קצת נמאס, לא?

HL22

New member
קצת נמאס, לא?

כבר מציק שמחכים כל כך הרבה לסינגל החדש שלא יוצא!!! אל תבינו אותי לא נכון, אני מת על שירי ואני די בטוח שהיא לא אשמה אלא החברת תקליטים ש"מחכה לזמן הנכון". אז מהו הזמן הנכון הזה?! כבר אנשים די מתייאשים אחרי שכבר חודשים אומרים שבתחילת נובמבר הסינגל ייצא! אני יודע ממקורות ששני האלבומים כבר מוכנים לגמרי כולל הכל והחברת תקליטים מחכה שיהיה זמן נכון להוציא אותם... לא קצת מעצבן? :(

just adiki

New member
../images/Emo45.gifצודק.

אם הכל כבר מוכן אני לא מבינה אותם. עזוב שאומרים שהסינגל יצא בנובמבר אמרו שהדיסק יצא בראש השנה
... לא יודעת, זה קצת מעצבן. בטוח שהיא לא אשמה
. אני לא מבינה איזה רגע הוא נכון יותר מזה. הרי, אין שום להיט עכשיו ושום כוכב נולד או כוכב רימון או משהו הוציא איזה סינגל בעל פוטנציאל שידחוק את שירי. סקעת לא נראה לי הולך להוציא בקרוב, מויאל שחרר כמה, נינט בחופשה[שזה בכלל מעולה כי לא תהיה את ההשוואה המפגרת הזאת כל הזמן
והיא לא תופסת את כל הרייטינג], מסיקה לא זכור לי הוציאה משהו והיא בטח תוציא בקרוב, קרן פלס דועכת שם עם "פיקה"... לא יודעת, מאוד מעצבן כל הקרטע הזה. אם כבר יש טיימינג זה עכשיו. אולי מחכים לקיץ כי הם רוצים להוציא שיר קצבי
.

zilman

New member
רבותי המכובדים.

מספר דברים: 1.הסינגל והקליפ מיועדים לצאת בו זמנית,הקליפ נשלח לעריכה בניו יורק וטרם הושלם זה עניין של כמה שבועות. 2.ההקלטות של הדיסק עדיין לא הסתיימו,ישנם דברים טכנים כגון עריכות דיגיטליות ומאסטרינג שגם כן נעשים בחו"ל 3.אם אינני טועה ,סנונית ראשונה תשתחרר במהלך דצמבר. סבלנות סבלנות סבלנות-זה הולך להיות פגז!!!

linoy7

New member
צודק, אבל מה אנחנו יכולים לעשות?../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אורון V1

New member
הסבלנות משתלמת או כגודל הציפייה - גודל האכזבה

"יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע", תראה, זה שמתכננים משהו לא אומר שהוא יקרה - ענייני רצוי ומצוי למיניהם. עדיקי - תחילת השנה הכוונה היא לשנה הנוצרית ולא היהודית, אבל בכלל דיברו על זה שהאלבום יצא בדצמבר. בכל מקרה, המלצה שלי, אל תהיו לחוצים לגבי הסינגל ותנו להם את הזמן.

just adiki

New member
תחילת שנה-הם משנים את זה לפי איך שמתחשק להם.

תחילת שנה לפני שנתיים היתה ראש השנה...
. אמרו שזה יצא בהתחלה בתחילת השנה העברית אחרי זה שינו לזה שהאלבום[!!] יצא בתחילת השנה הלועזית.

זיקי

New member
אני ממש ממש ממש ממש ממש עצבני!

אני לא מבין את זה! כמה אפשר לחכות לסינגל?! למשהו? ואני לא מבין מה זה כל החשאיות הזו? אוקיי, אל תשחררו סינגל, אבל לפחות שיהיה קצת מידע, שיחשפו משהו, כתבה, ראיון, סימן חיים?! לא הייתי מתעצבן כל כך אם לא היו מבטיחים לנו הבטחות לחודש ספטמבר שעבר כבר ממזמן... זה פשוט מתסכל! אני גם כבר הפסקתי להאמין שנזכה לשמוע משהו בדצמבר... שלא לדבר על זה שבד"כ הדיסק יוצא רק אחרי שמשוחררים לרדיו 2-3 סינגלים, ונניח ששירי משחררת סינגל בחודש וחצי - זה אומר שהתקליט ייצא רק בסביבות אפריל... יכול להיות או שאני הוזה?! דיי כבר, נמאס! שתחזור כבר!!!!!!!!!! למה היא מחכה?! הסיבה היחידה שהליקון מעכבת לה את התקליט שעולה לי בראש, היא העובדה שריטה עכשיו הוציאה תקליט חדש ו 2 סינגלים... אולי לא רוצים שתהיה התנגשות... אבל למי אכפת? אני צמא לשירי!!!!

אורון V1

New member
גם לי החשאיות לא מובנת ומה עם השירותרום?

ולפי הדברים של המנהלת של שירי נראה שהאלבום מתוכנן לצאת לאחר סינגל אחד. זילמן הסביר היטב את העיכוב, אבל אולי במקום הקליפ לא עדיף שהיא תופיע בשירותרום, ושישתמשו בהופעה החיה כקליפ עד שמה שצילמו בחולון יהיה מוכן? בכל מקרה מה שחשוב באמת זה האלבום הבינלאומי, נראה מה יקרה עם זה.

אני לא חושבת שצריך להיות מתוסכלים../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

הם לא ישחרורו שום דבר בלי הרגשה שהוא יצליח.. ויכול להיות שהם לא משחררים שום סינגל עכשיו כי זאת תקופה לא טובה והשיר יעלם בין כל הכותרות צריך את הזמן מתאים ולא סתם...תסמכו עליהם הם עובדים בזה שנים...בתכלס הם רוצים לטובת שירי לא נורא אז נחכה ואורן יכול להיות שאתה צודק הם נותנים לנו לחכות ואז אנחנו עלולים להתאכזב אבל מה הסיכויים שנתאכזב הא?!לדעתי קטנים וגם אם נתאכזב זה יהיה בדיוק לכמה ימים עד שכבר נידבק לשיר ונגיד שטעינו קיצר אין מה לדאוג ואין מה להתעצבן!! יש מערכת יחסי ציבור שלמה שמחכה לרגע הנכון וכן צריך שיגיע אחד כזה.

HL22

New member
כמה פעמים שמענו את הציטוט הבא:

"הסינגל החדש ישתחרר באמצע נובמבר"... אולי פשוט נעשה עצומה לשחרר כבר את הסינגל?! הקליפ תמיד משתחרר גם ככה שבוע אחרי הסינגל בד"כ (גם בחו"ל) ככה שזה לא כזה קריטי... אני כבר מאבד עניין ותקווה בקשר לזה... זה נורא מציק... אני נורא אוהב את שירי אבל מתחיל לשנוא את חברת התקליטים שלה! :(

למעלה