קצת מפה וקצת משם..

קצת מפה וקצת משם..

וירא בלק בן ציפור... פירש זאת הרבי מסטרופקוב. (היה חבר מועצת גדולי התורה
שהיה מופי לישיבות עם מרצדס גדול ונהג. היה בא באוטובוס אגד...). כשאתה רואה
בא לוק, מישהו ההולך עם בלורית גדולה. בן ציפור, יש לו ציפורים בראש....
ועוד מהפרשה. ויפתח ה' את פי האתון, ותאמר... אבל, ה' לא סגר מאז את פי האתון.
החמורים ממשיכים לכתוב, להגיש עצומות ולברבר... במקום לטפל בשורש הבעיה
ולנסות לפתור אותה, מתעסקים בזוטות... בגבעות עולם, קיימת רק בעייה אחת והיא
העיקרית. סמכויות המנכ"ל. כל פרט, חייב באישור הדירקטוריון.
כשאחזור אי"ה בשבוע הבא. אבהיר זאת.

שבת שלום לכולם
ראובן הוורשאי...

אף35

New member
הבעיה העיקרית בגבעות היא... ניהול

הבעיה הראשונה היא ניהול. 21 שנים של ניהול השותפות ובמבחן התוצאה, השותפות לא הגיעה לשלב שלו אנו שואפים. הפקה ממספר רב של בארות וחלוקה של תמלוגים.

השותפות שלנו מובילה בגובה התמלוגים, וניתן היה לצפות שעבוד דמי ניהול כה גבוהים נקבל תמורה הולמת. אך לא.

לכל ארוע יש הסבר, רגולציה, שינוי תקנות, הרשות, משרד האנרגיה, .... you name it, אך בסופו של דבר, כנראה שהפרויקט הזה גדול על הכללי.

השותף הכללי יכל להתמודד עם הבעיה ולתגבר את הדירקטוריון שלו עם אנשים שיש להם נסיון בהרמה של פרויקטים כאלה, אנשים שלשוק ההון יש הכרות אתם ואמון בהם ואנשים שיש להם מהלכים בקרב מקבלי ההחלטות.

הבעיה השניה היא גובה התמלוגים. גובה התמלוגים מונע כניסה של משקיעים מוסדיים ופוגם ביכולת השותפות לגייס הון.

לעצם הפוסט שלך, תפקידנו לעמוד על זכויותינו בכל החזיתות. פעילות ההגנה על זכויותנו, לדוגמא בהחלפת המפקח, איננה עומדת בסתירה לעמידה על המשמר על זכויותנו במסגרת חוק השותפויות החדש.

ולסיום, השימוש שלך בשמות תואר איננו מכןבד ופוגע במאות ואלפי נשמות. אמנם אין כמעט פעילות בפורום זה, אך אני פונה למנהלים שיפעלו בנדון.

שבת שלום

zur55

New member
מנהל
אפרים הבעיה בגבעות לא קשורה לנפט

בעצם כל הבעיות
עד היום
ממש לא קשורות לנפט
&nbsp
ובכל זאת
אנחנו בלי נפט
ועם המון בעיות
&nbsp
עצוב

minaeksh

New member
בעיות בגבעות הן רבות.

