קצת סדר בבאלגן!

black soul

New member
קצת סדר בבאלגן!

אני חייבת להבין מה זה heavy metal מישהו! תנו לי שיר אחד שעונה להגדרה הזאת במדוייק, תודה.

Iron Maiden - Run To The Hills

יותר נחמד בעקרון אין אף שיר אחד שהוא בדיוק מטאל, זאת הגדרה כל כך רחבה, אבל אם את מדברת על ההבי הישן והטוב תנסי את (אני לא מומחה גדול במטאל המסורתי, מה לעשות, סתם מה שעולה לי בראש): Judas Priest - Painkiller Judas Priest - The Ripper Motorhead - The Ironfist Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath Black Sabbath - Paranoid Iron Maiden - Run To The Hills Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Iron Maiden - Aces High Manowar - Hail And Kill יש הרבה מעבר לזה במטאל, אבל זה בערך הבי מטאל... אבל תזהרי כי כמות הנדושות שנמצאת פה יכולה להיות קטלנית...

ed547

New member
כן כל השירים של מנוואר הם האבימטאל

ושום דבר אחר רק האבי מטאל ויש להם גם כמה בלדות(אני עדין בשוק) יש להם סך הכל שירים נחמדים ושירים גרועים.ץ להקה בינונית.

metal head

New member
אני ממליץ על השירים של ..

GRAVE DIGGER (חוץ מהאלבום הראשון) וWHITE SKULL וחוץ מזה מי אמר שמטאחיקה זה הבי???? הם מנגנים טראש!!! אולי לאט כבד כמו ספולטורה אבל זה טראש!!!

metal head

New member
תיקונים קטנים

לאט=לא מטאחיקה=מטאליקה (אני אנאלפבית... אני חושב)

ed547

New member
אתה לא מחדש לנו..

זה ידוע שהם נגנו טראש עד הבלאק אלבום אבל הוא נוטה יותר לכיוון האבי. והוא דיבר על שיר אחד: אנטר סנדמן והשיר הזה הוא האבי מטאל מצוי.

black soul

New member
thanx Ppl!

אגב, לא ידעתי שהשיר enter sundman הוא נחשב במידה מסויימת למטאל... טוב.. אולי קצת, לפחות זה נשמע כך..

למעלה