קצת נבוכה...

novemberain

New member
קצת נבוכה...../images/Emo9.gif

מס' דברים שהכנתי. עוגיות שוקולד צ'יפס
|חלב|

novemberain

New member
בייגלה

כאן. מתכון פשוט וכיפי... אני לא משתמשת במערבל כמצויין במתכון, אני מעדיפה ללוש בעצמי ולהרגיש
ובד"כ מעדיפה לפזר זעתר או מלח גס מאשר שומשום.

תודה על המתכון, הולכת להכין

לדעתי יותר פשוט לרסס מים ממרסס יד ולבזוק שומשום, במקום האופרציה עם הטבילה. מה דעתך?

../images/Emo13.gifnovembeain שאלה לגבי הבייגלה?

האם המים צריכים להיות רותחים, חמים או רגילים מהברז, כי אני מכירה מתכון שבו טובלים את הבייגלה בסיר עם מים רותחים תודה רבה ו... הבייגלה נראה סוף הדרך!

novemberain

New member
שניים

מהעלים הממולאים נפתחו לי בסיר ונקדו הכל באורז שיצא מהם אוף

DUKASIT

New member
מאכלים נהדרים הכנת

אפשר מתכון לעלי הגפן בבקשה ?

novemberain

New member
מתכון לעלי גפן -

קצת בעייתי. את המתכון למדתי מהמטבח של אמא וכמו אמא ככה אני. אמא בישלה תמיד לפי הרגש ומתכונים מספרים לא נכנסו למטבחה, לא מתוך עקרון מסויים, פשוט היה לה קשה לעמוד במתכון ולא להוסיף/לגרוע ולאלתר בעצמה וכך גם אני - למדתי מהטובה ביותר
אנסה לאמוד במידות מה שמתי וכמה, אבל בגדול הכל לפי הרגש [תמיד החבר'ה בקומונה שאני חיה בה צוחקים על זה, שאני מבשלת כמו זקנה בת 70, "לפי הרגש" ולא כמו בחורה בת 20.]: כ-750 ג' עלי גפן מצנצנות, שטופים ומושרים כשעתיים במים קרים צרור שמיר צרור נענע אורז עגול, כחצי קילו מלח פלפל הגלגול הוא חלק מעבודת ידיים תרפית משהו:) כמובן, שממלאים על החלק עם העורקים הבולטים. מסדרת אותם יפה יפה בסיר, שהתחתית שלו שומנה במעט שמן זית מעל הכל אני מניחה צלחת הפוכה ולוחצת עליה קלות. שופכת מיץ לימון סחוטרי ללא הכרה
. בערך כוס [זה לפי הטעם, אנחנו אוהבים חמוץ]. מעט רכז רימונים 3-4 כפות וה-מ-ו-ן שום [שוב, לפי הטעם] ומים עד לכיסוי. מבשלת על אש נמוכה כחצי שעה ומעבירה לתנור עד אידוי הנוזלים.

bigjack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

למה את נבוכה? אין לך ממה. יופי של מאכלים.

al55

New member
את צריכה להתגאות על מעשיי

ידייך להתפאר, כל הכבוד.

ברוכה הבאה לפורום חמודה../images/Emo24.gif

אין לך מה להיות נבוכה עם הדברים הטעימים
שהכנת. אשמח מאוד למתכונים ליד כל תמונה.

pirge

New member
נראה טעים מאד. כל הכבוד,וברוכה

הבאה.
וערב נפלא.