קצת נוסטלגיה

גלעד2211

New member
קצת נוסטלגיה

רדיו סיטי 107.7 הפיראטית ששידרה מאיזור כצנלסון שבגבעתיים בשנים 96/7 (אם זיכרוני אינו מטעה אותי). הם נקלטו קצת חלש גם בגבעתיים רק באיזור האולפנים באיזור בן גוריון/ביאליק העוצמה הייתה חזקה. מה שזכור לי היטב מהתחנה הזאת זה זכיה בקלטת של אבי סינוואני, שלחו אותי לאיזה פלאפליה (בכצנלסון כמובן) בכדי לקחת את הפרס חחח
הנה 2 ג'ינגלים שהיו בתחנה, תהנו ג'ינגל ראשון: http://www.f2h.co.il/105655337684 ג'ינגל שני: http://www.f2h.co.il/3318270253949

גדול!!! שם התחלתי את הקריירה הרדיופונית... &#

את התחנה הפעיל בחור מוכשר בשם שירן התקליטן ואת הג'ינגל שר זמר בשם עמית אהרון. שניהם דרך אגב למדו איתי בבית-ספר יסודי... גם די.ג'יי עמיר כהן שידר איתנו ברדיו ההוא... עד כמה שזכור לי כשהתחלנו לשדר בשנת 95' התדר היה 99.1FM, כנראה שבשנת 97' אחרי ש-99fm התחילו לשדר, הם שינו תדר, אבל אז כבר המשכתי הלאה... בכל אופן, שיחקת אותה עם הג'ינגלים האלה - יש להם משמעות גדולה בשבילי! ☺

גלעד2211

New member
וואי נכון איך שכחתי את שירן התקליטן

איזה נוטלגיה תודה על האיזכור, סורי שאותך אני קצת פחות זוכר אבל תודה על המידע המדויק לגבי התחנה וגם על המחמאות

זה בסדר :)

האמת היא שגם אני כבר לא ממש זוכר פרטים מאותה תקופה, חוץ מכמה אנשים שעבדו איתי שם. בכל מקרה - שיחקת אותה! ☺

גלעד2211

New member
תודה על המחמאות אגב, אשמח להיזכר

בעוד שדרנים ששידרו שם (הזיקנה הורגת את תאי המוח) חחחח....אני גם זוכר שהיה שם ג'ינגל שבחורה שרה שם אבל אותו אין לי.

התקלת אותי...

אני לא ממש זוכר, אבל נסה ליצור קשר עם שירן (חפש שירן תכלת בגוגל), אני בטוח שהוא ישמח לסייע. הוא מותק של בנאדם☺

יפה לכם שאתם זוכרים את התחנה שלנו,כנסו.

איזה נעים להיזכר בנוסטלגיה כזו,התחנה עד סגירתה נדדה בין אולפנים כל פעם באיזור ר''ג גבעתיים בעיקר עליות גג מקלטים ואזורי תעשייה,המילה רדיו סיטי מזכירה לי תקופה ענקית ויפה של התיכון צבא ואחריו עוד שנתיים,באותה תקופה ששידרנו ב 107.7 שידרנו כחודשיים מהחדר שלי דאז ברחוב כצנלסון147 גבעתיים , 2 קומפקטים מיקסר ומיני דיסק ומיקרופון,בתקופה זו גם היינו שותפים אני ושירן בתחנה בדיוק השתחררתי מהצבא והיה לי זמן לתת את כולי לתחנה,בעלי עסקים מהאיזור תמכו ונתנו לנו פרסים להעניק למאזינים כמו ארוחות וכו' וגם לאולפן היו מביאים לנו,חבל שהתחנה נסגרה עם טעם רע עבורי בשנת 2001 יום שישי בבוקר כאשר כל שדרני התחנה נסעו לסופ''ש בכנרת נשארתי אני עם הבייבי (הרדיו)באמצע שידור כאשר הטלפונים לא מפסיקים לצלצל(המון מאזינים) פשטו לי על הבית אנשי משרד התקשורת ומשטרה כאילו הייתי מחבל החרימו לי את כל החדר עצרו אותי לשלוש שעות ושחוחררתי בערבות, באותו יום הודיעו בחדשות הרדיו כל שעה עגולה על ''הפשיטה הגדולה'' וגם הייתה כתבה במקומון,לאחר כשנה הוזמנתי לבית משפט כאשר התביעה רוצה להפעיל נגדי מאסר בפועל בסוף נקנסתי ב 10 אלף ש''ח תשלומים כל חודש אלף ש''ח ועוד על תנאי לשלוש שנים,עונש מרתיע שגרם לי לא להתעסק בפיראטיות יותר,כיום אני ושירן בקשר יום יומי חברים טובים ומשתפים פעולה בעסקי הארועים,כיום לא מעניין אותו רדיו.

רדיו זו מחלה חשוכת מרפא...