אבל הפתרונות שלכם לא בכיוון. מספר הבהרות לוסקין היה מנכל פחות מ4 שנים. שלב החיפוש נימשך מ1994 עד 2009 למרות שמצאו קצת נפט ב98 ו2004 ישרמקו ואבנר חיפשו לא פחות זמן אף אחד לא בא בתלונות. באשר לאנשי מיקצוע בתחום שיעבדו בגבעות. תן לי בבקשה שם אחד. אני לא מכיר אף אחד שהוא איש מיקצוע בישראל שעבד בתחום. כולל לא אשכנזי ולא יוסי לוי. ולא אף גיאולוג שהיה ממונה על הנפט. כולל דרוקמן וחבריו. הבעיה של גובה התמלוגים אכן מהוה בעיה. אבל ראה זה פלא כל עוד חיפשו ולא מצאו זה לא הטריד אף אחד. מעניין למה?
ואחרון חביב הדוח אין דוח. בדיוק ביגלל מה שהעלית בתשובתה של יסמין סיאני ממשרד האנרגיה. אני מבקש לשים לב לתשובה הפשוטה. היא ענתה לך לגבי דוח rds את מה שענתה. שים לב לניסוח דוח עתודות זה בדיוק מה שחברת rds הגישה לגבעות עולם פעמיים לראשונה בנובמבר 2010 והשניה בדוח מתוקן ואקטואלי יותר באוגוסט 2011. (איך אומרים סה טו זה מה יש) והדוחות האלה פורסמו במאיה. אז מאיפה רבון העולמים היגעתם לדוח אחר.
ורק כמה תמיהות פירסם מי שפירסם שהדוח הוגש ב2012 ושהממונה שילם עליו 58 אלף דולר והוא של חברת rds לא ניראה לך קצת מוזר שחברה שהייתה בקשר עיסקי עם גבעות תוציא דוח נוסף למישהו אחר גם אם זה הממונה על הנפט למרות שכל דוח כזה שמוגש לחברת נפט או גז. עותק ממנו נישלח לממונה אוטומטית. ככה כתוב בפרוש בהנחיות של הממונה..
בקיצור כל נושא הדוח זו ספקולציה לשמה. וכבר אמר איילנד באסיפה האחרונה.שהרבה מהספקולציות שהופצו על הכללי אינן נכונות.
ומי שלא מאמין שילך למאיה.

אף35

New member
שש תשובות

א. המאמץ בתחום ההגנה על זכויות הבעלים, דהיינו מחזיקי היה"ש, הוא לטובת כלל המחזיקים בכל שותפויות הנפט והגז.
ב. הפעילות בהגנה על זכויותנו הוא בנוסף על הפעילויות האחרות לטובת משקיעי גבעות (כמו החלפת המפקח).
ג. אני לא מבין למה את נתפס לעניין של מר לוסקין. הבעיה הניהולית היא של השותף המנהל ("הכללי"). הוא שמינה את לוסקין, הוא שפיקח על המנכ"ל והוא שאחראי על הפעילות כבר 21 שנה.
ד. לעניין הרחבת הדירקטוריון, הצעתי להרחיב אותו באנשים בעלי נסיון וקשרים בתעשיה, בשוק ההון ובממשל. נראה לי שיש לא מעט כאלו בארץ. לגבי נסיון בתעשיית הנפט, אפשר להביא כאלה גם מחו"ל (ממילא הישיבות מתנהלות באנגלית...)
ה. לגבי גובה התמלוגים, הם פגעו ביכולת של השותפות לגייס הון. לא פלא שהשוק המוסדי מדיר את רגליו מההשקעה בגבעות. אין ספק שלגובה התמלוגים יש חלק בזה. זו נקודה שפוגעת גם ב"כללי" וגם ב"מוגבל".
ו. לגבי הדוח, אם הוא פורסם למה הגב' סיאני לא ענתה שהוא פורסם אלא ענתה שהוא סוד מסחרי של גבעות?

שבוע טוב

ראיה מורחבת... ללא זום...

1. מידיעה. הכללי מוכן להרבה לטובת המשקיעים. אבל... אל תצפה ממנו
בשלב זה. לאחר ההשמצות והקללות שמקבל אצלכם בסגול, סגרתם את
הפתח להדברות. כל פעולה כוחנית, גורמת להפעלת כח מהצד השני.

2. המפקח אינו הבעיה. הצעת החוק תידון. פשרה בנושא המפקח הוא הדבר
הנכון.

3. בהתאם לחוזים בתוך הכללי. לר' טוביה לוסקין. למרות שהוא במיעוט
בדירקטוריון, כוחו אדיר!!!

4. המהפך בגבעות חייב להיות התרת החוזה עם ר' טוביה לוסקין. כוחו לא ישתנה
אפילו באם תכניס עוד 10 דירקטורים כדח"צים.

5. ראה סעיף 1. יש אפשרות מסויימת לפתרון בפשרה.

6. אינו עניין של גבעות. הדו"ח לא בבעלותה.

7. המוגבל השקיע עד היום כ 170 מליון $. לא 84 כבהסכם...

