קצת משעמם פה . . .

ינוקא1

New member
קצת משעמם פה . . .

אז הנה דבר נחמד שראיתי היום - היתה לי מטופלת , וכשעשיתי לה הילינג עברתי על מרידיאן שעובר לאורך כל הגוף בצורה של 8 שוכב. אחר כך ראיתי שגם ה8 התפצל לעוד עיגולים מחוברים (כ4-5) , וכן ראיתי שגם בכל איבר היו מרידיאנים כאלו. כשהתבוננתי בזה הבנתי שבעצם העיגולים המחוברים הללו הם "היטל" של מרידיאנים תלת מימדיים בצורת ספירלות שההיטל הדו מימדי שלהם יוצר את הצורות הללו. (זה גם מאוד התחבר לי למבנה הספירות הקבלי).

קודם כל צודק. בפורום מדיטציה יש

שירשור על שיעמום. מעניין מה שחווית. איזה יופי.

ינוקא1

New member
לא יזיקו לי קצת.

מחפש בעיקר מישהי להקמת בית נאמן בישראל ולריגושים משותפים.

מה! אתה לא מבין. אולי במדיטציה ש'ך משעמם

בו אצלי תראה איזה חגיגה. זיקוקים. בפורום מדיטציה כל אחד ועולמו הגאה. עכשיו - שים את כולם יחד - וואו איזה בלגן...סבבה. כל אחד והרעיונות שלו. עולמות ומלואם בהקש מקלדת. להתראות.

ינוקא1

New member
כשנכנסים למדיטציה , מתחילים לשמוע את כל

הקשקושים בראש. כנראה זה כך גם כשנכנסים לפורום מדיטציה . . .

Lagrangian

New member
לא הבנתי

מה הצורה התלת מימדית שראית.. אפשר ציור?

ינוקא1

New member
לצערי אני לא עד כדי כך גאון בגרפיקה ממוחשבת

אבל ההיטל יהיה משהו כמו שיתקבל כמו אם תחבר ביחד גרף של סינוס , עם תמונת הראי שלו. ואלו היטלים של שתי ספירלות שנעות ביחד ויוצרות כעין "צינור".

ינוקא1

New member
אמרו לך פעם שאתה מעצבן ?../images/Emo150.gif

גם ציור מעולם לא היה אחד הכשרונות שלי (תמי , נא לא להזדזע . . .
) בכל אופן זה כאילו יש לך שתי ספירלות בכיוונים הפוכים שמחוברות מלמעלה ומלמטה ההיטל יוצא כמו כמה עיגולים מחוברים זה לזה. הנקודות בהם יש "מפגש" בציור של ההיטל אלו מקומות שאומנם אין בהם מפגש , אך אחת הספירלות עוברת בקדמת הגוף , ואחת בדיוק ממולה באחורי הגוף.

Lagrangian

New member
כן..

אני עדיין לא מבין כלום מהתיאורים המילוליים, אבל הבנתי למה אתה מתכוון מהציור :)

ינוקא1

New member
אחלא , גם טוב ../images/Emo13.gif

היום טיפלתי בדרך הזו עוד קצת והסתבר לי שהעיגולים נהיו פחות ופחות. כלומר בהתחלה זה היה כ5 עיגולים מחוברים אחד לשני (ממעל הראש ועד מתחת כפות הרגליים) אחר כך חלקם התאחדו ונהיו 3 עיגולים , אחר כך צורת 8 , ואחר כך כל הגוף הוקף בעיגול אחד.

ינוקא1

New member
יפה , מדהים ו../images/Emo51.gif !

זה בדיוק זה רק שהם מתחברים אחד לשני בקצוות למעלה ולמטה.

Lagrangian

New member
אי אפשר לחבר אותם

בקצוות אם לא מעקמים אותם. אם משקפים אחד מהם כדי שהם יסגרו, אז הם מתנגשים..

אכן הם עקומים.

החיבור הוא באמת בצורה של אות S שוכבת. בהיטל זה נראה כקו ישר , כי הS היא במימד הרוחב. ומשום מה את כל הטיפול אני עושה על ההיטל בלבד , ולא מתייחס כמעט בכלל למבנה התלת מימדי. אני מתחיל מלמעלה , נע על גבי ההיטל במסלול של סליל אחד עד למטה (משהו שדומה בצורתו לגרף של סינוס לאורך הגוף. קו ציר הX הוא קו אמצע הגוף) , עובר על גבי החיבור שנמצא מתחת לכפות הרגליים להיטל הסליל השני (שגם הוא במבנה כמו סינוס רק הפוך מהראשון), ועולה איתו עד שאני מגיע למקום בו הם מתחברים למעלה מעל הראש. יוצאים לי כמה עיגולים שמחוברים זה לזה כמו 8. (יכולים להיות 6 , 4 , 5 עיגולים וכו' ראיתי שזה לא קבוע). בהדרגה יש פחות ופחות עיגולים , עד שאני מגיע לצורת 8 , שהיא שני עיגולים , ובסופו של דבר לעיגול אחד שמקיף את כל הגוף. אני מניח שזה לא שהעיגולים פוחתים , אלא אלו כמו שכבות : בשכבות הפיזיות יש לנו יותר מרכזי אנרגיה ואז אנו מורכבים מהרבה "עיגולים", ובשכבות היותר רוחניות יש לנו פחות מרכזי אנרגיה ואז אנו מורכבים מ2 עיגולים כמו 8 , ובסופו של דבר יש עיגול אחד. מה שכן החיבור של ה8 הוא תמיד באיזור המפשעה , העיגולים לא תמיד חופפים או בצורת עיגול , וכמעט תמיד יש באיזור הזה כל מיני דברים אנרגטיים שמפריעים לזרימה התקינה וצריך לנקות). אגב , כפיזיקאי , שני הסלילים הללו שמחוברים אחד בתוך השני זה לא משהו שקשור לשדה חשמלי , סוללה , משהו ?

למעלה