קצת נוסטלגיה

hoonda

New member
קצת נוסטלגיה

מישהו זוכר במשחק החיים איך טלי רקדה על העמוד במועדון של משה? יש למישהו תמונות\את הקטע עצמו? שמעתי שזה קטע "חובה"..... בתור אחד שלא מפספס שום דבר שקשור לטלי המלכה, אני מרגיש שפספסתי משהו. תודה לעוזרים

נתחיל בזה שזה היה ב"מיכאלה"

נעבור לזה שזה היה המועדון של גרשון חביה ונסיים בזה שמי צריך לראות תמונות אם אפשר לראות את הקטע עצמו?
העלתי אותו לפליקס לשירותכם ועכישו אני בהחלט מתחילה להפחיד את עצמי בעצם העובדה שגם אותו יש לי על המחשב
טוב נו שיהיה. יש לי צרות יותר גדולות עכשיו אסיים בהערה דעתנית. אני בטוחה שפספסת דברים אחרים של טלי שקצת יותר מדגישים את כושר המשחק שלה ולא את היותה כוסית על ואחלה של מתערטלת. ישר כוח
ובנימה אופטימית זו שלום לכולם. הלכתי לצלם סרט

hoonda

New member
תודה....

אבל כל היופי זה איך שמשה מתעצבן ומוריד אותה משם....:) תראי, היא כוסית על. אין ספק, יש לה את הגוף ויש לה את הפרצוף. אבל לדעתי היא שה תמים וכל ההתפשטויות האלה לא יעשו איתה טוב בטווח הארוך. היא אישה טובה ותמימה, לא פוליטיקאית לא שקרנית, פשוטה , אזרחית מן העם. אבל הצליחו להרוס אותה

שם תמים.. זה עוד לא שמעתי עליה../images/Emo6.gif

ואממ איך בדיוק זה הורס אותה? יש *כ"כ* הרבה שחקנים שמתפשטים בסרטים ואני לא רואה שזה הרבה להם משהו - רונית אלקבץ, ליאור אשכנזי, ואם תרצה מחו"ל אז אנג'לינה ג'ולי, מארק וולברג... למה שזה יהרוס משהו? מילא, אם זה עירום לשם עירום.. שזה גם לא הורס, סתם מיותר ודבילי. אבל גם ב"למראית עין" וגם ב"הדברים" יש לזה חשיבות לסרט ולדמות.

hoonda

New member
זה הורס

במקרה שלנו, טלי תמיד היתה מושא הערצה. מהרגע הראשון שראיתי אותה משחקת אמרתי שהיא תתפוס חזק בטלוויזיה הישראלית. היא מאמי כזאת ויש לה גוף מושלם. במוקדם או במאוחר ידעתי שהיא תמצא את עצמה משובצת באינספור טלנובלות וסרטים, ובסופו של דבר יפילו גם אותה ויבצעו בהם את זממם והיא תתהלך במערומיה לעיני המצלמות. ידעתי שהיא תיפול בעניין הזה, כי כמו שאמרתי- היא שה תמים. אפילו את מורן אייזנשטיין השרלילה לא היו מפילים כי היא בעלת אופי חזק. אז נכון, יש הרבה שהתפשטו וזה לא עשה הרבה, אבל עצם העובדה שזה השביע עיניהם של עם ועדה שעד עכשיו היא הייתה רק בגדר פנטזיה והשאירה מקום לדמיון, עכשיו כבר אבד הקסם. היא הייתה חמודה ותמימה ויכלה להשאר עם תדמית כזאת אבל לדעתי משהו התפקשש