ללא זום..אין ראיה "מורחבת"

1. מחוסר יידע . הכללי מוכן "הרבה לטובת המשקיעים".
זאת בתנאי שהמשקיעים לא יחשבנו לכללי ,לא יקללו ויפתחו הארנקים כבימים ימימה !!!

2. המשקיעים "לטובתם" יתנו לכללי לבחור המפקח "שיהייה כל כולו לטובת המשקיע הקטן המופסד המפוחד " !!!

3. ר' טוביה לוסקין לא שכח (ולא ישכח) אשר עוללו לו "חסרי הבנה ואחריות " ! כוחו במותניו .( כוח ההרס !!! )

4. המהפך בגבעות חייב להיות התרת החוזה עם ר' טוביה לוסקין .
כוחו לא ישתנה אפילו באם תכניס עוד 10 דירקטורים כדח"צים.

4.א משייטים אנו בסירת גומי במים עמוקים .כרישים סובבים לנו כמשחרים לטרף "במיידית"

מצוייד אני במספריים אימתניים ,,, מעשייכם לגבי יקבעו חיים
או ניצלול כולנו למעמקים ולפיהם של כרישים
!

סעיף חמש ובכלל :: ( ראו הוזהרתם )
המוגבל השקיע עד היום מעל ומעבר לחשבון שבהסכם בסך 84 מיליון $ >>>
המוגבל השקיע סך של כ- 170 מיליון $$$ הרבה מעבר להסכם !!!!
מסקנה מתבקשת מלב ים שורץ

תנו לי ואצא מלוא תאוותי בכיסי ::::
אחרת "תמות נפשי עם פלשתים!"
זכור תזכרו אשר עשיתם, החזירותי לכם שיבעתיים ..משיח הייתי לכם ואתם פשעתם בגדתם נגדיייייייייי !
לפי הסיפור התנ"כי,:::
לפת שמשון את שני עמודי-התווך של המקדש בעיר הפלשתית והפיל את הבניין כולו על ראשו ועל יושביו.
מסכם המספר התנ"כי: " ויהיו המתים אשר המית במותו רבים מאשר המית בחייו."

חשבון מדוייק "חדש" לתשלומים למוגבל

כאשר "חישבו בטעות" סך השקעות המוגבל ב- 84 מיליון $ הגיע למוגבל סך 35,000 ש"ח למיליון יה"ש .
(((( לפני קבלת האגורה הראשונה של הכללי ))))
" בחשבון המתוקן" יעמוד סכום של 70,000 ש"ח לכל מיליון יחידות יה"ש ..! ( רואים כמה "כדאי לכם" )

סיכום ביינים לחשבון "המתוקן" !!!
כאשר אקבל ( אני טוביה לוסקין) מלוא סכום תאוותי """ בידייייי ""השאיר קופת הנהלת גבעות עולם
להרבה הרבה שנים נוספות תלוייה בהחזרת השקעת המשקיעים ל170 מיליון $ ולא 84 מיליון $ בלבלד !!!
( עוד תיתגעגעו לימי ר' טוביה לוסקין "העליזים" ) ----אחרי המבול אמרנו לכםםםםםםםםם ????????

החמצן שלך לא יחייה את טוביה לוסקין

ראובן יקר מוורשה הנעימה "והזולה"

נודע לי על נסיעתך באיחור מה שאחרת ברכת הדרך ממני היית מקבל "לפנייי " .
מה שלומך ראובן יקר ?
נסיעותיך לחו"ל לצורך אחר מבילויים ? מכל מקום ברכות חמות ומועילות .

בסוף הפוסט הכי הזויי שלך כתבת שלעולם לא הבין .. ( שכחת תרח זקן )
ראובן הפסק לפמפם חמצן אבוד למר טוביה לוסקין שאינו יכול לסיים החודש "כספית" !
ראובן הדובר :
אתה מתחיל להבין למה אתה רומז מעל דפי פורום משקיעים מוכים ומופסדים רובם ככולם ?
אתה\ם לא מתבייש\ים ? ( לוסקין אינדיג והדובר) זרקתם בלון ניסוי לביטנם של המשקיעים ?
תסביר ללוסקין מכובדיינו , שבע השנים הטובות שלו והרזות שלנו חלפו עברו מעולמיינו !
ראובן אתה הולך רחוק מידי עבור מר טוביה לוסקין . מר לוסקין מנצל תמימותך מעל ומעבר !
תענה רק לשפויים זכותך הלגיטימית .
תשתדל אם אפשר גם לכתוב לשפויים ! לו הערכת הפורום והמשקיעים בו לא היית כותב משכתבת !
ראובן יקר .כאשר אני מגיב לך, קבל זאת כתגובה של חבר אמת לחבר שאיבד דרך ! אתה צועד הרחק מהדרך

