קצת סדר בפורום

hillator

New member
קצת סדר בפורום

אתם הופכים את הפורום לאופרת סבון בפני עצמה לא משנה אם מישהו פה מת על בל, שונא את מרלנה או מעריץ הכי גדול של ריילי לצורך העניין אדם באמונתו יחייה לא צריך לתקוף אחד את השני! כמו כן לגבי עלילת הרוצח(סופללייר) כל מי שחושב שמרלנה רוצחת בכל זאת שיחשוב ככה.. מי שרוצה לחשוב שטוני רוצח שיחשוב ככה.. מי שמבין שלא הגיוני שמישהו רצח עם כולם בחיים שיחשוב ככה אבל מספיק להתעסק בזה

מזי123

New member
צודקת במיליון אחוזים

אנשים,זה כבר עבר!! תתעוררו חחח אנחנו 3 שנים אחרי זה.. אין טעם של ויכוח בכלל כי זה לא ישתנה ..כל אחד מה שהוא חושב. והילה ,אני איתך.

4hilla4

New member
../images/Emo58.gifשאלה../images/Emo58.gif

רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי יגלו שמרלה היא לא הרוצחת... ושטוני עשה לה משהו בראש ויבינו שזה הוא.. תודה על מי שעונה ועוד משהו... רציתי להפרד.. אני נוסעת למטולה לשלושה ימים.. אני נוסעת ככה עוד שעתיים.. יש שם הוט אז אני אוכל לראות ימי חיינו אבל לצערי אני לא יודעת אם אוכל להגיב בפורום.. אז להתראות ברביעי בבוקר:) הילה

מזי123

New member
אז ככה../images/Emo58.gif

בקשר לכל הקטע של מרלנה רוצחת לא רוצחת.. דיברתי על משהו עם המנהלים של המועדון מעריצים של לורן והכנסתי את זה גם באמצע והיא הסבירה לי כמה דברים שהולכים לקרות.. אז זה מה שהיא רשמה: Hi Mazi! We haven't seen Kate here in the United States for a month now. They show nothing but Sami day after day. I cannot stand her. People are so sick of her that they are ready to scream. LOL! Tony is the one who is behind the murders....Have they killed Alice yet? That was absolutely horrible. Kate and Roman should be ready to get married? I hate to tell you this but Roman gets murdered at their wedding reception. I cried my eyes out!!! He does come back later on as a ghost, and he and Kate have some very sad scenes together. It looks like Marlena is the one who killed everyone but it was Tony afterall. You will find out later on that all of the victims are alive on an island that looks exactly like Salem. Kate and John end up falling in love later on until Roman and Marlena come back to Salem the day that John and Kate get engaged to each other. Marlena and Roman were held prisoner together in a castle and ended up making love. Marlena and Roman come back to Salem and they find out that Marlena is pregnant by Roman. Kate is really hurt by Roman, and he is mad at Kate for not getting along with Sami. Roman files for a divorce, and John goes back to Marlena....Marlena ends up falling down the steps at the penthouse and loses the baby. The Kate/Roman wedding is awesome until he gets murdered. I felt so sorry for Kate!!! It is SO sad. Wait until you see it. They are totally ruining Kate right now. She is blackmailing Nick over the paternity of Sami's twins. They are making her look like such a bad person while Sami looks like a saint. HARDLY!!! I am hoping that Lauren writes to you soon. I haven't heard from her in a while. Take care! Cheri

2DH

New member
זה כל כך נכון (ספוילר)

מה שהם רשמו על סמי . זה נורא . אני מתה על סמי שאף אחד לא יבין אחרת , באמת שאני אוהבת אותה ואת אליסון. אבל אחרי שסיימו להרוס את הדמות , הם גם בקושי נותנים זמן לנשום בין הסצנות שלה ותחושת המחנק גדלה. שוב , אני אוהבת את סמי הישנה והטובה ... אבל הם חייבים להוריד את המינון של סמי ואי.ג'י ושל הדבר המחליא הזה והורס ההסטוריה (AKA סאנטו וקוווללייין). זה גם השלב שפיענחתי את הבעיה המכרזית של הוגן. הוא כותב טוב . ולעלילות שלו יש פוטנציאל אבל הוא לא מסוגל להתמקד ביותר מדמות ורבע בזמן נתון ... והוא יוצר את האפקט ההפוך, באופרות סבון לדעתי חייבים להיות כמה עלילות , חייבים להתמקד בכמה דמויות בכל עת ומשום מה זה בקושי קורה אצל הוגן . אבל זו רק דעתי.

4hilla4

New member
אז מה התשובה?- ורד כנסי שנייה

מה התשובה? מתי יגלו?! אה.. ונכון שאמרתי שאני נוסעת אבל אני עכשיו אצל סבא וסבתא כי גם סבתא שלי נוסעת איתנו אז יצא לי לראות את התשובה.. הילה:) אההה... וורד תודה על מה ששלחת לי ואני מחכה לסצנה בבית חולים שהבטחת לי :) הילה:):):):):)

2DH

New member
אמ.. .ספוילר

אנחנו עכשיו בפרקים של נובמבר/דצמבר 2003. הצופים מגלים בתחילת מאי - עוד חצי שנה שכולם חיים ... לשאר סאלם יקח עוד קצת זמן להבין ככה שהייתי אומרת שבעה שמונה חודשים פלוס מינוס עד שמבינים שהכל היה מדימה של טוני/אנדרה

למעלה