קצת סדר בראש

איליה.

New member
קצת סדר בראש

הנה השירים שנבחרו עד כה, על פי סדר ההופעה שלהם. <div dir=ltr align=left> Cyprus - One - Gimme Your Lovin´ UK - Jessica Garlick - Come Back Austria - Manuel Ortega - Say A Word Greece - Michali Rakintzis - S´agapo Spain - עוד לא נבחר Croatia - עוד לא נבחר Russia - Premier Ministr - Northern Girl Estonia - Sahlene - Runaway Former Yugoslav Republic Of Macedonia - Karolina - Od Nas Zavisi Israel - שרית חדד - בואו ונדליק ביחד נר - עוד לא הודלף Switzerland - Francise Jordi - Dans Le Jardin Sweden - Afro-Dite - Never Let It Go Finland - Laura Voutilainen - Addicted To You Denmark - Malene Mortensen - Vis Mig Hvem Du Er - שם זמני כי הוא בדנית Bosnia & Herzegovina - עוד לא נבחר? Begium - Sergio & The Ladies - Sister France - Sabine Francois - Il Faut Du Temps - עוד לא הודלף Germany - Corinna May - I Can´t Live Without Music Turkey - Safir - Leylaklar Soldu Kalbimde Malta - Ira Losco - Seventh Wonder Romania - עוד לא נבחר? Slovenia - Sestre - Samo Ljubezen Latvia - Marija Naumova - I Wonna Lithuania - B´Avarija - We All

אין כמוך איליה+תשובה../images/Emo140.gif

איליה-אולי אני אמנה אותך לעוזר האישי שלי לתמיד??? תודה על ה"סדר בדברים"......(שוב) עזרת לכתבתי הקרובה. אולי תזכיר לי ולכוווולם את הכתובת של האתר שלך?? ישור? תנסה shift+alt ואח"כ shift+ctrl

איליה.

New member
האתר שלי... לא כל כך קיים האמת...

אבל את מה שנשאר ממנו (שזה בעיקר העיצוב, לא הרבה יותר) אפשר לראות בכתובת הזאת: www.citysites.co.il/europage עשיתי לו גם פתיח בפלאש לפני איזה חצי-שנה, אבל אני לא מוצא את הזמן להכניס אותו לאתר. ואני אשמח להיות העוזר האישי שלך, נועם
! התשלום הוא לפי שעות?
איליה.

Euromix - Avi

New member
השיר הבוסני נבחר..

שמו של השיר הבוסני הוא "Na Jastuku Dvoje" ואותו תבצע הזמרת "Maja Tatic". אכן, איליה, עשית עבודה נפלאה!!!

איליה.

New member
הערב נבחר השיר הרומני.

Monica Anghel & Marcel Pavel - Tell Me Why עוד מדינה שהחליטה שהשפה שלה לא מספיק יפה בשבילה.

למעלה