ראובל'ה ,כחבר דואג אוהב איחולי לך חזרה ארצה בבריאות טובה וברוח אייתנה

מאברשקלה זקן השבט .(פניו צפונה צפונה צפונה מכל בחינה רצון או אפשרות)

הגעת לגיל 100

זאת מוכח מכתיבתך.... נאמר בפרקי אבות. בגיל 100
כבטל ועבר מן העולם....

אף35

New member
שבע תשובות

1. "מידיעה. הכללי מוכן להרבה לטובת המשקיעים. אבל... אל תצפה ממנו
בשלב זה. לאחר ההשמצות והקללות שמקבל אצלכם בסגול, סגרתם את
הפתח להדברות. כל פעולה כוחנית, גורמת להפעלת כח מהצד השני." - איזו פעילות כוחנית יכול להפעיל המוגבל?! שכשמו מוגבל באפשרויותיו הן החוקיות והן הכספיות (בניגוד לכללי, הפעילות המשפטית היא ע"ח העותרים).

שני הצעדים שנקט המוגבל הם:
א. אי אישור ההנפקה - שהיה צעד מתבקש בנסיבות הקיימות ( מזכיר שגם אתה התנגדת להנפקה הראשונה).
ב. עתירה לביהמ"ש לכינוס אסיפה החלפת המפקח - צעד שננקט בלית ברירה, מכיוון שהמפקח לא ביצע את חובתו החוקית והמוסרית לכינוס אסיפה.
אז מי נוקט פה בכוחניות?!

2. "המפקח אינו הבעיה." - המפקח הוא אחת הבעיות. גם מר איילנד הודה שהיות והמפקח לא זוכה לאימון המשקיעים עליו להיות מוחלף.
יי הצעת החוק תידון." - אכן היא תידון. ותפקידנו לשמור על האינטרסים שלנו שם. זה לא עומד בסתירה לכל פעילות אחרת.
" פשרה בנושא המפקח הוא הדבר הנכון." - מסכים. חבל שהכלללי גרר אותנו לארוע הזה.

3. "בהתאם לחוזים בתוך הכללי. לר' טוביה לוסקין. למרות שהוא במיעוט בדירקטוריון, כוחו אדיר!!!" - נכון. אך הדבר תלוי בכליי ולא בנו.

4. "המהפך בגבעות חייב להיות התרת החוזה עם ר' טוביה לוסקין. כוחו לא ישתנה אפילו באם תכניס עוד 10 דירקטורים כדח"צים." - מסכים עם הרישא, אבל לא בידנו. לגבי הסיפא, אפשר שחוק השותפויות החדש יסיע.

5. ראה סעיף 1. יש אפשרות מסויימת לפתרון בפשרה. - יבורך כך מי שעוסק בשיפור מצב התמלוגים

6. "אינו עניין של גבעות. הדו"ח לא בבעלותה." = אם התכוונת לדוח "הגנוז" - הוא בוודאי בבעלות גבעות. ראה תשובת משרד האנרגיה אלי, מספר פוסטים למטה.

7. המוגבל השקיע עד היום כ 170 מליון $. לא 84 כבהסכם... - לא יודע איך הגעת לזה. ברור לי שיותר מ-84M. אבל אי הכי נמי.

לגבי הפוסט הראשון שלך, בקשר לפרשת השבוע שעבר. אני מזכיר כי "האתון" ראתה יותר טוב ממי שלא בא לברך.

ברכות

zur55

New member
מנהל
תשאל את שייקה מה עושה אתון

מביאה עיר קטן וחמוד
או פטרה
&nbsp
הוא עוד לא החליט
&nbsp

למעלה