קצת נוסטלגיה

קצת נוסטלגיה

אני לא יודע, מי כאן בני גילי, אבל כאשר הייתי בגיל של "יציאות כיתה" היינו הולכים כל הכיתה לקולנוע "סבוי" או "רינה" וזכינו לראות את מיטב הסרטים של אותה תקופה, מסופרמן דרך "אי.טי." אח"כ היינו הולכים ללקק גלידה בסוקולוב ואוכלים פיצה בדה לפפה או ב"סירוקו". זאת הייתה תקופה, שבה סוקולוב היה מקום שוקק חיים ותרבות, בתי קפה היו פרוסים לאורך הרחוב והיתה אווירה מאוד נחמדה. אם רק היה אפשר להחזיר קצת מהאווירה של אז, היה מאוד נחמד. היום כולם הולכים ל"שברולט" או ל"קניון" וזה ממש כבר לא אותו הדבר. אפילו לשחק "פק-מן" במכונות המחשב שהיו בסוקולוב, אין..

katykr

New member
תתנחם בזה שחלקנו עדיין מאד

אוהבים את ליקוקית?

REDDITZ

New member
פק-מן שולט!!

ואל תגידו FUCK MAN זה משחק כל כך נוסטלגי וכל כך טוב אבל מה .... לא שווה את השקל שצריך להוציא עליו אם בשלושה שקלים אתה יכול לצלוף על טרוריסטים שיורים עליך עם בזוקות אולי יותר אנשים היו הולכים לסוקולוב אם באמת היה מה לעשות שם כי את קולנוע רינה וסבוי סגרו וסתם ללכת לאכול פיצה זה מבאס כזה לעומת זאת בקניון יש לך יותר מבחר ובשברולט יש אנשים טובים מה שנותן לי רעיון....(שלא תגידו אח"כ שאני לא מעלה הצעות שיכולות לשפר את העיר) בירושלים יש להם שם סינמטק שמקרין כל סוף-שבוע 3 סרטים(לא חדשים מהקולנוע...יותר ישנים שיצאו בוידיו ובדי וי די) אם אני לא טועה והרבה בני נוער הולכים לשם ומסתובבים ומה זה סבבה שם. כניסה עולה פחות מסרט קולנוע וזה נמצא באיזה חור שהסיכוי שיהיה שם פיגוע אפסי(משהו כמו השברולט כזה) לא וידע אם זה המקום להעלות הצעה לדבר כזה אבל לכל דבר יש התחלה

tofy

New member
לא חשבתי שרינה וסבוי באמת עבדו?

אני תמיד הייתי הולכת לקניו כל

למעלה