קצת מפוחדת....

רחלי*

New member
קצת מפוחדת....../images/Emo5.gif

שלום, מסתבר שאנחנו עולים לזריקות. הבנתי שזה עסק לא זול . אם מישהי יכולה להגיד לי בערך מה העלות של פיוריגון לחודש? אני חברה במאוחדת ועושים לי בעיות עם הביטוח המשלים. ובכלל נורא מפחיד אותי הזריקות כי אני על הפנים בזריקות. בעלי רודף אחרי בכל הבית עד שאני נותנת לו להזריק לי את הכוריגון הארור.

עמית@

New member
זה לא כל כך נורא- אמפולה בסביבות

ה12 שקל למרבה הצער אני בטוחה שתתרגלי לזריקות די מהר- ולא תצטרכו לשחק תופסת כל יום (אם כי זה דווקא יכול להועיל לזוגיות
) עמית

רחלי תאמיני לי גם אני הייתי בידיוק

כמוך פחדנית כזאת הייתי מתעלפת ממחטים ומדם אבל הזמן עשה את שלו והיתרגלתי כל זאת בשביל להחזיק את החלום בידיים
במידה ואת מפחדת מהזריקות אני ממליצה לך אולי לגשת למוקד מאוחדת שאחות תזריק לך הם יותר מיומנים אבל אם בעלך עושה זאת בלי שכל הזמן תיתרטרי מהבית לכוון קופ"ח מה ניפלא ! שיהיה בהצלחה חמודה
יונית

באאבו

New member
לא נורא בכלל...

נכון שזה תלוי בסבל האישי שכל אחת מסוגלת לספוג, אבל יקירתי המפוחדת, מה תעשי בלידה?? אה? עצה טובה להפחתת הכאבים: לשפשף בקרח את הטוסיק לפני ההזרקה, להרדים אותו, ואז, הפלא ופלא.. לא מרגישיום כ-ל-ו-ם! המהדרין, משתמשים בשיטה הנוספת שפרופ´ זיידמן דיבר עליה והיא להקפיא את המחט לפני ההזרקה. עלי, זה לא עבד. אבל ההקפאה של המקום, חבל"ז. עוד שיטה? לעמוד בזמן ההזרקה, ולהתכופף קדימה, לא לשכב. זה גם מקל על הכאב. לגבי העליות, זה תלוי איזה פיוריגון את מקבלת. פירוגיון 50 עולה 18 ש"ח במכבי (הבנתי ש- 12 בכללית.. זול יותר) פיוריגון 100 עולה בערך 36 ש"ח במכבי. שיהיה בהצלחה באבו

למעלה