קצת מתלבטת...

100vardit

New member
קצת מתלבטת...

אז ככה-חזרתי השבוע לנהוג לקראת הטסט.החזרה הפעם-היתה קצת מעצבנת-כי אני נהגתי על אוטו אחר-קצת טרנטה יחסית לקודם..(גנבו למורה תאוטו-וזה אוטו חלופי)קיצר.לקחתי לבינתיים3 שיעורים.2 היו זוועה-במלוא מובן המילה(בעיקר בגלל הדוושות ה"חדשות") והיום היה קצת יותר סביר. קיצר-בגדול אמור להיות לי טסט יום ראשון-אמרתי למורה שאני קצת מתלבטת-והייתי שמחה אולי לדחות בטיפה.הקטע הוא -שאחרי יום שני -הוא מקבל אוטו חדש-אז נשארתי עם 2 אופציות:1.יום ראשון-בשעות הבוקר הנורמליות(9 )-ביחד עם מישהו.2.יום שני-7 ועשר דקות בבוקר -לצאת לבד.3.לחכות שבועיים-להיבחן על החדש. אני ממש מתלבטת-כי אחר כך זה כבר אוטו אחר-וזה משגע -כי אני אצטרך לפחות 3-4 שיעורים כידי להתרגל אליו. אני מנסה לשכנע את עצמי-בכל זאת לגשת שבוע הבא.יש כאלה שעשו 1\3 מכמות השיעורים שלקחתי ועברו.אני יודעת שכל אחד זה משהו אחר-ובקצב שונה-אבל אני פשוט חולמת כבר על הרישיון הזה מלא זמן.. זהו,אני צריכה להחזיר למורה תשובה מחר -כידי שידע מה קורה.תודה,ולילה טוב!

תגשי רק אם את

מרגישה מוכנה!! אוטו חדש או פחות זה לא כזה משנה... אם את חושבת שאת נוהגת טו על האוטו הקיים - תגשי..אם לא כדאי כבר לגשת בעוד שבועיים ולקחת בנתיים עוד 3-4 שיעורים.

מתן1002

New member
אל תגשי

אם את לא מרגישה מוכנה פשוט אל תיגשי חבל על הכסף שילך לך..

למעלה