגם, יקח חלק בתקליט המתקרב שלנו באיכות הרבה יותר טובה וכמובן לא אקוסטי...

Merik04

New member
רענן אני כבר שמתי אותו..

שמתי כבר את הפלייר (דרך הגב אני הבסיסט של THE DISSENTS (לשערבר ARRANGED DECAY) הופענו איתכם כבר ברעננה) אז למה להשים שוב?

ועוד איזכור קטן שתדעו...

חברים אנחנו מעל ל30 איש בפורום! תמשיכו ככה! תביאו עוד!! שיהיה מטורףףףף!!!

מה מטורף?

אתה רוצה אנשים?! חח כל החברות שלי רוצות את הפורום שךכם אבל לא בא לי להביא..חח..סתם... אתם אחלה להקה אהבתי את השירים שלכם במה ששמעתי...איך אני יכולה להשיג עוד שירים....אהה אם תוכל ליצור איתי קשר באי סי זה יהיה ענק חח..227839891....קוראים לי גאיה...דברו איתי

Merik04

New member
לחבריי ביט 69 ובעיקרון לכול הפורום.

חברה!!! הפורום ממש מבולגן ולא מאורגן! יש הודעות לא קשורות בנושאים מסוימים, ויש אפילו כמה נושאים שחוזרים על עצמם.. וגם הודעות.. חברה תנסו ליכתוב יותר מאורגן וזה, בלי כול מיני דברים לא קשורים.. ביט 69.. שקד מעלימה מיסים.. ניפגש בפטיפון ב 10.. וחכו חכו מה נעשה שם... נראה לכולם מה זה PUNK!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ולמי שאין כוח להכנס

לכתבה.. הנה אומנות שירשור חדש

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ואומנות שירשור ישן.

דייייייייי זה מעייף. המצב של הפורום הזה כלכך גרוע אני אשכרה חרשתי את כל הארכיון של שייגעצ כדי למצוא את זה
>><<

זונע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא כל כך קטל אותם!!!! מלך הרן הזה!

yuval411

New member
הרשו לי להגיד כמה פנינות חוכמה

אוקיי מי שלא בא לפטיפון הוא קוקסינל מסריח!!! הולך להיות ערב מטורף 3 להקות פאנק צעירות שוואלק מתחילות להפציץ כמו שצריך!! פאנק לפנים אלכוהול חופשי אנשים טובים מה יכול להיות יותר טוב מזה?! וגם יש ללהקה שאתם כול היום כותבים בפורום שלה הופעה בת''א שכמעט לכולם זה קרוב הביתה אז יאללה תבואו להופעה!!!!! הולך להיות טוב

למעלה