אתה לא יכול להגיד שרדיו לא מעניין אותך כיום, כי אתה משדר בתחנת רדיו. אומנם הפלטפורמה היא רשת האינטרנט אבל עדיין - רדיו זה רדיו. אתה לא מעוניין לעבור על החוק ובצדק כי נכווית מכל הסיפור ואולי טוב שזה נגמר בעונש כזה ולא בעונש חמור יותר כי כבר היו פסיקות חמורות הרבה יותר. אולי בעתיד בעידן הרדיו הדיגיטלי כל אחד יוכל להגיש בקשה לקבלת רישיון שידור ואז נחזיר עטרה ליושנה... מי יודע... ☺

חיים יקירי התכוונתי לשירן לא אליי.

אם תשים לב רשמתי אותו ולא אותי, חח לא נורא חפיף,אני כן מודה שאני אוהב מאוד רדיו למרות שכרגע אין לי זמן פנוי בערבים בגלל העבודה, וגם התחתנו משפחה ילדים,את שירן אני משכנע כל הזמן שנעשה משהו ולהחזיר אותו לעניינים כי הוא היה חולה רדיו אבל כיום זה באמת לא מעניין אותו עד לפני שנתיים כן אבל כיום רק ביזנס בראש שלו הוא טוען שזה ביזבוז זמן עבורו אבל הוא טועה לדעתי.

תודה על המחמאה וסליחה על הבלבול

הייתי באמצע העבודה, לכן כנראה לא שמתי לב שמדובר בשירן... :)

גלעד,שדרנים ששידרו אצלנו.

חיים גיל התותח כמובן ששמחתי לשמוע אותו מקריין את החדשות בערוץ 10, ועוד המון שדרנים שהתחלפו או ששידרו תקופות קצרות ונעלמו,התחנה שידרה משנת 94 עד 2001 לא ברצף עלתה וירדה כל פעם היינו ילדים בני 15 שפתחנו את התחנה אז הבאנו גם תלמידים שלמדנו איתנו כמו שי נאג'י,אסף אופק, יוני קרגר,כמו כן שידר אצלנו גילי מיילי שהיה עושה חיקוי של זקן עירקי בשם חזקל נג'י ,הזמר צדי אור, שי לביא, מיכל וולמן ועוד שאני גם לא זוכר את שמם,תודה על הג'ינגלים גלעד.

mbarak2

New member
רדיו סיטי...

זכורה לי תחנה פיראטית בשם זה שבה שידר יקיר אביב. בעל התחנה היה איש עסקים בתחום הנעליים שאינני זוכר את שמו. התחנה הזאת שידרה אם אינני טועה בשנת 94. לא נראה לי שזאת התחנה כי בשלב מאוחר יותר היא עברה לשדר בחולון.

mbarak2

New member
אפרופו תחנות פיראטיות...

בראשון לציון פעלה תחנה בשם "ראשונית". מישהו זוכר את שמו של השדרן שהיה משדר בכול לילה מחצות ועד 05.00 ? היו לו שיחות עם מאזינים, בעצם יותר עם מאזינות שאהבו מאוד לשמוע אותו...

גלעד2211

New member
היה פעם גם את

רדיו דן, רדיו אנרג'י אלה גם תחנות שאני זוכר. רדיו דן הופעל רק במוצ"אש ככה לכמה שעות ואולי שידר קצת ביום ראשון

roni60

New member
לשדרן בראשונית קראו צ'ארלי

אות התכנית היה השיר:fancy-flames of love היו ימים יפים אז ברדיו בישראל,למרות שהרדיו היה פיראטי וחאפרי

s m a o r s

New member
היה ענק צ'רלי... מחפש ג'ינגל של רדיו סנטר

ראשונית הייתה תחנה מצוינת אצלינו בבית קבוע היה אני זוכר בתור ילד. הייתה התחלה של המוסיקה המזרחית הופעות בשידור פרסים מאזינים בכל התחנות הפיראטיות אני מחפש ג'ינגל נדיר של רדיו סנטר ששרה אותו אם אני לא טועה מוג'דה.הבסדר מרגישים כולם כל כיום כל שעה רדיו סנטר משהו כזה.. מי שיש לו קטעים תעלו קצת נשמע תמונות חבל

רדיו סיטי ר''ג אחח איזה תחנה.

העבירה לי המון שעות יפות שהייתי משרתת בשלישות רמת גן המון מוסיקה מזרחית ולפעמים דאנס בערב השדרנים שהיו בעיקר משדרים שם זה שירן התקליטן ועמיר כהן שלפעמים היו משדרים ברציפות 5 ו 6 שעות,התחנה נקלטה בעיקר ברמת גן וגבעתיים ומעט בתל אביב,בתקופת התיכון שלנו בתיכון חדש ר''ג הם היו באים ומחלקים בהפסקות פלייארים פרסומות של הרדיו וגם אני זכיתי בפרס מחנות כל דבר בדולר שהייתה נמצאת בשדרות ירושלים ר''ג,חבל שאין יותר תחנות פיראטיות.

למעלה