קצת משעמם פה אז...

• פותח הנושא micL
  • פורסם בתאריך

micL

New member
קצת משעמם פה אז...

לכל מי שאוהב ראפ + דברים אחרים אחרים (עוד מעט תבינו) למי שאוהב ראפ ואת הסידרה אוז: אני רוצה להמליץ על שיר (במיוחד לחובבי הסידרה OZ) לשיר קוראים oz theme 2000 ושרים אותו Kool G Rap,Lord Jamar, Talib Kweli השיר עצמו הוא פשוט שיר גדול, ולורד ג´אמאר גם משחק בסידרה בתור סופרים אללה חוץ מהשיר הזה יש עוד קשר בין הסידרה למוזיקה שחורה: מת´ודמן ומאסטר פי משחקים בה למי שאוהב N.B.A ... וראפ: יש כמה שחקני N.B.A שעושים ראפ (שאקיל אוניל, אלן אייברסון) אבל רציתי להמליץ לכם דווקא על שיר של... קובי בראיינט, יש לו שיר שקוראים לו k-o-b-e יחד עם ... טיירה בנקס (לאף אחד מהם אין קשר למוזיקה) השיר עצמו חמוד אבל אל תצפו למשהו מדהים, בכל זאת ראפ זה לא הכישרון הכי גדול שלו

omritoto

New member
ויש עוד משהו

אם תחפשו בקאאזה ב"וידיו" OZ אז תיתקלו אולי בפארודיה של סאיינפלד לאוז זה ענק! חובה לראות! נ.ב- אוז תוכנית אדירה!

DJ JuVi

New member
על הראפ של קובי בראיינט אמרו....

Kobe can ball but he can´t rap at all!!!! האוווווווווווווו!

micL

New member
יכול להיות, אני בכל אופן חושב שזה

חמוד שהוא מנסה

kref

New member
קודם כל

כצופה אוז קבוע ומישהו שנמצא שם די הרבה זמן בפורום אוז (החלפתי שם לא מזמן אז בטח לא מכירים) אז יש לאוז פסקול שיש לי אותו ובוא משתתפים הרבה מאוד ראפרים משם השיר שקודם נתנו. חלק ממי שמשתתף: wu tang clan snoop dog nate dog (בשיר מצוין) cypress hill kurpt krayzie bone master p talib kweli trick daddy drag on three 6 mafia kool g rap אלה הם היותר מוכרים יש עוד כמה אבל אלה הרוב תכנסו לפורום אוז שם יש קישור לאתר שמשמיע את הפסקול ברצף פעם אחר פעם

למעלה