לא יודעת מה איתך, אבל נראה לי

שאנשים שבשבילם היא הייתה רק "בגדר פנטזיה" מלכתכילה התעניינו במשהו שהוא לא איכויות המשחק שלה, אז מבחינתי הם לא כזה הפסד גדול אם ברגע שהם ראו אותה עירומה אבד הקסם. שם תמים... הבחורה הזאת מדהימה לדעתי, מן הסתם, אחרת לא הייתי פה ולא הייתי פותחת את הפורום הזה, אבל לא הייתי מתארת אותה כשה תמים. אתה מציג את זה כאילו מינימום איימו עליה באקדח כדי שתתפשט, וזה לא ככה. ב"למראית" זו הסצינה האהובה עליה, ב"הדברים" היא אמרה שזה משהו שחשוב לסוף של הדמות... זה אולי מביך אותה, אבל אני לא חושבת שהיא מתחרטת. אני חושבת שאם כבר יש משוה להתחרט עליו או להתבאס ממנו, זו העובדה שהיא עשתה סרט שלם, שמבחינת אנשים מסתכם בסופו של דבר בזה שהיא מתנשקת עם בחורה ועירומה לבדיוק חמש שניות.

זה שה תמים לא?../images/Emo12.gif

מהלא קשורות מה רע בעירום? זה שולט זה טיבעי זה מגניב ואם את כוסית אז למה לא? ועוד יותר למה לא אם זה חיוני לסיטואציה וזה אומנותי אני בעד ואגב לא יודעתמי סיפר לך את הבדיחה הזאת אבל טלי מעולם לא היתה שה תמים תמימה וכל שאר הבולשיט שהרעפת עליה. גם לא התדמית שלה למען האמת. היא גם לא שרלילה שמתפשטת כל הזמן היא בסך הכל שחקנית מקצועית מיומנת שעושה מה שאומרים לה ולא מתפנקת כמובן עם שיקול דעת והתחשבות בעתיד לא יודעת מה איתך אבל אני חושבת שלהתפשט בסרט לדוגמא זה שיקול הרבה יותר נכון מלעשות פסטיגל. זה לדוגמא יכול להרוס הרבה יותר את הקרירה הרצינית והאיכותית שהיא בונה לעצמה.

שה תמים לצפות שלא יתייחסו לזה, את

מתכוונת? יכול להיות. נראה לי שזה מהדברים האלה שאת יודעת שזה מה שיקרה, אבל משכנעת את עצמך שאולי הפעם זה יהיה אחרת.

אני לא בטוחה שהבנתי מה ניסית להגיד

אבלאני אגיב בכל מקרה
כי זה בטבע שלי בקיצור טלי יש לך את האישור שלי להתפשט מתי שבא לך גם ככה מי שחרמן ידמיין אותך ערומה גם אם תהיי לבושה כדוסית ומי שלא יראה מעבר מה זה כבר משנה אם חם לך תתפשטי
טוב אני צריכה לישון יאללה לירון לעבוד לעבוד לעבוד

אני יודעת מה אומר הביטוי../images/Emo122.gif

כולה התכוונתי לשאול אם כשאמרת "זה שם תמים" התכוונת למה שכתבתי בסוף ההודעה שלי.

נעה צודקת ב 100%

ואני חושבת שכל שחקן לדעתי,יכול להגיע למצב שבו הוא יהיה צריך וזה יהיה מוצדק בתסריט כמובן,להיות עירום בסרט,... אבל נאמר את זה ככה שדבר ראשון זה החלטה שלה דבר שני,אני חושבת שהיא בחרה לעשות את זה בהרגשה דיי טובה,ככה שזה מעמיד אותה אולי במצב של פחות מבוכה וזה טוב, ונעה צודקת בעובדה שבסופו של דבר יש הרבה דברים שהיו רוצים לראות שהם מעבר ליכולת המשחקית של טלי,וגם עם זה היא צריכה להתמודד, ובקשר לשה התמים, טלי היא בחורה מדהימה,ואחת השחקניות הכי מעורכות בארץ ויש דברים שלא כולם רואים היא אולי נראת קצת מופנת בקטע של משחק אולי אפשר לומר את זה מבחינתה להתפשט זה חלק מהמשחק שלה,והיא הכי טוטאלית שהיא יכולה להיות בקטעים האלה.

למעלה